Canim yanlis anlama asla motivasyon dusurmek istemem, aksine daha iyi motive etmek icin yaziyorum. Testte gramer kelime reading kismini halledersin, bana sorarsan teste para verene kadar osym sitesinden gectigimiz yillarin cikmis kpds ve uds sorularini indir. Sinav artik yds oldu ama yds olarak yapildigindan beri sorularin hepsini koymuyorlar osym sitesine. Bence bu cikmis sorulari coz.
Dizi filmi de izlemen guzel cunku listening olacak.
Writing yapmaya calis, bana burdan yazdiklarini ozel mesaj atarsan duzeltme yaparim sana yardimci olmak icin. Mesela proficiency'de cikabilen writing konularini arat google da ve o konularda makaleler yaz 3 paragraf olsun, giris gelisme sonuc gibi. Zaten sinavda zaman kisitli, cok uzun yazamazsin.
Yazip bana burdan ozel mesaj atarsan ben inceleyip sana donus yaparim.
Ben erasmusla almanyaya gittim, ortalamam 4 tü ve almanyada derslerimiz gecti kaldi seklinde degil, not seklinde transkripte yansidigi icin ortalamam dustu ama sonucta burasi universite, bir ise girerken yurt disi tecrubem var demek bile arti sagliyor.
Ayrica erasmus herkesin yapabilecegi bir iş degil yani alip basini hic bilmedigin yerde okumak cesaret ister. O yuzden sen elinden geleni yap.
Buarada erasmus disinda amerikaya gidip work and travel yapmayi dusunmez misin? Bizim bolumun cogu gitmisti cok memnun kaldilar. Erasmus olmazsa onu denersin.