İngilizce pratik yapalım diyenler burası sizin mekanınız artık

i am working. so i m not writing.
i m learning english. i can make a mistake...

Don't touch my wound ,
ıf thıs is the meaning of love,
l give up don't love me anymore..:nazar:

why are you sad mahlibe???

hi girls. this topic is very useful for the practisie english. well i am 21 and student.i am studying environmental engineriing. what are yours job??

hi girls. this topic is very useful for the practisie english. well i am 21 and student.i am studying environmental engineriing. what are yours job??

I dont work turkuaz.I am house wife.but I want to work.

yes turkuaz this topic very useful.I like this topic too much

hi supergirls of kk!
I'm a pretty new member here, but i loved this site!
just wanted to say hi all to you, and introduce myself..

all the best.. a.s.

ben böyle konuşup yazsam profösör olurum galiba

you made me laugh özverili! kaydirigubbakcemile3
you can easily speak like that, "if you want". but don't forget that it's long process..
i may help you if you want..
first af all if your grammer isn't well so much you should buy a good grammer book and try to learn it yourself. if you can not manege to learn without any professional support then you may go to İSMEK courses which are "free".

now, you can say me which part you could't understand from my speeches? so we can understand that which grammer subjects are difficult and unknown for you.

türkçesini de yazayım canım, yardımcı olur..

"güldürdün beni özverili
sen de "eğer istersen" kolayca böyle konuşabilirsin. ama bunun uzun bir süreç olduğunu unutma..
sana yardımcı olabilirim eğer istersen..
her şeyden önce eğer gramerin iyi değilse iyi bir gramer kitabı alsan ve kendi kendine öğrenmeye çalışsan iyi olur.
eğer profesyonel bir destek olmadan öğrenmeyi başaramıyorsan İSMEK'in ücretsiz olan kurslarına gidebilirsin.

şimdi konuşmamda anlamadığın yerleri bana söyleyebilirsin. böylece hangi gramer konularının senin için zor olduğunu ve hangilerini bilmediğini anlayabiliriz"

a.s.

Son düzenleme:
you made me laugh özverili! kaydirigubbakcemile3
you can easily speak like that, "if you want". but don't forget that it's long process..
i may help you if you want..
first af all if your grammer isn't well so much you should buy a good grammer book and try to learn it yourself. if you can not manege to learn without any professional support then you may go to İSMEK courses which are "free".

now, you can say me which part you could't understand from my speeches? so we can understand that which grammer subjects are difficult and unknown for you.

türkçesini de yazayım canım, yardımcı olur..

"güldürdün beni özverili
sen de "eğer istersen" kolayca böyle konuşabilirsin. ama bunun uzun bir süreç olduğunu unutma..
sana yardımcı olabilirim eğer istersen..
her şeyden önce eğer gramerin iyi değilse iyi bir gramer kitabı alsan ve kendi kendine öğrenmeye çalışsan iyi olur.
eğer profesyonel bir destek olmadan öğrenmeyi başaramıyorsan İSMEK'in ücretsiz olan kurslarına gidebilirsin.

şimdi konuşmamda anlamadığın yerleri bana söyleyebilirsin. böylece hangi gramer konularının senin için zor olduğunu ve hangilerini bilmediğini anlayabiliriz"

a.s.

congratulationssss!!! this is great explanation...

hi turkuaz and girls :)
good morning. ı'm 22 and working ecza deposu in izmir..
asimavi and other girls??? where are you????

hello girls.how are you.I was out.I came just now

Hello!
I'm so tired. I get my period, I can be nervos kötükedihüso without a reason! Attention please!:eek:kaydirigubbakcemile3

I am also so tired.I want to sleep.see you girls

herkes nerde arkadaşlar 2 haftadır???
come on every body :p

What does 'poor' mean?

Bu cümlenin manasını çözemedim:KK43:

Eğer, yoksulluk nedir... gibi bir cümleyse -lık, -lik eki nerede :s

Bir de 'biycyle' kelimesinin anlamını bulamadım. Geçtiği cümle şu: He hates riding a biycyle!
Ayrıca bilgisayarıma indirebileceğim kaliteli bir sözlük bulmam gerekiyor.
Sorularım uzun oldu ama anlayamadığım bir şey var. Love=Beğenmek, sevmek; Like=Beğenmek,hoşlanmak, sevmek.
Bu ikisi nasıl ayırt edilir? Hangisi hangi cümlelerde kullanılır? İngilizcesi iyi olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum.Şimdiden çok çok teşekkür ederim.
Hayırlı bayramlar olsun.

What does 'poor' mean?

Bu cümlenin manasını çözemedim:KK43:

Eğer, yoksulluk nedir... gibi bir cümleyse -lık, -lik eki nerede :s

Bir de 'biycyle' kelimesinin anlamını bulamadım. Geçtiği cümle şu: He hates riding a biycyle!
Ayrıca bilgisayarıma indirebileceğim kaliteli bir sözlük bulmam gerekiyor.
Sorularım uzun oldu ama anlayamadığım bir şey var. Love=Beğenmek, sevmek; Like=Beğenmek,hoşlanmak, sevmek.
Bu ikisi nasıl ayırt edilir? Hangisi hangi cümlelerde kullanılır? İngilizcesi iyi olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum.Şimdiden çok çok teşekkür ederim.
Hayırlı bayramlar olsun.

"yoksul/fakir/zavallı ne demek?" diye çevirebilirsin o cümleyi.

yoksulluk "poorness" olmalı sanırım.

"bicycle" olmalıydı kelime. he hates riding a bicycle = bisiklete binmekten/bisiklet kullanmaktan nefret eder.

to ride a bicycle= bisiklete binmek

love ile like'ın ayrımı nasıl olabilirCADIARZU love daha yoğun anlam içerir diyebilir sanırım.

I love him. onu seviyorum
I like him. onu beğeniyorum/ondan hoşlanıyorum. olabilir

X