İngilizce sertifikam var ama nedense kendime hiç güvenim yok :(

Az önce böyle bir platform ile görüşme yaptım. saatlik ücreti piyasanın çok altında aslında ama kabul edilirsem işi alacağım. Akmasa da damlar ve bana bir yol göstermiş olur diyorum, en azından kendimi kendime ispat etmiş olurum. Önerileriniz ve vakit ayırıp yorum yaptığınız için minnettarım.

Öğrenci misiniz? Özelden yazın yardımcı olayım, hayır kanalım yok ama şu çekingenliği bir aşsam olacak
Universite ogrencisiyim ama 20 lira bile deseniz verecek gücüm yok. Bence youtube üzerinden ya ders verin ya da telif içermeyen filmleri çevirerek paylaşın. Artık dijital platformlarda çok para var. Dolar yükseldiği için dolar üzerinden iyi kazanabilirsiniz bilginiz olsun.

Kedi tercüme işleri oluyor hiç denedin mi?

Denedim, cevirdiğim sayfalara para alamadım ya da mütercim tercümanlık mezunu olmadığım için geri dönüş alamadım. Biraz zor o işler, denemeye devam ediyorum
Etmelisin aktif çalışırken bir yandan da bunla ilgilenirsen yan gelirin olur.yurt dışında yaşamayı düşünmüyor musun?hazır dil ve adaptasyon sorunun da yok

Etmelisin aktif çalışırken bir yandan da bunla ilgilenirsen yan gelirin olur.yurt dışında yaşamayı düşünmüyor musun?hazır dil ve adaptasyon sorunun da yok
Teşekkürler :)
Düşünüyorum elbette, GreenCard başvurusu yaptım daha önce, ve ankara antlaşmasına da başvuru yapmıştım, dün greencard başvurusunu yineledim.

Teşekkürler :)
Düşünüyorum elbette, GreenCard başvurusu yaptım daha önce, ve ankara antlaşmasına da başvuru yapmıştım, dün greencard başvurusunu yineledim.
Babası izin vermezse bırak yerleşmeyi çocuğunuzu yurt dışına tatile bile götüremezsiniz dikkat edin. Adam velayet için fırsat kolluyorsa eline koz vermeyin.

Babası izin vermezse bırak yerleşmeyi çocuğunuzu yurt dışına tatile bile götüremezsiniz dikkat edin. Adam velayet için fırsat kolluyorsa eline koz vermeyin.
Hepsini biliyorum canım, onun derdi cocuk değil ki para. Ben ona nafaka almayacağım, gidip kızımla yerleşeyim seni de aldıracağım diyeyim bana muvafakatnameyi yaldızlı antetli kagıda basar verir

Neden illa dera vermek istiyorsunuz?
Tercümanlık yada başka işlerde yapabilirsiniz

Rica ederim, yetkin bir insansınız.
Umarım şansınız da açık olur ve bu zor günleri bir an önce aşarsınız.
Bu arada yeminli tercümanlık da düşünebilirsiniz.
Prosedürü tam olarak bilmiyorum ancak noterlerle gidip konuşmak gerekiyor sanırım.
Dil belgeniz olduğunda oldukça iyi gelir getirdiğini duymuştum.

Kızlar az önce yine büyük bir global firmadan görüşme talebi geldi, ama kızım 7 yaşında ve bir komşum hariç bana yardımcı olacak biri yok onu okula götürüp getirecek ve ben yokken ilgilenecek. Eski eşim de böyle durumları bana karşı koz kullanıyor velayet davasında. Yine kariyerim / Para kazanma zorunluluğum ve kızım arasında sıkışıp kaldım

Yakınınızda butik bir kafe varsa oraya gidin ve burada speaking club yapıp yapamayacağınızı sorun. Anlaşırsanız haftanın belli günleri üyelik sistemi ile konuşma klübü düzenlersiniz. Mesela 10 kişilik gruplar halinde olabilir. Yediği içtiği kafeye kalır siz de ders ücreti alırsınız. Belki İngilizce scrabble vs oyunları da alırsınız. Bu şekilde çevre de edinebilirsiniz. Baktınız işler iyi gidiyor özel ders vermeye başlarsınız.
Bir diğer alternatifte sahibinden de ilan verebilirsiniz. İnstagram sayfası açabilir, kelime kartları paylaşarak takipçi kazanabilirsiniz.
Benim aklıma gelen bunlar :)

Sahibinden.com a ilan verilebilir?

Tel*gram grupları var, öğretmen arayan kurumlar ilan veriyor. O kadar çok speaking öğretmeni arayan kurum var ki. Bir bakınız isterseniz. Hem ilçe ismi vesaire vererek ilan verdiklerinden yakın yerleri görmüş olursunuz.

İntgramda sayfa açın deneyin sansinizi .arada denk geliyor markalarin dogru telaffuzu diye 1 2 bayanin sayfasi bana denk geldi.cok hosuma gidiyor onlari dinlemek takip edip begeniyorim ordan reklam vs alirsiniz ünlü olmaktan cekinmeniz yoksa

O iş için aracıya en az 6.000 - 7.000 İsviçre Frangı öderler size de 16bin TL (500 chf) verirler. İsviçre'de en en düşük maaş 3.000 CHF falandır. Bilin, eliniz güçlü olsun pazarlık yapabilin diye yazıyorum. İsviçre neredeyse Avrupa'da en yüksek maaş veren ülkedir. Glassd.., Inde..,Link.., falan buralara bakıyorsunuz değil mi?

İkinci sözleşme derken, deneme sürenizin uzatılmasıyla ilgili demek istemiştim.

Valla yurtdısın agidin orada ingilizce öğretmenligi yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…