• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iNGiLTERE Paylasim Alani(Tanisma)

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day
And make it OK
I miss you

İngilterede yaşayan ingilizcesi iyi arkadaşlar, biliyorum yeri değil ama kafayı yicem bir türlü çözemedim 'The face I came to know is missing too' şarkının bu kısmını. Bi el atsanız :)

'The face I came to know is missing too'
Bu cumlenin Turkce anlamini mi sordun yoksa sarkinin gerisini mi anlayamadim. Anlamini sorduysan eger "sevdigi kisinin yuzunu de ozluyor. Hergun gordugu yuzu yani".
Neyse umarim yardimci olabilmisimdir.

evet türkçe anlamını sormuştum çok teşekkürler.

Selamlar herkese, nasilsiniz? Neler yapiyorsunuz?

Beni soracak olursaniz... Bende iyi sayilirim. Son zamanlarda hep evdeyim iyice bunaldim ama bu hafta yagmur izin veririse evde durmayacam artik. (Gerci bu haftada yagmurlu olacakmis galiba :( )
Selden etkilenen var mi?

Londrali kizlar - woodgreen'e yakin olan var mi?

Stardaisy - yorkshire'da hayat nasil? Oranin insanini cana yakin bilirim dogru mu?

Nurcan x

]When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day
And make it OK
I miss you

Gittiginde
Kalbimin kisimlari seni ozluyor
gittiginde
tanimis oldugum o yuz de yok
gittiginde
gunun sonunu gitirebilmem icin bana lazim olan sozler ,ve herseyi iyi eden sozler (de yok)
seni ozluyorum....

Tercume etmek ammada zor ismis bee :)

Selamlar herkese, nasilsiniz? Neler yapiyorsunuz?

Beni soracak olursaniz... Bende iyi sayilirim. Son zamanlarda hep evdeyim iyice bunaldim ama bu hafta yagmur izin veririse evde durmayacam artik. (Gerci bu haftada yagmurlu olacakmis galiba :( )
Selden etkilenen var mi?

Londrali kizlar - woodgreen'e yakin olan var mi?

Stardaisy - yorkshire'da hayat nasil? Oranin insanini cana yakin bilirim dogru mu?

Nurcan x

selam canim bende iyim evet bende son bir haftadir evdeyim saolsun yagmurumuz hic bitmiyor ama bu hafta valla hava iyi olursa aticam kendimi disariyasengözlerimebaksanabama hic sanmiyorum artik sonbahar geldi ve havalar hep rainy kafamçokkarıştıcanim sen woodgreendemisin ay ben gecen hafta shopin yapmaya gittim iste manor house felan ordanda oraya gectik aman yarabbim ne kadar kalabalik bir bolgeymis ay fenalik gecirdim valla:1shok:yasayamam ben oralarda ben sevmedim oralari sakin ve sessiz olucak benim yerim:ecrin_bebek:neyse optum seni canim gorusuruz

selam canim bende iyim evet bende son bir haftadir evdeyim saolsun yagmurumuz hic bitmiyor ama bu hafta valla hava iyi olursa aticam kendimi disariyasengözlerimebaksanabama hic sanmiyorum artik sonbahar geldi ve havalar hep rainy kafamçokkarıştıcanim sen woodgreendemisin ay ben gecen hafta shopin yapmaya gittim iste manor house felan ordanda oraya gectik aman yarabbim ne kadar kalabalik bir bolgeymis ay fenalik gecirdim valla:1shok:yasayamam ben oralarda ben sevmedim oralari sakin ve sessiz olucak benim yerim:ecrin_bebek:neyse optum seni canim gorusuruz

Bende aynen hic sevmiyorum kalabaligi. o yonden londra hic iyi degil. Rahat rahat gezemiyorsun. Alis verise falan ciktigimda hafta ici erken saatlerde oluyor oyle daha rahat. Cocuklarlada daha bir zor. Otobuslerdende iyice sogdum. Elimi kolumu salayayak gezmesini ozledim. Ama iyi bir yonude var buranin, parklarimiz bol. Cocuklari gezdirmek icin iyi oluyor. Londra bekarlar icin mukemmel bence ama aile icin fazla rahat degil. Senin yasadigin yer nasil? Biz yakinda tasinmayi dusunuyoruz. Tavsiye edebilcegin yerler mi?

canim sana yardimci olmak isterdim ama fazla bilgim yok hangi bolgeler guzel ben isleworth ta yasiyorum sakin guzel bir yer bazi evler harika tam yerinde oluyor ama ben flattayim kira yol kenarindayim ve cok ucak geciyor havaalanina yakinim ama richmond cok guzel bi bak derim orada guzel parklar var hep oraya gideriz esimle kafamizi dinleyip geliriz

bende trden doneli 1 hafta oldu ama hala yorgun hissediyorum kendimi ,bende yorgunluk nedir bilmezdim bir tuaf oldum iyice,bu arada ben leytonda oturuyorum wood greende oturan arkadas nurcandi sanirim sana yakinim .herkeze sevgiler a.s.

bende trden doneli 1 hafta oldu ama hala yorgun hissediyorum kendimi ,bende yorgunluk nedir bilmezdim bir tuaf oldum iyice,bu arada ben leytonda oturuyorum wood greende oturan arkadas nurcandi sanirim sana yakinim .herkeze sevgiler a.s.

a.s.
Yorgunlugun disinda tatilin nasil gecti? Nerelere gittin? Tr yorduysa seni demekki buralara baya alismissin?

Ben anneme yorgunum dedigimde - sen dogdugun gunden beri yorgunsun diyor sırnaşık şey

a.s.
Yorgunlugun disinda tatilin nasil gecti? Nerelere gittin? Tr yorduysa seni demekki buralara baya alismissin?

Ben anneme yorgunum dedigimde - sen dogdugun gunden beri yorgunsun diyor sırnaşık şey

tatil superdi geldi gecti bitti neyazikki , ben 3 yildir buradayim evet cok alistim londraya cokta seviyorum . senden naber ? nasi gidiyo ?

:roflol::roflol: bu arada benim annemde hep ole derr

tatil superdi geldi gecti bitti neyazikki , ben 3 yildir buradayim evet cok alistim londraya cokta seviyorum . senden naber ? nasi gidiyo ?

:roflol::roflol: bu arada benim annemde hep ole derr

Ben simdilik iyim, nesem yerinde. Gecen hafta iyice nesesizdim, demekki insanin gunu gunune uymuyor.Gunler biraz yogun olunca iyi oluyor.

Londraya alisman cok guzel. Ben Londrali oldugum halde alisamadim naniknanik
Guzel ve sakin biryerde yasamak isterdim. Londradan cikacak kadarda cesaretli oldugumu dusunmuyorum. Sadece oturup hayal ederim :bbo:

Ben simdilik iyim, nesem yerinde. Gecen hafta iyice nesesizdim, demekki insanin gunu gunune uymuyor.Gunler biraz yogun olunca iyi oluyor.

Londraya alisman cok guzel. Ben Londrali oldugum halde alisamadim naniknanik
Guzel ve sakin biryerde yasamak isterdim. Londradan cikacak kadarda cesaretli oldugumu dusunmuyorum. Sadece oturup hayal ederim :bbo:

londrali oldugun halde alisamadinsa bence o senin yasadigin bolgeden kaynaklaniyodur yada crendeki insanlardan bence ortamini degistir gorustugun kisileri felan ,bende gecen hafta cok mutsuzdum bu hafta benimde keyfim yerinde :) ben 1 ay kadar londra disinda kalmistim ama geri kosa kosa geldim ingilterenin diger yerleri bence cok sakin ve turklerin aliskin olmadigi derecede monoton geliyo bana a.s.

Ise baslayali sadece 1 hafta oldu TRden geldigimden bari ama sanki 1 yil gecmis gibi. Yeniden tatile cikmaya ihtiyacim var :( Bu yaz Karadeniz turuna ciktim kardesimle, superdi :)

Back