- 27 Ekim 2022
- 125
- 370
- 33
- Konu Sahibi meltem1966
Merhaba.Beş yaşında kızım var. İngilizce öğrensin istiyorum.Ana sınıfında olduğu için okumayı bilmiyor.Nasıl desteklememiz konusunda kararsız kaldık. Yardımcı olursanız sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kulak dolgunluğu için inglizce cizgi filim izletin veya masallar dinletinMerhaba.Beş yaşında kızım var. İngilizce öğrensin istiyorum.Ana sınıfında olduğu için okumayı bilmiyor.Nasıl desteklememiz konusunda kararsız kaldık. Yardımcı olursanız sevinirim.
Dil öğreten uygulamalar var, budy mesela çok güzel.once kendi söylüyor sonra çocuğun tekrar etmesini istiyor. Böyle böyle konuşma ile ilerliyor. Yani sizin yaş grubu için uygun. Ayrıca benim önerim, arasıra konuşması için yabanci oyun ablası tutun. Yabancı öğrencilerin Facebook grupları oluyor. onlara ilan açın , "çocuğumla oynamak için haftada iki gün,ikiser saat , su ücrete oyun ablası arıyorum" diye. Sonuçta onların da paraya ihtiyacı var, kabul eden çok olur. Benim İranlı bir arkadaşım,ülkesinde psikoloji okumuş,Türkiye'de yabancı dil kursunda kurs veriyordu. Böyle kendini gelistirmis bir kız. Düzenli gittigi iki cocuk vardı,oyun ablası olarak.
Dil öğreten uygulamalar var, budy mesela çok güzel.once kendi söylüyor sonra çocuğun tekrar etmesini istiyor. Böyle böyle konuşma ile ilerliyor. Yani sizin yaş grubu için uygun. Ayrıca benim önerim, arasıra konuşması için yabanci oyun ablası tutun. Yabancı öğrencilerin Facebook grupları oluyor. onlara ilan açın , "çocuğumla oynamak için haftada iki gün,ikiser saat , su ücrete oyun ablası arıyorum" diye. Sonuçta onların da paraya ihtiyacı var, kabul eden çok olur. Benim İranlı bir arkadaşım,ülkesinde psikoloji okumuş,Türkiye'de yabancı dil kursunda kurs veriyordu. Böyle kendini gelistirmis bir kız. Düzenli gittigi iki cocuk vardı,oyun ablası olarak
Dil öğreten uygulamalar var, budy mesela çok güzel.once kendi söylüyor sonra çocuğun tekrar etmesini istiyor. Böyle böyle konuşma ile ilerliyor. Yani sizin yaş grubu için uygun. Ayrıca benim önerim, arasıra konuşması için yabanci oyun ablası tutun. Yabancı öğrencilerin Facebook grupları oluyor. onlara ilan açın , "çocuğumla oynamak için haftada iki gün,ikiser saat , su ücrete oyun ablası arıyorum" diye. Sonuçta onların da paraya ihtiyacı var, kabul eden çok olur. Benim İranlı bir arkadaşım,ülkesinde psikoloji okumuş,Türkiye'de yabancı dil kursunda kurs veriyordu. Böyle kendini gelistirmis bir kız. Düzenli gittigi iki cocuk vardı,oyun ablası olarak.