E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
- #1.101
hiç seyretmedim onu. ya eşim istanbula gelecek arkadaşlarıyla oradaki evliyaların büyüklerin kabirlerini gezecekler keşke ben de gelebilseydim senle sınıf arkadaşlarımla buluşabilseydim tatoşum:a015:dexteri çok seviyorum ben e2 deki....
canikom buradaki to ne işe yarıyor? them onlara demek o yüzden to da e a ekliyor gibi geliyor bana kelimeye ben de to yu yazmamıştm ben bu konuyu bulayım bi çalışayım bari.
burda da iskeleti abide, anıtı abide gibi kullanmayı düşünmüşler.
they thought to use the skeleton as a monument olabilirmi acaba?
Şeniza.s.
hiç seyretmedim onu. ya eşim istanbula gelecek arkadaşlarıyla oradaki evliyaların büyüklerin kabirlerini gezecekler keşke ben de gelebilseydim senle sınıf arkadaşlarımla buluşabilseydim tatoşum:a015:
evet yazın gelmiştik beraber gezmiştik ağustos ayında istanbulun manevi havası beni çok etkileşmişti gözlerim yaşarıyorsenağlama yani düşününce geldikten sonra günlerce rüyada gibiydim gece uyurken istanbulu düşünüyordum. ben mekke medineye gitsem dönünce nolurum bilmem senağlamaayyy süper olurdu tatlım.Şeniz.umarım bir dahaki sefere canım..:1hug:
eşin ve arkadaşları böyle güzel bir olay için geliyorlarsa ne mutlu canım..rabbim açılan ellerini edilen dualarının hepsini kabul etsin....
birinci paragrafdasevgili büyükannesine yazıyor:)
depremle ilğili bir kitap okuduğunu anlatıyor(yada ben öyle anlıyorum):roflol:
kötü arkadaşlardan,ölülerden ,,panic bahsetmiş...tavsiyeler veriyor bu konuda çok üzülmüş..:çok üzgünüm:
bu konuda daha fazla bilgi bilmek gerektiğinden bahsediyor sanırsammkafamçokkarıştı
paskalyada büyük annesini görmeyi çok istediğinden bahsetmiş..:bbo:
buarada onun en iyi olduğundan ve sevgisini bahsetmiş...tatlicadiarzu
ee ben bunu anladım vallaaa ....kelimelere bakmadan yazdım arkadaşlarrr yani çoğu kelimeyi bilmiyorum biraz tahmin ettim..tatlicadiarzu
umarım olmuştur:icecream::icecream:
dexteri çok seviyorum ben e2 deki....
evet yazın gelmiştik beraber gezmiştik ağustos ayında istanbulun manevi havası beni çok etkileşmişti gözlerim yaşarıyorsenağlama yani düşününce geldikten sonra günlerce rüyada gibiydim gece uyurken istanbulu düşünüyordum. ben mekke medineye gitsem dönünce nolurum bilmem senağlama
tatoş are you sick?
ruh halinde hasta görünüyor canım merak ettim inşallah iyisindir :1hug:
I wanted to help Silvia and her mother. They weren't in their house, but a thief was there. I wanted to save the house. In the end we found together.