İngilizce pratik yapalım diyenler burası sizin mekanınız artık

.bende lisede hazırlık okumuştum iyiydi baya ama üzreinden 7 yıl geçti pratikte yapmayınca unuttum çoğu şeyi.bakıyorum yazdıklarınıza anlamını bilmediğim(unuttuğum) çok kelime var siz ilerletmişsinzi baya maşallah..ilk sayfadan okumaya başlamak lazım en iyisi..keşke konu başladığında görüp takip etseydim..

thanks very much, can you tell me who the writers are, and also can you advise any web sites who can improve my English?
a.s.

sure...

English grammar in use

Cambridge University Press

Raymond Murphy

......

for the web pages, I need to have a look again... I gave some adresses before but sure u cannot find them anymore in so many pages....

Write u again about the pages...

hi yorgun savasci :)

I think red one would be abit too easy and boring for you.... your level is good enough to work with the blue one....

each unit has two parts... you see the grammar int the first part... learn this grammar part firstly... be sure that you understand all... use dictionaries if you need to... then, try to build some sentences ... check your sentences for the structure again... compare them with the examles in this part... when you are sure, start with the second part, which is exercises part.... do the exercises... check them once again and then when u are sure, check them again with the key at the end of the book....

when you finish all these, you are sure that you understood... so make some more sentences to make it double sure...

if you have any questions, ask me sengözlerimebaksanab

( not in the next two weeks from tuesday on .. I'll be on holiday :lepi: )

this is the book .... but I learned that the third edition is already available...

doesn't matter all the same...

help me hihoyyyt

Hayvanlar üzerinde yapılan Tüm deneylerin tamamıyla sağlıksız sonuç verdiğini düşünüyoruz. hala ürünlerinizde hayvan deneyleri yapmaktasınız bu davranışınız devam ettikçe ürünlerinizi kesinlikle kullanmayacağız, işkencesiz ( “cruelty free&#8221üretim yapıp, bizi tekrar ürünlerinizi gönül rahatlığı ile kullanmaya davet etmenizi bekliyoruz

Bütün canlıların hayatı kutsaldır. Düzen değişmeli artık. Ortada bir gerçek var, can yakıyoruz, can alıyoruz. Kendimizi bir anlığına denek olarak kullanılan hayvanların yerine koyalım. Çektikleri acıları hissetmeye çalışalım.
Hayvanlar üzerinde yapılan deneylere son vermenizi bekliyoruz.

HAYVAN HAKLARI EVRENSEL BİLDİRGESİ'nden (15 Ekim 1978)
Madde 1: Bütün hayvanlar yaşam önünde eşit doğar ve aynı var olma hakkına sahiptir.
Madde 8: Hayvanlara fiziksel ya da psikolojik acı çektiren deneyler yapmak, hayvan haklarına aykırıdır; tıbbi, bilimsel, ticari ve başkaca biçimlerdeki her türlü deneyler için durum böyledir. Bunun yerine başka bir şey koyma tekniklerinden yararlanılmalı ve bu teknikler geliştirilmelidir.
Madde 11: Zorunlu olmaksızın bir hayvanın öldürülmesi demek olan her davranış, bir "biocide", yani yaşama karşı suçtur.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=4015316&posted=1#post4015316

Bu çeviriyi yapacak arkadaşlar aranıyor. Bize hem bu çeviriyi yaparak, hem hayvanlara işkence yapılmasını önlemek için mail atarak yardımcı olur musunuz :Saruboceq:

enjoy your holiday, bonibon! have fun!:dance:kaydirigubbakcemile2

"yok ali yanlış anlama
seni çok yakışıklı bir aktöre benzettim
Cüneyt Arkın çok yakışıklı bir türk aktördür"
BUNU BANA ÇEVİREN ARKADAŞ OLURSA ÇOK MUTLU OLURUM
BUGÜN İÇİN GEREKLİ BANA LÜTFENN..!!!

"No, Ali , please don't misunderstand. You looked like the handsome turkish actor, cuneyt arkin."

daha toparladım cümleyi:) yardımı olur inşallah...

Bendeee istiyorumm öğrenmek bendeee bende...
Hem ingilizce kursunada gidicem yakında:)

Çoook güzelmiş :lepi:
ama çok geç farkettim.
bazılarını anlayabiliyorum ama konuşmam için çok çalışmam lazım çooooooookkk...

hi girls,
how are you? I'm very tired, because I was at/on/by(bilen söylesin please) shopping.
now I have to prepare for my lessons on tomorrow. See you, take care!!!

hi sweet girls :))
how are you? ı want to practice with you... thank you very much for this helpful subject.

hello girls.I want to join your group.

where are you girls?isnt there anybody

I am waiting you come

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…