İngilizce pratik yapalım diyenler burası sizin mekanınız artık

are you work right? and while you are working who is baby sit your son?

your brother came from Rusya so i am happy for you.

halkeğitimin farkı şu emekli olmuş anadolu lisesi öğretmenleri derse giriyor.
onlarda konuşma dilinden bi haber i ,.ingilizce konuşamayan fakat ingilizce anlatan insanlar.eski dönem ingilizce öğretmenlerinden .forumdakiler öğretmenler alınmasın..
başlarken gramer için bu şekilde sürdüreceğim .ama kitaplar çok iyi içinde hikaye konu anlatımı testler var piyasada kolaylıkla bulabilirsin adı ''pacesetter stajer'' workbook da var konuların testleri bulunuyor çok keyifli.aslında çok vakitte almıyor belki çocuğunu kreşe vermeden bile gidebilirsin.ben cumartesi pazar saat 13:00- 16:00 arası gidiyorumhaftaiçi hergün olupta daha kısa sürenler de var..:1rolleyes::sm_confused:

are you work right? and while you are working who is baby sit your son?

it is ok.işler iyimi demek istediysen
is your work good?
while ı am working ,he is also coming with me because it is our company and ı am the director.ı am taking care of him.but ı also think to send him to the kindergarden for a few days.

sila nasil yaplalim hikayeyi parcalara bolerek yani paragraflara bolerekmi cevirmeye calisalim yoksa tamaminimi???//

sila nasil yaplalim hikayeyi parcalara bolerek yani paragraflara bolerekmi cevirmeye calisalim yoksa tamaminimi???//
canikom paragraflara böl istersen billmiyorumki bana zor geldi yani bi haftada anca yaptım ben....kelimeleri bulduğum halde herşeyi tam anlamadım hatta. .........senin seviyen beimkinden epeyce iyidir tahminim.........ama yapabilirsen bi günde çöz bence......

Son düzenleyen: Moderatör:
sen çalışıyorsun doğru mu? demek istemiştim aslında ilk cümlede are you working right mı olacak acaba bu cümlenin doğrusu?

Mind: ????? ( cümlede ne demek istiyor anlamadım normalde akıl anlamı ama)
Apologize: özür dilemek
Urgent: acil
own way: ????
loudly: gürültüyle
switch: elektrik şalteri
whatever:

mind (don't mind veya never mind ) : üzülme, bosver, kafana takma
own way : kendi yolum ( kendi yolumu bulabilirim senin beklemene gerek yok denmis)
whatever : her neyse

sen çalışıyorsun doğru mu? demek istemiştim aslında ilk cümlede are you working right mı olacak acaba bu cümlenin doğrusu?

you are working ,is it rıght?
you are working,,isn't it?
you are working ,aren't you?

many ways to say .

birebir düşünme.
sen çalışıyordun öyle değil mi?
sen çalışıyorsun değil mi? de denir .

inşallah bulurum arkadaşım o kitapları....netten baktım bulamadım... sorarım kitapçılara şimdilik elimde de bikaç kitap var... onları çalışırım...

helloooooooooooooo pretty girl!!Şeniz how are you today?

thans a lot and you?

Son düzenleme:
i am great!!
No complaints !
i have found a book on internet. i am reading it now..

i have watched a movie yesterday night. there were a woman and a boy. the woman was 37 years old. the boy was 23 years old. they were between in love...the boy was childlike....the movie was not excitable.. i dont like to the movie...have you watched a movie recently??

slm arkadaşlar nasıl gidiyor??

merhaba formu bastan sona okuyamadim ama bende pratik yapmak ve yardim almak isterim.Nasil bimethod var?Konu mu takip edicez.?

I am sorry.I thought that I need write something in English. My name is Arzu.I have been in US for 2,5 years.I am married and I have a son.I am busy with him .That why I can not study enough.I want to share my knowledge and learn something from you.By the way l am in the terrible with my writing .If l have wrong please fix it.Bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…