İngilizce sertifikam var ama nedense kendime hiç güvenim yok :(

YDS sınavına girdiniz mi hiç yakınlarda? Bu sınavdan geçerli puanınız varsa Halk eğitimi Merkezlerine A1 A2 ve B1 kursları için başvurabilirsiniz

Eklentiler

• Screenshot_20231108-022606.jpg
    Screenshot_20231108-022606.jpg
    173,7 KB · Görüntüleme: 36
Neden illa dera vermek istiyorsunuz?
Tercümanlık yada başka işlerde yapabilirsiniz
Mütercim tercümanlık şartlarını taşımıyorum ama ders vermek için sertifikam var ondan.
Kızlar az önce yine büyük bir global firmadan görüşme talebi geldi, ama kızım 7 yaşında ve bir komşum hariç bana yardımcı olacak biri yok onu okula götürüp getirecek ve ben yokken ilgilenecek. Eski eşim de böyle durumları bana karşı koz kullanıyor velayet davasında. Yine kariyerim / Para kazanma zorunluluğum ve kızım arasında sıkışıp kaldım :KK43:
Sabah arayıp lokasyon ve diğer şartların iş için olgun olmadığını söyleyip görüşmeye gelemeyeceğimi, görüşmeciden benim adıma özür dilemelerini söyledim.

Yakınınızda butik bir kafe varsa oraya gidin ve burada speaking club yapıp yapamayacağınızı sorun. Anlaşırsanız haftanın belli günleri üyelik sistemi ile konuşma klübü düzenlersiniz. Mesela 10 kişilik gruplar halinde olabilir. Yediği içtiği kafeye kalır siz de ders ücreti alırsınız. Belki İngilizce scrabble vs oyunları da alırsınız. Bu şekilde çevre de edinebilirsiniz. Baktınız işler iyi gidiyor özel ders vermeye başlarsınız.
Bir diğer alternatifte sahibinden de ilan verebilirsiniz. İnstagram sayfası açabilir, kelime kartları paylaşarak takipçi kazanabilirsiniz.
Benim aklıma gelen bunlar :)
Apaçilerle ünlü bu semtte butik kafe zor ama yakınlarda başka kısmen daha nezih semtlerde düşünülebilir, güzel fikir vallahi, teşekkürler.
Sahibinden.com a ilan verilebilir?
Onu da yaptım canım, pek bir iş çıkmadı, 2 yıla yakın ilan kaldı orada ama sırf cinsiyetim kadın diye asılanlar haricinde gelen giden olmadı...
Her halde bende ya şans yok ya da çabuk vazgeçiyorum diyeceğim ama iki sene kaldı ilan düşünün.
İnsanların dil eğimiti konusunda kafaları çok karışık, tamam diyorlar vazgeçiyorlar. Deneme dersi de yapıyoruz, memnun kalıyorlar ama gerisi gelmiyor. Ben dil kursuna giderken de böyleydi, insanlara dil öğrenmek nedense çok zor geliyor, oysa ki ben ayıla bayıla gidiyorum dil ögrenmeye. Demek ki mantalite meselesi.
Tel*gram grupları var, öğretmen arayan kurumlar ilan veriyor. O kadar çok speaking öğretmeni arayan kurum var ki. Bir bakınız isterseniz. Hem ilçe ismi vesaire vererek ilan verdiklerinden yakın yerleri görmüş olursunuz.
Bu çok ilginçmiş, hiç duymamıştım. Notumu alıyorum, teşekkürler.
konuşma ağırlıklı ders için talibim, özelden yazıyorum
Cevapladım :)
İntgramda sayfa açın deneyin sansinizi .arada denk geliyor markalarin dogru telaffuzu diye 1 2 bayanin sayfasi bana denk geldi.cok hosuma gidiyor onlari dinlemek takip edip begeniyorim ordan reklam vs alirsiniz ünlü olmaktan cekinmeniz yoksa
Ünlü olmaktan çekinme var biraz tabi, çok baskıcı, sürekli eleştiren bir ailede büyüdüm ve eleştirileri gögüslemek bazen herkes kadar bana da zor geliyor. Ama linç yemezsem o bile sorun değil :)
O iş için aracıya en az 6.000 - 7.000 İsviçre Frangı öderler size de 16bin TL (500 chf) verirler. İsviçre'de en en düşük maaş 3.000 CHF falandır. Bilin, eliniz güçlü olsun pazarlık yapabilin diye yazıyorum. İsviçre neredeyse Avrupa'da en yüksek maaş veren ülkedir. Glassd.., Inde..,Link.., falan buralara bakıyorsunuz değil mi?
Kesinlikle Bafelix!
Bunu çok iyi biliyorum, kendileri aslan payını kapacak biz burada afedersin işin eşekliğini yapacağız. İtalyancam biraz daha akıcı olsa kabul alırdım ve ben de kabul ederdim çünkü daha akıcı italyancam olsa bazen çok güzel iş fırsatları da çıkıyor nadiren de olsa. Hem de döviz bazında kazanc var ucunda.
Eski eltim isvicreli, eski kaynımın bol bol övünmesinden İsvicredeki "harika" şartları gayet iyi biliyorum. İki yıl önce fuar için gittiğimde italyadaki arkadaşlarım beni milanodan alıp como gölüne götürmüşlerdi, kızımı tr de yalnız bırakmamış olsam oradan isvicre sınırını aşıvermek vardı :
Tabi ki şaka :KK66:
Hiç bir ülkede illegal olarak bulunacak kadar zor duruma düşmek istemem.
Diger siteleri de biliyorum oralarda pek aktif değilim, genelde sponsor olamayacak firmalar oluyor glas.. ve ind.com da. Linked In de takılıyorum cogunlukla.
İkinci sözleşme derken, deneme sürenizin uzatılmasıyla ilgili demek istemiştim.
Açıkçası hiç böyle bir ikinci sözleşme duymadım.
Valla yurtdısın agidin orada ingilizce öğretmenligi yapın
Keşke :)

Son düzenleme:
X