Online olarak speaking dersleri verebilirsiniz.
Konulacak speaking partnerleri için saatlik ücret ödüyor insanlar.
Ben de speaking konusunda beni geliştirecek böyle bir eğitmen arıyorum mesela.
Gerçi native partnerler daha çok ilgi çekiyor ancak onlar çok pahalı olduğu için aksanı iyi diğer eğitmenlere yöneliyor insanlar.
Eğer sertifanızla siz de bu platformalarsa speaking partneri olarak müşteri bulabilirsiniz.
Universite ogrencisiyim ama 20 lira bile deseniz verecek gücüm yok. Bence youtube üzerinden ya ders verin ya da telif içermeyen filmleri çevirerek paylaşın. Artık dijital platformlarda çok para var. Dolar yükseldiği için dolar üzerinden iyi kazanabilirsiniz bilginiz olsun.Öğrenci misiniz? Özelden yazın yardımcı olayım, hayır kanalım yok ama şu çekingenliği bir aşsam olacak
Kedi tercüme işleri oluyor hiç denedin mi?Merhaba Kızlar,
Az önce açtığım konudan da anlaşılacağı üzere bekar anne kediboçi yine işsiz, yine eksi bakiyelerde..
22 senedir iş hayatındayım, dünyada amerika haric bulunmadığım kıta kalmadı, aksansıza yakın akıcı ingilizce konusuyorum ve 2020 de pandemide aldığım TESOL yani ingilizce egitmenlik sertifikam var.
Öğrenci bulmakta zorlanıyorum, boşandıktan sonra kirası düşük diye anadolu yakasının apaçileri ile meşhur bir ilçesinde yaşıyorum, zaten sosyal olarak bir çok zorlukla mücadele ediyorum, bunlardan birincisi boşanmış olduğum için beni potansiyel cinsel partner olarak gören ırz düşmanları ve oğullarına ses edemeyecekleri için bana çık iki ay mühletin var diyen cahil cühela ev sahibi eşleri. Neyse sorunlaaar sorunlar.
Ben ingilizce dersi verebilirim, sıfırdan başlayıp speaking derslerine kadar, fakat ögrenci bulmakta zorlanıyorum. Sosyal medya üzerinden bu iş sanırım daha kolay yapılıyor. Ama nedense bende medeni cesaret sıfır. Bunu nasıl aşacağımı bilmiyorum.
Sizce ne yapabilirim ? Universite çevrelerine ilan mı assam ? İnsta hesabımı daha aktif hale mi getirsem ? Youtube kanalı mı açsam? Önerilerinize açığım.
Özellikle de online eğitim verebilen varsa içinizde akıl verirseniz çok memnun olurum.
45 yaşından sonra kimse iş vermiyor, veren de bir kaç ay sonra kolay lokma deyip postalıyor, kediboçi oldu mu size pinpon topu :)
Kedi tercüme işleri oluyor hiç denedin mi?
Etmelisin aktif çalışırken bir yandan da bunla ilgilenirsen yan gelirin olur.yurt dışında yaşamayı düşünmüyor musun?hazır dil ve adaptasyon sorunun da yokDenedim, cevirdiğim sayfalara para alamadım ya da mütercim tercümanlık mezunu olmadığım için geri dönüş alamadım. Biraz zor o işler, denemeye devam ediyorum
Teşekkürler :)Etmelisin aktif çalışırken bir yandan da bunla ilgilenirsen yan gelirin olur.yurt dışında yaşamayı düşünmüyor musun?hazır dil ve adaptasyon sorunun da yok
Babası izin vermezse bırak yerleşmeyi çocuğunuzu yurt dışına tatile bile götüremezsiniz dikkat edin. Adam velayet için fırsat kolluyorsa eline koz vermeyin.Teşekkürler :)
Düşünüyorum elbette, GreenCard başvurusu yaptım daha önce, ve ankara antlaşmasına da başvuru yapmıştım, dün greencard başvurusunu yineledim.
Hepsini biliyorum canım, onun derdi cocuk değil ki para. Ben ona nafaka almayacağım, gidip kızımla yerleşeyim seni de aldıracağım diyeyim bana muvafakatnameyi yaldızlı antetli kagıda basar verirBabası izin vermezse bırak yerleşmeyi çocuğunuzu yurt dışına tatile bile götüremezsiniz dikkat edin. Adam velayet için fırsat kolluyorsa eline koz vermeyin.
Merhaba Kızlar,
Az önce açtığım konudan da anlaşılacağı üzere bekar anne kediboçi yine işsiz, yine eksi bakiyelerde..
22 senedir iş hayatındayım, dünyada amerika haric bulunmadığım kıta kalmadı, aksansıza yakın akıcı ingilizce konusuyorum ve 2020 de pandemide aldığım TESOL yani ingilizce egitmenlik sertifikam var.
Öğrenci bulmakta zorlanıyorum, boşandıktan sonra kirası düşük diye anadolu yakasının apaçileri ile meşhur bir ilçesinde yaşıyorum, zaten sosyal olarak bir çok zorlukla mücadele ediyorum, bunlardan birincisi boşanmış olduğum için beni potansiyel cinsel partner olarak gören ırz düşmanları ve oğullarına ses edemeyecekleri için bana çık iki ay mühletin var diyen cahil cühela ev sahibi eşleri. Neyse sorunlaaar sorunlar.
Ben ingilizce dersi verebilirim, sıfırdan başlayıp speaking derslerine kadar, fakat ögrenci bulmakta zorlanıyorum. Sosyal medya üzerinden bu iş sanırım daha kolay yapılıyor. Ama nedense bende medeni cesaret sıfır. Bunu nasıl aşacağımı bilmiyorum.
Sizce ne yapabilirim ? Universite çevrelerine ilan mı assam ? İnsta hesabımı daha aktif hale mi getirsem ? Youtube kanalı mı açsam? Önerilerinize açığım.
Özellikle de online eğitim verebilen varsa içinizde akıl verirseniz çok memnun olurum.
45 yaşından sonra kimse iş vermiyor, veren de bir kaç ay sonra kolay lokma deyip postalıyor, kediboçi oldu mu size pinpon topu :)
Az önce böyle bir platform ile görüşme yaptım. saatlik ücreti piyasanın çok altında aslında ama kabul edilirsem işi alacağım. Akmasa da damlar ve bana bir yol göstermiş olur diyorum, en azından kendimi kendime ispat etmiş olurum. Önerileriniz ve vakit ayırıp yorum yaptığınız için minnettarım.
Sahibinden.com a ilan verilebilir?Merhaba Kızlar,
O iş için aracıya en az 6.000 - 7.000 İsviçre Frangı öderler size de 16bin TL (500 chf) verirler. İsviçre'de en en düşük maaş 3.000 CHF falandır. Bilin, eliniz güçlü olsun pazarlık yapabilin diye yazıyorum. İsviçre neredeyse Avrupa'da en yüksek maaş veren ülkedir. Glassd.., Inde..,Link.., falan buralara bakıyorsunuz değil mi?O tür işlerde insanları rahatsız eden pozisyonlar ( cold call ) hariç zaten şansımı deniyorum.
Bir iş görüşmesi yaptım geçen hafta, su gibi italyanca konuşmam karşılığında bana 16 bin net TRY teklif ettiler. İşte bu arada isviçrede bir firma için yapılacak ve haftasonları vardiyalı çalışılacak. Ona da tamam dedik ama ne bileyim saçma yani bu kadar da düşük maaşlar.
İkinci sözleşme derken, deneme sürenizin uzatılmasıyla ilgili demek istemiştim.İkinci bir sözleşme yok, hiç bir yerde de böyle bir uygulama görmedim, ama işten kolay kolay kimseyi çıkarmıyorlardı, benden önceki eleman şirketi zarara ugrattı, az daha müşteri kaybediyorlardı, kesin raporlar ile kanıtlandı, ama nedense ona sonsuz anlayış vardı, bana o anlayış gösterilmedi. Neyse, dediğiniz gibi enerjimi başka şeylere kanalize edeceğim artık. Bitti gitti
Valla yurtdısın agidin orada ingilizce öğretmenligi yapınMerhaba Kızlar,