iNGiLTERE Paylasim Alani(Tanisma)

oh ne guzel kizlar ben bu sene gidemedim trye insallah seneye, ben cok ozledim be turkiyemi bende gidersem karadeniz turuna gitmek istiyorum cok seviyorum oralari nedense

mesajini gec gordum ozur dilerim canim mesajini gec gordum bahsettigin maas senin ve oglun icin fena para degil dedigin gibi londra kalabalik ve pahali bir sehir ben zaten birminghamda yasiyorum bana ozelden mail adresini birakabilirsin elimden geldigince yardim ederim sana

suan formdayim diledigin herseyi sorabilirsin burda demissinki m.u universitesinden 450 alicam bu turkiyede aldigin maas mi onu anliyamadim

hani bu araci gidecegin firmalar o formlari dolduruyor ingilizceye gerek yok zaten seninki turist vizesi cok zorluk cekmezsin vizede yaninda biri olucaksa seni karsiliycak gezdirecek sorun yok ama tek basina olursan dil elbet sorun yanina ingilizce kullanim klavuzu pratik ingilizce kitaplarindan alman iyi olur bence

slm arkadaşlar.siteye yeni üye oldum.eşim londrada.2 gün önce gitti.Öğrenci olarak.Ben de 4 sene önce oxfordda aupair lik yaptım ,sonra öğrenci vizesine cevirdim.Ingiltere yaşamak için rahat bir ülke.Şahsen ben hiç stres yaşamadım.Aupair olarak 3 aile değiştirdim kendi isteğimle.3 ailem de çok iyiydi.buradan acentayla gittim ama pahalıya mal oldu. tabii bilmiyorum oraları diye korktum.ama orada kendim buldum acentayı ve aileyi.Nanny Solutions diye bir acentayla çalıştım. Angela diye bir bayan.Bayağı iyi ve sorumlu biri.Ama sadece Oxford a bakıyo.Düzgün ailelerle çalışıyo.İnternette aratırsanız bulabilirsiniz sanırım.Oradaki acentaları kendiniz internetten bulursunuz.Buradakilere para kaptırmayın.2katına mal oluyo.Aupairlik o kadar da korkulacak birşey değil.Aileyi gözünüz tutmazsa, bi taraftan başka bir aile ararsınız.İngiltere biraz monoton bir ülke. Pazar günleri hele sıkıntıdan ölürsünüz.Ama eğlenceyi yaratmak kendi elinizde.İsterseniz aktivite çok . Gitmek isteyenlere tavsiye ederim.Biz de ailece oraya yaşamaya gideceğiz eşimin ardından.Benim de oturum,çalışma izni gibi bilgilere ihtiyacım var.Bilen varsa yazabilir mi.sevgiler

slm arkadaşlar.siteye yeni üye oldum.eşim londrada.2 gün önce gitti.Öğrenci olarak.Ben de 4 sene önce oxfordda aupair lik yaptım ,sonra öğrenci vizesine cevirdim.Ingiltere yaşamak için rahat bir ülke.Şahsen ben hiç stres yaşamadım.Aupair olarak 3 aile değiştirdim kendi isteğimle.3 ailem de çok iyiydi.buradan acentayla gittim ama pahalıya mal oldu. tabii bilmiyorum oraları diye korktum.ama orada kendim buldum acentayı ve aileyi.Nanny Solutions diye bir acentayla çalıştım. Angela diye bir bayan.Bayağı iyi ve sorumlu biri.Ama sadece Oxford a bakıyo.Düzgün ailelerle çalışıyo.İnternette aratırsanız bulabilirsiniz sanırım.Oradaki acentaları kendiniz internetten bulursunuz.Buradakilere para kaptırmayın.2katına mal oluyo.Aupairlik o kadar da korkulacak birşey değil.Aileyi gözünüz tutmazsa, bi taraftan başka bir aile ararsınız.İngiltere biraz monoton bir ülke. Pazar günleri hele sıkıntıdan ölürsünüz.Ama eğlenceyi yaratmak kendi elinizde.İsterseniz aktivite çok . Gitmek isteyenlere tavsiye ederim.Biz de ailece oraya yaşamaya gideceğiz eşimin ardından.Benim de oturum,çalışma izni gibi bilgilere ihtiyacım var.Bilen varsa yazabilir mi.sevgiler

ingiltere vizesine şahsen başvuru yapabiliyosun.acentalar 750 ytl istiyo.internetten visa4uk den formunu doldurup,randevu alıp gidiyosunuz.randevuya da kendiniz gidiyosunuz.o kadar.acentalar da yapıyo ama ücretli.ama tabii sıfır ingilizcesi olanlar için formu doldurmak zor.

Merhabalar ne zamandir bu sayfaya bakiyorum ama hic yazan yok. Ben de half-term dolayisiyla bu hafta tatildeyim, cogu vaktimi evde geciriyorum. Yapmam gereken bir suru is var ama ben dizilere takildim bu tatilde biraz. Annem gelecek Christmas tatiline, biraz onun heyacni oldu simdi. Sizlerden ne var ne yok?

mrb bende ingiltereye yeni gelenlerdenim. Geleli bir bucuk ay oldu. Burda neler yapabilecegim hakkinda hic bi fikrim yok. Tum gun evdeyim ve gunlerim cok bos geciyo bu da canimi slkiyo. Devamli takip ettigim bi siteydi buraya geldigimden beri kk, ve bugun uye oldum. Tekrara slmlar

Ingiltere'ye hosgeldin, daha cok az olmus. Onunde uzun ve zorlu yillar var. Ben 9 senedir buradayim, sana gore bayagi deneyimliyim yani. Ingiltere'nin neresindesin? Buraya tasinma kararini nasil aldiniz?

tesekkur ederim hosbulduk diyebilirim. Wales/ Newport ta kaliyorum- Cardiff e cok yakin. Ben evlendikten sonra buraya geldim esim 6 senedir burda yasiyo 11 eylul itibariyle artik bendekaydirigubbakcemile... Agustosta evlendik ciciyiz yani daha...:1hug:

Evet cok yeni evliymissiniz, kutlarim o zaman. Bana cok uzaksin ama yine de sorularin varsa yardimci olmaya calisirim. Esimle yillar once gitmistik Wales'e, cok begenmistik.

Hosgeldin gelin :)

Ilk isin dili ogrenmek olsun.. sonra yakinlarinda bir kutubane varsa oraya ugrayabilirsin, bolgede neler var ogrenebilirsin ordan. Insallah bu sayfalardanda sana yakin olan arkadaslarda bulabilirsin, cunku orda cok yanliz olacagini tahmin ediyorum?

Evde oturmayi hic tavsiye etmiyorum, insanin piskolojisi bozulur. Mumkun oldugu kadariyla disariya cik, etrafini tani.

Sana kolay gelsin :)

ilginiz icin tesekkur ederim.. (melih & Nurcankiz ) hosbuldum :)
Bu ingilizce ahhhh bu ingilizce lisede yabanci dildi bolumum, oss sinavinaa ing den hazirlandim. tabi baya unutmusum kelimeleri :1no2: o zamanlar konusadabiliyodum. simdi bi ingiliz bana bise soyliycekte anlamiycam diye korkuyorum ama bi turkun konustugu ingilizceyi anlayabiliyorum. cevabi turkce veriyorum tabi cumle kuramiyorum deli oluyorum.
gecenlerde carsida bi kiz durdurdu beni bisey tanitimi yapcakti yada satcakti bilmiyorum. kiz daha hi der demez ben i cant speak english. yapistirdim cevabi dinlemeden bile.
sonra gulumsedi nerelisin dedi, Turkiye dedim. benim erkek arkadasiminda orda evi var gitmistik dedi. peki burda napiyosun? tatilemi geldin burdami yasiyosun?
burda yasiyorum (buraya kadar gayet guzel anlayabildim kendime sasirdim tabi cevaplarda kisa kisa oldugu icin idare ediyorum ) ne zamandan beri burda yasiyosun die sordu, ben heyecandan bir ay diyecegim yerde bir saat deyince kiz guldu fark ettim tabi duzelttim sonra. kiz mutluluklar dilerim size dedi.
eee anlayabiliyomusum süprizzzzz dedim kendi kendime belki bunu hep soylesem olcak ama ben sartlandiriyorum kendimi yok ben anlayamam, anlamiyorum diye kilitliyorum kendimi :çok üzgünüm:

en iiyisi kursa gitmek yakinda insallah ya olacak ya olacak

ilginiz icin tesekkur ederim.. (melih & Nurcankiz ) hosbuldum :)
Bu ingilizce ahhhh bu ingilizce lisede yabanci dildi bolumum, oss sinavinaa ing den hazirlandim. tabi baya unutmusum kelimeleri :1no2: o zamanlar konusadabiliyodum. simdi bi ingiliz bana bise soyliycekte anlamiycam diye korkuyorum ama bi turkun konustugu ingilizceyi anlayabiliyorum. cevabi turkce veriyorum tabi cumle kuramiyorum deli oluyorum.
gecenlerde carsida bi kiz durdurdu beni bisey tanitimi yapcakti yada satcakti bilmiyorum. kiz daha hi der demez ben i cant speak english. yapistirdim cevabi dinlemeden bile.
sonra gulumsedi nerelisin dedi, Turkiye dedim. benim erkek arkadasiminda orda evi var gitmistik dedi. peki burda napiyosun? tatilemi geldin burdami yasiyosun?
burda yasiyorum (buraya kadar gayet guzel anlayabildim kendime sasirdim tabi cevaplarda kisa kisa oldugu icin idare ediyorum ) ne zamandan beri burda yasiyosun die sordu, ben heyecandan bir ay diyecegim yerde bir saat deyince kiz guldu fark ettim tabi duzelttim sonra. kiz mutluluklar dilerim size dedi.
eee anlayabiliyomusum süprizzzzz dedim kendi kendime belki bunu hep soylesem olcak ama ben sartlandiriyorum kendimi yok ben anlayamam, anlamiyorum diye kilitliyorum kendimi :çok üzgünüm:

en iiyisi kursa gitmek yakinda insallah. ya olacak ya olacak

Kesinlikle kursa gitmeni tavsiye ederim hatta full time. Dil ogrenmenin sonu yok maalesef.. Sadece dil ogrenmek icin her disari ciktiginda bir sekilde Ingilizce konusmak zorunda kalacaksin bunlarin da hepsi senin pratik yapmani saglayacak. Senin de yazdigin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…