İngilizce'niz turistlerle anlaşmaya yetiyor mu?

B

busra_tuna

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi busra_tuna
İngilizce'niz turistlerle anlaşmaya yetiyor mu?:uhm:

• Konu Sahibi busra_tuna
biraz ama onlarda bizler gibi şiveli felan konuştuklarında anlayamıyorum ne yazıkki ama ilerde eğitimini almak istiyorum

• Konu Sahibi busra_tuna
canım ingilizce 4 . sınıfım. ingilizceyi cok yazarım. karsıdaki konusunca cok ii anlarım ama iş konusmaya gelince öle akıcı olmuyo. akıcı bi konusma için yurtdısı sart bencee

• Konu Sahibi busra_tuna
Çok şükür ki derdimi rahatlıkla anlatabilecek ve dert anlayabilecek kadar ingilizce biliyorum.

• Konu Sahibi busra_tuna
ehh idare der diyelim ama seneye anadil seviyesine çıkarmayı planlıyorum

• Konu Sahibi busra_tuna
Evet ,yabancı turistlerle anlaşabiliyorum. Bazılarının şivesi farklı olsada anlıyorum ve akıcı konuşabiliyorum.

• Konu Sahibi busra_tuna
ihracat sorumlusuyum ve müşterilerimle oldukça iyi anlaşıyorum :teytey:

• Konu Sahibi busra_tuna
iyi okuyucuyum ama dinlerken anlamakta zorluk çekerim, e doğal olarak kendimide zor anlatırım

• Konu Sahibi busra_tuna
benim çalıştığım yerde yabancıların bizle işi çok oluyor,o yüzden arkadaşlar hemen bana yetiş diyorlar iletişim kurabilmek için.anlaşabiliyorum.

• Konu Sahibi busra_tuna
aslında ingilizce öğrenmeyi istiyorum..ama nerden başlayacagımıda bilemiyorum bazen okuduğumu bile anlamakta zorlanırken ingilizceyi nasıl öğrenebilirim..diyede düşünüyorum kısa zamanda nasıl ingilizce öğrenebilirimm...tavsiyelerinizi bekliyorumm SEE YOU:))

• Konu Sahibi busra_tuna
Ingilizce Bilenleri Cani Gönülden Kutlarim Darisi Benim Başima:)))

• Konu Sahibi busra_tuna
dönem dönem ingilizce öğretmenliği yaptım ama ingilicemin turistlerle anlaşmaya yetmesi çok umrumda değil doğrusu çünkü hiç bir turistle ingilizce konuşmam sorularına TÜRKÇE cevap veririrm ülkeme gelşmişse benim dilimi öğrenecek kardeşim nasıl ben onun ülkesine gidince onun dilini öğrenmek zorunda kalıyorsam onlarda TÜRKİYE'de oldukları sürece TÜRKÇE öğrensinler

• Konu Sahibi busra_tuna

Merhaba,yabancı bir dili öğrenmek için 2 yılı gözden çıkarman gerekir,uzmanlar böyle diyor. Eğer durumun müsaitse, öğretmenlerinin ana dili ingilizce olan bir kurs seç ve kursa başla derim. Ben yaklaşık 2 yıl ingilizce kursuna gittim,öğretmenlerimin ana dili ingilizceydi ve hiçbir şekilde Türkçe kullanmıyorduk.
Ama durumun yoksa internette birçok site var ingilizce öğreten ,o sitelerden gramer öğrenmekle işe başlayabilirsin

• Konu Sahibi busra_tuna
evet yetiyor maşallah yerimseniben

• Konu Sahibi busra_tuna
yok yetmiyor galiba bana bişey sorulunca panikliyorum anlatamazsam ya da yanlış anlamışsam diye geliştirmem lazım benimmmm

• Konu Sahibi busra_tuna
Kendi şirketimizde çalışıyorum ve fransız ortaklı bir şirket oldugumuz için İzmir'de tam 9 günde öğrendim..Rahatlıkla konuşabiliyor ve anlaşıyorum..

• Konu Sahibi busra_tuna
turistlerle anlaşmaya yetiyor. bir çok farklı ülkeden gelen yabancıyla muhattap oluyorum iş yerimde. zamanla farklı şivelere de alıştım. bir fransız'ın ingilizce konuşmasını anlayabiliyorum artık:)))

turistlerle konuşurken zorlanmıyorum, çünkü o anda dil bilgisini düşünmüyorum, önemli olan iletişim kurabilmem, onlara yardımcı olmam oluyor. o zaman da zaten doğru kelimelerle doğru bilgiyi, devrik cümlelerle de olsa verebiliyorum.

siz de bir düşünün, bir yabancı bize: ben istemek gidiyor Taksim. ne otobüs biniyorum? dese, bu cümleleri anlamayan çıkmaz sanırım, ama dil bilgisi yönünden bir sürü yanlış var.

bu yüzden arkadaşlar, kurallara çok takılmadan pratiğe bakmak lazım, zamanla tabii ki dil bilgisi de oturacaktır(umarım):)))

• Konu Sahibi busra_tuna
çok şükür yetiyor onlar çok hızlı konuşsada konuştuklarını anlamak için alışmak gerekiyor..bunu yurtdışında çözdüm şükür ki...fakat onlarla yabancı dil konuşmak çok zevkli gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…