Merhaba Nuray,
Umarım mesajıma cevap verebilirsin. Ben şu anda İstanbul'dayım. M.Ü. de Biyokimya doktorası bitirdim. İngilterede benim için çok güzel iş fırsatları var. Verdikleri para "Grade 7: Salary £27,466 - £33,780 p.a. " . Anladığım kadarıyla bu para brüt ve düşükten hesaplandığında aylık olarak 2300 paund yapıyor. Elime net ne kalıyor bilemiyorum. 5 yaşındaki oğlumla gelmeyi düşünüyorum. M.Ü'tesidende net 450 paund alacağım. Aslında Londra düşünmüyorum, çok kozmopolit. Oxford gibi küçük yerler de post-doc arıyorum. Benimle fikirlerini paylaşırsan se vinirim.
Saygılar
Merhaba Nuray,
Umarım mesajıma cevap verebilirsin. Ben şu anda İstanbul'dayım. M.Ü. de Biyokimya doktorası bitirdim. İngilterede benim için çok güzel iş fırsatları var. Verdikleri para "Grade 7: Salary £27,466 - £33,780 p.a. " . Anladığım kadarıyla bu para brüt ve düşükten hesaplandığında aylık olarak 2300 paund yapıyor. Elime net ne kalıyor bilemiyorum. 5 yaşındaki oğlumla gelmeyi düşünüyorum. M.Ü'tesidende net 450 paund alacağım. Aslında Londra düşünmüyorum, çok kozmopolit. Oxford gibi küçük yerler de post-doc arıyorum. Benimle fikirlerini paylaşırsan se vinirim.
Saygılar
çok teşekkür edrim nnuraycım...umarım yakında geleilirim..peki son bi soru ingilizce olarakdoldurulacakmış dimi fprmlar ben tek kelıme bilmiyorum ingilizce..oradada sorun olurmu bu çook tşklerrrrŞenizŞenizŞeniz
mrb bende ingiltereye yeni gelenlerdenim. Geleli bir bucuk ay oldu. Burda neler yapabilecegim hakkinda hic bi fikrim yok. Tum gun evdeyim ve gunlerim cok bos geciyo bu da canimi slkiyo. Devamli takip ettigim bi siteydi buraya geldigimden beri kk, ve bugun uye oldum. Tekrara slmlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?