- 5 Ağustos 2011
- 8.146
- 14
- 35
- Konu Sahibi Gunlukguneslik
I'm really good
I am 21 years old. I am old
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
I'm really good
I am 21 years old. I am old
really?
it's cold today, is not it? ( umarım doğru hatırlıyorumdur)
Yes, because winter came ( tam kuramadım sanırım )
Aklıma ilginç fikirler geliyor. Örneğin bu işi daha eğlenceli kılmak adına, basit şarkı sözleri çevirmekle başlayabiliriz, yani sanırım.
Mesela şarkının videosunu yükleriz, sözlerini de yazarız ve herkes çevirisini yapar.
Ne dersiniz kızlar ve konu sahibi?
Evet keyifli bencede ama şarkı sözleri çevirmede çok iyi olacağımı sanmıyorum en azından sizden bir iki bir şey kaparım
BEnde katılmak istiyorum buraya beraber çalışabiliriz. Şarkı sözlerini çevirmek gerçekten eğlenceli gözüküyor basit birkaç şarkı alternatifi yazabilirim isterseniz. Basit konular üzerine tartışmayı deneyebiliriz.
BEnde katılmak istiyorum buraya beraber çalışabiliriz. Şarkı sözlerini çevirmek gerçekten eğlenceli gözüküyor basit birkaç şarkı alternatifi yazabilirim isterseniz. Basit konular üzerine tartışmayı deneyebiliriz.
Welcome.
.....
Thanks, Can we begining now? I learned English when ı was highschool. But still ı'm terrible about grammer, ı just good at memorise new words. What about you?
Welcome pin_up_girl,
alright, a good idea :)
A few years ago I visited an English language course. I can not speak very well, but my grammer is good.
Yes, you are right. This song is beatiful and simple.
I think Paul Anka's very old and simple song ''You are My Destiny''
You are my destiny - Paul Anka (High Quality) - YouTube
Aklıma ilginç fikirler geliyor. Örneğin bu işi daha eğlenceli kılmak adına, basit şarkı sözleri çevirmekle başlayabiliriz, yani sanırım.
Mesela şarkının videosunu yükleriz, sözlerini de yazarız ve herkes çevirisini yapar.
Ne dersiniz kızlar ve konu sahibi?
I agree. This songs from 60s, ı think in 60s artists tell their love more simple and deep. İn our times we want to glamour and complexity for everthing.