I want to tell somethings.
True or false, it doesnt matter.
I must learn and speak English...
If i am wrong, correct me please. (Buraya kadar iyi geldim sanki)
I went to school at 1.30 pm. I woke up to very difficult because i am not used.
I was in school until the evening (bundan emin olamadım...)
I came to home and i made a dinner.
When i studied, my husband was watching matches. (Whenin kullanımı konusunda da emin olamadım.)
Öff moralim bozuldu valla![]()
Bu topigi takip ediyorum da basindan beri katilmadigim icin burnumu soktugumu dusunuyorum ama ingilizceye ilgim var ve esim yabanci zaten. Ama eksiklerim var.
Ilk cumlenizde "somethings" kelimseindeki s takisi fazla. something zaten cogul anlami tasiyor.
Ikinci paragrafta ikinci cumlede to yanlis yerde kullanilmis, I woke up very difficult because i am not used to diye olmaliydi.
School icin at kullanilir, I ws at school till evening diye olmali, untilden sonra daha cok cumle yazilir, tillden sonra da kesin bir zaman, mesela till sunday, till december gibi.
I came to home and i made a dinner cumlenizden kararsiz kaldim, ben olsam I came home and prepared dinner derdim. Dinnerden once a geldigini hic gormedim ama belki geliyordur.
When kullanimi dogru, ama siz esiniz maclari izlerken calismayi surdurdugunuz icin, when i was studying demeniz gerekir, when yerine while da kullanabilirsiniz.
Eksigim olabilir, yanlisim da olabilir, kusura bakmayin. Ben ogrendiklerime, bildiklerime gore yazdim.