Eşime boşanalım dedim son kez yazılı şekilde anlaşma yapalım dedi ?

Mesela az önce eşime seni seviyorum yazdım kötü olmak istemiyorum hatalarım var diye . Şans veriyorum . Ben de canım demiş . Ben de öylesine ne kadarr dedim

attığı mesaj şu
Konumuz sevgi mi?
Sevmenin ne derece oldugunu ölçmek mi?
Sence bu soruyu sormak iki evli insan arasinda ne derece dogru
Cunku evli iki insan sevginin sevilmenin ne kadar oldugunu birbirine bence sormamalı

Sürekli ne söylersem böyle bozuk bozuk cevap alıyorum hep bir eksiklik yanlışlık yapıyormuşum gibi sonra ben sinirleniyorum sen sinirlisin diyor

Eşiniz ciddi ciddi bu cevabı mı verdi. 🙄 İlginç.

Uyanığa bak. Sakın hiçbir şey imzalamayın. Borç filan varsa üstünüze yıkar bu adam. Ya siz artık boşuna buralarda vakit kaybetmeyin. Gidin bir an önce bir avukatla konuşun. Ve tekrar söylüyorum. Sakın hiçbir şey imzalamayın.

Ailenize de hayır diyeceksiniz. Bu kadar basit. Kendi hayatınızı başkalarına teslim etmişsiniz yıllardır. Mesleğiniz filan olmasa neyse diyeceğim ama memursunuz yahu.
Haklısınız beni bunaltan da bu özgür değilim

Uyanığa bak. Sakın hiçbir şey imzalamayın. Borç filan varsa üstünüze yıkar bu adam. Ya siz artık boşuna buralarda vakit kaybetmeyin. Gidin bir an önce bir avukatla konuşun. Ve tekrar söylüyorum. Sakın hiçbir şey imzalamayın.

Ailenize de hayır diyeceksiniz. Bu kadar basit. Kendi hayatınızı başkalarına teslim etmişsiniz yıllardır. Mesleğiniz filan olmasa neyse diyeceğim ama memursunuz yahu.

6 aylık evliler henüz. Adam her gün "boşanalım" sözüyle işe gidip, işteyken "seni seviyorum" yazan eşinin: net bir karar vermesini istiyordur belki. 6 ayda yazılı anlaşma ile neyi paylaşacaklar ki başka ?

6 aylık evliler henüz. Adam her gün "boşanalım" sözüyle işe gidip, işteyken "seni seviyorum" yazan eşinin: net bir karar vermesini istiyordur belki. 6 ayda yazılı anlaşma ile neyi paylaşacaklar ki başka ?

Aklıma düğün takıları ve altınlar geliyor. Adam sağlam pabuç değil.

Soralım. A aysgla eşiniz nasıl bir yazılı anlaşma yapalım dedi ? Evlenirken; evi kurarken masrafları yarı yarıya bölüştünüz mü ?
Birbirimize nasıl davranacağımıza dair yazılı anlaşma istiyormuş . Düğün takıları benim oldu . Bir şeye kullanmadık . Borçları beraber ödüyoruz birikimi beraber yapıyoruz

Soralım. A aysgla eşiniz nasıl bir yazılı anlaşma yapalım dedi ? Evlenirken; evi kurarken masrafları yarı yarıya bölüştünüz mü ?
Anlaşma, dövüşmicez, birbirimizi ısırmıcaz tırmalamıcaz gibi bişey ya. Günde açtığı 50şer konudan bu sonuç çıkıyor.🤣

Mesela az önce eşime seni seviyorum yazdım kötü olmak istemiyorum hatalarım var diye . Şans veriyorum . Ben de canım demiş . Ben de öylesine ne kadarr dedim attığı mesaj şu
Konumuz sevgi mi?

Cunku evli iki insan sevginin sevilmenin ne kadar oldugunu birbirine bence sormamalı

Sürekli ne söylersem böyle bozuk bozuk cevap alıyorum hep bir eksiklik yanlışlık yapıyormuşum gibi sonra ben sinirleniyorum sen sinirlisin diyor

Birbirimize nasıl davranacağımıza dair yazılı anlaşma istiyormuş . Düğün takıları benim oldu . Bir şeye kullanmadık . Borçları beraber ödüyoruz birikimi beraber yapıyoruz

Size yukarıdaki mesajı yazan adamın, yazılı anlaşma isteği bir tek bana mı garip geliyor ? Adeta danışan çalışma örneği. Çok ilginç.

Size yukarıdaki mesajı yazan adamın, yazılı anlaşma isteği bir tek bana mı garip geliyor ? Adeta danışan çalışma örneği. Çok ilginç.
Tuhaf işte ben çözümleyebilsem buraya taşımıcam konuyu kolundaki tırmık izimi atmış sen mi şefkat sevgi istiyorsun diyor

Böyle bir evliliğin içinde olmak bana müthiş bir ıstırap verirdi. Adam sizi sevmiyor, önemsemiyor. Nazınızı çekmek şöyle dursun dediğiniz her şeyle inatlaşıyor. Arada bir tolerans kalmamış. Sürekli bir rekabet hali.

50 tane başlık açtınız ama bizim adamı buradan vololooo diye değiştirebilmemiz mümkün değil. Yapabileceğimiz şey size bunun sağlıklı olmadığını söylemek. Onda da biz söyledikçe siz bambaşka bir başlık açıyorsunuz.

Pembe dizi gibi hayatınızı sürekli buraya aksettirmeniz bana itici geliyor. Size zaten defalarca kez fikir verildi. Ilerisi artık neye dönüşür bilemiyorum.

Yav sen zaten calısmıyomusun? Niye ana babanın yanına gidesin bosanrsan.. he madem boşanmcan tırmalama adamı kıs sesini kır dizini otur ne diyelim ne aklı istiyosun secenekler o kadr net ki? Bosanacaksn ailenden ayrı yasayıp gideceksn işte.. anasını satayım harbi imkanlar kmlerin elinde ya kendi basına yasamaktan aciz ama ayakları üzerinde duran biri misin yani sen smdi?

Mesela az önce eşime seni seviyorum yazdım kötü olmak istemiyorum hatalarım var diye . Şans veriyorum . Ben de canım demiş . Ben de öylesine ne kadarr dedim attığı mesaj şu
Konumuz sevgi mi?

Ya Sağlıkçı olan kocasını tırmalayan kadın değil misiniz?

Evet evet tam da o kişisiniz. Şaka mısınız? Hani boşanacaktınız?

Ay yok yok siz hayatta boşanamazsınız. Adam sizi parmağında oynatır siz yinede boşanamazsınız. O kadar da ciddi ciddi tavsiyeler vermiştim 🤦🏻‍♀️

Yav sen zaten calısmıyomusun? Niye ana babanın yanına gidesin bosanrsan.. he madem boşanmcan tırmalama adamı kıs sesini kır dizini otur ne diyelim ne aklı istiyosun secenekler o kadr net ki? Bosanacaksn ailenden ayrı yasayıp gideceksn işte.. anasını satayım harbi imkanlar kmlerin elinde ya kendi basına yasamaktan aciz ama ayakları üzerinde duran biri misin yani sen smdi?
Akıl istemiyor. Aklımızı alıyor. Sabır deniyor.

Boşanmakta çok kararlıydı şimdide seni seviyorum yazmış.

Ne biçim bir yorum bu gerçekten hiç halden anlamazsınız siz
Gayette sizin halinizden anladım, burdakilerin tersine ben size boşanmayın diyorum, 6 ayda bosanilirmiymis, evlilik yürütmek kolay mı sanıyorsunuz. Yeri geliyor insan kendini büyüten ana babasıyla bile anlaşamıyor. Kocanizin her hareketine kafanizi takmayı bırakın, başka şeylere odaklanın. Teyzem yeni evliyken kedi köpek gibi kavga ederlerdi, hatta bizim dolabın aynasını kirmislardi, annem elin evinde böyle kavga mi olur diye şaşırmıştı, bosanmadilar gayette mutlular, evlilik çağında iki çocukları var.

X