Ingilizce ...

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.381
Kızlar sorunum Ingilizce . Bilenler bilir Erasmusa gidebilmek için okulu uzatıyorumm ve ingilizce çalışıyorum arkadaşlarım kursa gittiler ama ben maddi sebeplerden gidemedim .
Çok korkuyorum basaramiycam diye . Bana yardımı olucak bi program site vs bir şey bilen özelden atabilirse çok mutlu olurum .
Kendimi arkadaşlarımdan geri kalmış hissediyorum ...

Duolingo appleri çok iyi.

Erasmusa gitmek için okul uzatıyosun İngilizceyi de bunun için istiyosun Erasmus çok mu gerekli Kazandım da Anam da babam da hocalarım da ısrar etti de gitmedim Vay arkadaş ne mühimmiş

en etkilisi pratik yapmak canim, cevrende ingilizcesi iyi olanlar varsa onlardan yardim isteyebilirsin bu konuda

Önerim yok sadece iyi dilek için geldim. Umarım kazanırsın. Bir öğrencinin yaşayabileceği en güzel tecrübe. Yaptığım en doğru şey olarak anarim hala.

Erasmusa gitmek için okul uzatıyosun İngilizceyi de bunun için istiyosun Erasmus çok mu gerekli Kazandım da Anam da babam da hocalarım da ısrar etti de gitmedim Vay arkadaş ne mühimmiş

E gitseydiniz keşke sizde, o kadar kişi ısrar ettiğine göre bir bildikleri vardır değil mi?Bir dönem okulu uzatmaktan birşey olmaz ama en basitinden çoğu insan öğrenciliği bittikten sonra uzun Avrupa turu yapabilecek boş zamanı, maddiyatı ayarlamakta zorlanır.

Erasmus icin ciddi bir ingilizce bilgisi lazim. Okulun proficiency sinavi yapiyorsa okuman herhangi bir konuda yazabilmen gramer bilgisi dinleme dinledigini anlama becerileri lazim. İngilizcen şuan ne seviyede bilemedigim icin pek yorum yapamiyorum. Hic test cozdun mu? Kpds cikmis sorular gibi? Cozduysen kac netin cikiyor?

Valla ne kadar arkadaşım gittiyse boş boş gece gündüz orda burda düşüp kalkmaktan sadece gezmek tozmaktan başka bişey yapmadılar Bu benim okulumdaki bir dönemimden nasıl daha önemli olabilir Hele göz göre göre not ortalamamın düşmesi ihtimali Şakası bile komik

Hadi anneni babani gectim ama hocalarindan da mi iyi biliyorsun erasmusun gerekli mi gereksiz mi oldugunu. Sen gidememissin icinde kalmis bellki.
Konu sahibi çok guzel bisey yapiyorsun sakin vazgecme

Hadi anneni babani gectim ama hocalarindan da mi iyi biliyorsun erasmusun gerekli mi gereksiz mi oldugunu. Sen gidememissin icinde kalmis bellki.
Konu sahibi çok guzel bisey yapiyorsun sakin vazgecme
Gidememişim içimde kalmış değil Kazandım ve yine kazanırım İstesem bu sene de giderim Ama gitmem Okul uzatmak sene kaybetmek başarını düşürmek Telafisi olmayan şeyler bunlar

Herkes not ortalaması kasmaz ki üniversite yıllarında. Insanlar farklı önceliklere sahipler. Şurada anket açsam hayalinizdeki iş ne diye, gezi programı sunuculuğu birinciliğe oynar hem tatil yapıp hem para kazanıldığı için. Arkadaşların da gezip tozup, kültürel kaynaşma deneyimi yaşamaları için verilen ödenekle gezip tozuyorlar. Öğrenciliğin bittiğinde bir daha asla böyle bir teklifle karşılaşmayacaksın gerçekten gezi programı sunan birkaç şanslı kişiden biri değilsen.

Bir de şu var akademik kariyer düşünüyorsun sanırım. Belki ileride y.lisansını doktoranı yurt dışında yapacaksın kariyerine katkı sağlaması için. Adapte olmakta zorluk çekmeyecekmisin hiç deneyimin olmadan y. Dışında yaşamaya başlarsan? Tartışmak için yazmıyorum bunları elinde hala imkanın varken değerlendirmeyi bir düşün, ileride zaten hep çalışıyor olacaksın. Hatta ne kadar iyi bir konumda olursan o kadar çok çalışmak zorunda kalıcaksın şimdiden bu kadar yüklenme kendine.

Ben kendime yüklenmiyorum Evet belki yurtdışında belki burda belki dünyanın veya türkiye nin en ücra köşesinde çalışıyor olacağım ve bundan zevk duyacağım Ben öyle herkes gibi sırf iş için para kazanmak için vs değil Puanım oraya yetti diye değil Gerçekten aşık olduğum zevk aldığım mesleği seçtim İşimden alanımdan zevk alıyorum Üniversiteye gençlik yıllarını nasıl daha eğlenceyle doldururum diye değil ben nasıl bu işte daha iyi olurum diye gidiyorum İnsana iyi geliyor işte

İngilizce bir bölümde okuyorum bende canım. Başlarda zorlandım. Ama film izleyerek altyazılı, İngilizce oyun oynayarak (sims) (şaka gibi ama gerçek), bir de İngilizce kitaplar okuyarak geliştirdim. Bu İngilizce kitaplar ağır değil seviye seviye oluyor. Kitapçıya gittiğin zaman Starter seviyesinde okuma kitabı arıyorum dersen yardımcı olacaklardır. Çok pahalı da değil. Starter seviyesinden sonra ilerlersin. Bu okuma kitaplarının arkasında seviye isimleri de yazıyor genelde hangi seviyedesin, sonraki seviye ne gibi aydınlatmalar var. Çocuk kitabı gibi renkli baskılı olabilir ama düşükten başlamak en iyisi. Al o kitabı sonra al bir kapsamlı sözlük bilmediğin kelimeleri kitabın üstüne yaz okuya okuya ilerle sesli de oku telaffuz da kazanırsın. Google Translate'de ses tuşu var oraya yazıp tıkladığında telaffuz da öğrenirsin. "Sesli Sözlük" de önerimdir site ya da uygulama olarak.

Senin bileceğin şey canım.
Benim hayatımda istediğim bir şey.
Kimse bana git git de demiyor keşke dense, aksine gitme diyorlar

en etkilisi pratik yapmak canim, cevrende ingilizcesi iyi olanlar varsa onlardan yardim isteyebilirsin bu konuda
Maalesef . Zaten memleketimde üniversitedeki arkadaşlarımdan uzaktayım.

Benim büyük kız da ingilizce hastası, ilgi alanına giriyor. İngilizce alt yazılı dizileri çok izler ve tv dil seçenegini ingilizce yapıp izler çok zaman çizgi filimleri falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…