iNGiLTERE Paylasim Alani(Tanisma)

herkese merhaba arkadaslar
ıngıltere dıyınce benım ıcımde hep bır ukde sızı kalmıstır. ben unıversıteden sonra dıl ıcın gelmıstım . en son 2007 yazında ordaydım. blackheath de cafe rouge ısımlı fransız restoranında ıs bulmustum .ne harıka gunlerdı ...londuranın o kıtapcıları parkları ulasım sıkıntısı olmadan her yerı gezebılme rahatlıgı ...oyle cok ozluyorum kı anlatamam .cok sanslısınız.
hayalım hep orda kalmaktı.hem cok yalnızlıklar zorluklar cektım hem de her defasında orda olabıldıgım ıcın sukrettım .ayagımı kırınca gerı gelmıstım tekrar donucem dıye esyalarımı bıle kuzenımın evınde bırakıp donmustum .sonra sımdıkı esımle tanısıp turkıyeye temmellı yerlestım
esımı cok sevıyorum mutluyum ama hala oralar aklıma geldıgınde bır huzun coker ustume.
ama yıne gelıcem uzulme dıyorum kendıme .umarım yazdıklarım sıze aptalca gelmıyordur ama hanı bır hıs olur ya ınsanda . sankı oncekı hayatta oralarda yasamıssınız gıbı..bana hep oyle gelmıstır.ne zamana mıdsomer cınayetlerını ızlesem .ya da orayı hatırlatan bır sey cıksa onume bogazıma bır sey dugumlenır.sımdı marmarıste yasıyorum burda cok ıngılız yasadıgı ıcın orda satılan dergılerı burda bulmak cok kolay .onları alıp okuyorum . bakıyorum neler konusuluyor neler oluyor dıye))
sadece bunları yazmak geldı ıcımden.
amacım ıskocya ya da ırlanda taraflarında bır hayat kurabılmektı .olmadı .saglık olsun.cok ıyı bır ınsan esım .demek boylesı yazılmıs alnıma .sukredıyorum her sey ıcın.
umarım sızlerde mutlu olursunuz oralarda.
herkese sevgıler...

Arkadaşlar,
bana özel posta yoluyla ileti gönderen iki arkadaş vardı!!! 4-3-2 ay önce.
Özür dilerim ilgilenemedim. Ağustos'ta bebeğim oldu da, malum çok vaktimi aldı.
O arkadaşlar bana kırlımadılarsa, tekrar ileti yazabilirler mi, sistem belirli bir süreden sonra iletileri siliyor.
Ben de tanışmak isterim tabiki, kızım biraz büyüdü, çok az da olsa, bilgisayarın başına oturabiliyorum.
Şimdiden teşekkürler...

merhaba arkadaslar agustos 2009da balayina londradayiz. nereleri onerirsiniz balayi icin gerci baya bir liste yaptim ama sizler daha iyi bilirsiniz ucuz yemek yenecek yerleri ucuz alisveris mekanlarini onerilerinizi bekliyorum

nasılsınız arkadaşlar bende londradan. buralarda pek arkadaşım yok. inşallah buarada güzel arkadaşlıklar kurarız

herkese merhabalar bayanlar.
keyifler yerinde maşallah. birşey sorabilir miyim? sanırım aranızda ingiltereye yeni giden arkadaşlar var. onlar dil öğrenmek istiyorlar mı?yani bilen arkadaşlar bi konu açıp bildiklerni paylaşsalar. bende yararlansam bilgilerinizden nasıl olur? bu arada ben türkiyeden. bi anadil var yane. siz paylaşırken bende öğrenirim belki?
güzeldir dimi oralar yaaa.. biraz anlatsanız ya kızlar. orda hayat nasıl?

canım ben 8 senedir londrada yaşıyorum. aslında burası iş ve okumak için güzel bir şehir ama biraz donuk bir yaşantısı var yani havası genelde soğuk(insanları gibi) alışıyor insan zamanla. ingilizce öğrendikten sonra kimseye ihtıyacın kalmıyor.

merhaba yagmur londranin neresindensin? bu arada 8 yildir burdasin ve pek arkadasim yok demissin neden hic arkadas edinmedin a.s.

merhaba yagmur londranin neresindensin? bu arada 8 yildir burdasin ve pek arkadasim yok demissin neden hic arkadas edinmedin a.s.

selam meldacım ben enfield bölgesindenım. arkadaslık burda kalıcı olmuyor insanlar cok soguk kanlılar. ben arkadaslarıma cok deger verırım hep yanlarında olurum ama karsıdan bana bu deger verılmedıgınde arkadaslık bıtıyor malesef:1no2:

ingiltere de oturup aranizda Birminghamda olan yok mu ya herkez Londrada benim sehirde kimsecik yok mu

evet cnm haklisin buradaki arkadasliklar ole oluyo ,bende sen gibiyim arkadaslarima cok onem veririm , ne is yapiyosun bu arada? bende leytonda kaliyorum a.s.

Arkadaşlar aslında genel anlamda şimdiki arkadaşlıklar kalıcı olmuyor. Eskiden insanlar çıkar gütmeksizin birbirlerine yardıma koşarlarış, dostluklar sağlammış, ama şimdi dünya okadar değiştiki, paran varsa arkadaşın dostun çok, yoksa onlarda yok. Sanırım insanların kişiliği çağa göre değişiyor.

Arkadaslar bende su an isvicrede yasiyorum.Esimin isi dolayisiyla 2 aya kadar Londraya tasinicaz.Umarim beni guzel arkadasliklar ve guzel mekanlar bekliyordur.Cok merak ediyorum.Orda universite egitime devam etmek istiyorum.Burda yarim kaldi.Ama universite icin neler gerekiyo ve hangi bolum okuyacigima henuz karar vermedim..

Ben de Hertfordshire'da oturuyorum ama sanirim bana kimse yakin oturmuyor. Londra'dakiler sanslilar. Burada da Turkler var ama kendine gore arkadas bulma olasiligin dusuk maalesef.

kızlar bende dil egitimi almak için ingiltereye gelmeyi düşünüyorum ama henüz neresi olucagına karar veremedım bırde hıc bılmedıgım bır yer yanlız olucam sonucta orda.. kesınlestıgı zaman gelmen belkı orda bı bulusma yaparızzzz

Arkadaslar Merhaba !

Biz yilbasi için, bir çift arkadasimizla beraber, Londra'ya gelmeyi planliyoruz.
Ama tabi hiç gelmedigimiz için biraz tereddutluyum ben cunku buldugumuz otelle ilgili yorumlar okudum sanirim Londra'nin merkezine çok uzak, iletisim zor.
Bana bu konuda yardimci olurmusunuz ?
Bildiginiz guzel sakin kartiyeler varmi ? Sizce hangi semtte rezerve edelim oteli ?
Simdiden herkese çok çok tesekkurler
Sevgiler

Biz genelde Ingiltere'de oturdugumuz icin Londra'daki otelleri cok bilmeyiz. Ama dogumgunumde esimle "Marriott West India Quay Hotel" otelinde kaldik bu sene, cok begendik. En guzeli gezecegin yerlerin listesini cikar, oraya yakin otellere bak. Cunku nasil Istanbul'un merkezi yoksa Londra'nin da merkezi yok.

Herkesin bayramin kutluyorum. Neler yaptiniz bayramda? Benim burada ailem olmadigi icin birkac Turk ailesini ziyaret ediyorum o kadar. Buna da sukur yoksa hic bayrami anlamiyacaktim.
Ingiltere'deki Turkler olarak pek sosyal degiliz, bu form cok yavas....
Hareketlenelim biraz kizlar...
Anlatin bayraminiz bakalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…