- 5 Ağustos 2014
- 2.444
- 1.381
Tamam test alayım ama alırken özellikle dikkat edeceğim bir şey var mı ?Öncelikle bir sınav örneği çözüp nerede eksiklerin olduğunu belirle, bunları bana say,ona göre kaynak önerebilirim.
Yayıncısı yada seviyesi filan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam test alayım ama alırken özellikle dikkat edeceğim bir şey var mı ?Öncelikle bir sınav örneği çözüp nerede eksiklerin olduğunu belirle, bunları bana say,ona göre kaynak önerebilirim.
Teşekkür ederimÖnerim yok sadece iyi dilek için geldim. Umarım kazanırsın. Bir öğrencinin yaşayabileceği en güzel tecrübe. Yaptığım en doğru şey olarak anarim hala.
Bazı insanlar neden her türlü imkanı varken her koşul uygunken güzel fırsatları teper , bir de o teptikleri şeyi başka biri isteyince onu resmen azarlar hiç anlamam .E gitseydiniz keşke sizde, o kadar kişi ısrar ettiğine göre bir bildikleri vardır değil mi?Bir dönem okulu uzatmaktan birşey olmaz ama en basitinden çoğu insan öğrenciliği bittikten sonra uzun Avrupa turu yapabilecek boş zamanı, maddiyatı ayarlamakta zorlanır.
Henüz teste geçmedim. duolingo ve dizi film izliyorum.Erasmus icin ciddi bir ingilizce bilgisi lazim. Okulun proficiency sinavi yapiyorsa okuman herhangi bir konuda yazabilmen gramer bilgisi dinleme dinledigini anlama becerileri lazim. İngilizcen şuan ne seviyede bilemedigim icin pek yorum yapamiyorum. Hic test cozdun mu? Kpds cikmis sorular gibi? Cozduysen kac netin cikiyor?
Valla ne kadar arkadaşım gittiyse boş boş gece gündüz orda burda düşüp kalkmaktan sadece gezmek tozmaktan başka bişey yapmadılar Bu benim okulumdaki bir dönemimden nasıl daha önemli olabilir Hele göz göre göre not ortalamamın düşmesi ihtimali Şakası bile komik
Tabii eğer yapabilirsem , şayet evet güzel bir şey olacak ...Hadi anneni babani gectim ama hocalarindan da mi iyi biliyorsun erasmusun gerekli mi gereksiz mi oldugunu. Sen gidememissin icinde kalmis bellki.
Konu sahibi çok guzel bisey yapiyorsun sakin vazgecme
Henüz teste geçmedim. duolingo ve dizi film izliyorum.
Önerebileceğiniz kitap yayın veya test var mı ?
Konumu dağıtmaz mısın senden rica ediyorum.Gidememişim içimde kalmış değil Kazandım ve yine kazanırım İstesem bu sene de giderim Ama gitmem Okul uzatmak sene kaybetmek başarını düşürmek Telafisi olmayan şeyler bunlar
Üçüncü sınıfım Okul birincisiyim Bölümüme hastayım Yüksek hedeflerim var Bir taneden de mezunum zatene saçma şeyler yazıyorsun öyle senın unıye bıle gıtmedıgını duşunuyorum
Kullanıyorum onu zaten . Sürekli yabancı film de izliyorum
Üniversitelerin örnek sınavları internet sitelerinde bile var, erasmus örnek sınav diye aratınca.Tamam test alayım ama alırken özellikle dikkat edeceğim bir şey var mı ?
Yayıncısı yada seviyesi filan
Üniversitelerin örnek sınavları internet sitelerinde bile var, erasmus örnek sınav diye aratınca.
hocam hocam
ben de türkçe-ingilizce çevirileri yapılmış makale ve haberler arıyorum ama bulamıyorum
bu konuda da fikir verir misniiiiiz
İsteğinizden asla vazgeçmeyin, umarım başarırsınızSenin bileceğin şey canım.
Benim hayatımda istediğim bir şey.
Kimse bana git git de demiyor keşke dense, aksine gitme diyorlar
Nası bişey lazım ki? Düz haber filan diyorsan, bbc'nin hem türkçe hem de orjinal sitesine bak mesela, ortak olan haberler olabiliyor, dolayısıyla biri diğerinin çevirisi oluyor. Veya hem türkçe hem ingilizcesi olan bloglar, haber siteleri falan illa ki vardır, aklıma gelmedi şimdi ama zaman gazetesinin vardı öyle bi muhabbeti mesela.