İngilizce Öğrenmek İsteyenlere Yardım :)

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.817
Selamlar,
Bu konuda yardımcı olmak için başka arkadaşlar da başlık açmış zaten; ama yardıma ihtiyacı olanlar buraya da yazabilirler.
Konu anlatımı isteyebilir, taktik sorabilir ve her seviyede sorularınızı yazabilirsiniz.

Ayrıca İİngilizce pratik yapmak isteyenler de İngilizce yazdıkları taktirde muhabbet açar pratik de yaparız. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selamlar,
Bu konuda yardımcı olmak için başka arkadaşlar da başlık açmış zaten; ama yardıma ihtiyacı olanlar buraya da yazabilirler.
Konu anlatımı isteyebilir, taktik sorabilir ve her seviyede sorularınızı yazabilirsiniz.

Ayrıca İİngilizce pratik yapmak isteyenler de İngilizce yazdıkları taktirde muhabbet açar pratik de yaparız. :)

süperrr olur benim cok kötü ingilizcemm birlkaç sey öğrensem fena olmaz :KK43:

Selamlar,

Hey ! It's nice idea.. I want to learn but I dont know where to start...
We can talk every time :)
Thanks

Selamlar,

ayy bende öğrenmek istiyorummmm

Güzel bir konu. :) benim de ihtiyacım var. :/ temelim var ama kelime ezberim ve karışık cümleler konusunda sıkıntım var. Cümleleri birbirine bağlamada ve kArmaşık cümleler kurmada.

Hey ! It's nice idea.. I want to learn but I dont know where to start...
We can talk every time :)
Thanks

Hey! You are the very first studish to start a conversation in my topic. It's such a pleasure for me.
Here's an idea for you where to start.
We can focus on only one side of the language.
I mean, you can start working on your speaking skills or grammar or reading.
You can choose one of those to start.

Güzel bir konu. :) benim de ihtiyacım var. :/ temelim var ama kelime ezberim ve karışık cümleler konusunda sıkıntım var. Cümleleri birbirine bağlamada ve kArmaşık cümleler kurmada.

Okay. I think you should get a thick and comprehensive grammar book and study the "conjuctions" topic in it.
But "I"also can help you with your writing skills, if you like.

You can start with writing a sentence just right now. And we can work on it. Come on give it a try. :)

anladığım kadar tercüme edeyim :) hey,hoşuma gider..ben istiyorumm fakat nereden başlayacağım bilmiyorum
her zaman konusabilirim :)

Hi!
Nice try. Your translation seems almost fine.
Why don't you translate this setence below too:

"I think you choose to translate, instead of writing a reply in English 'cause you think you're worse at writing. Is this true?"

Hi,
I want to but I can't write a sentence

Well you already did.
Even this sentence of yours (Hi, I want to but I can't write a sentence) is a sentence already.

You can start with simple and short sentences.
Or, you can do do translation. It's easier.
Translation will help you learn and memorize how to write english sentences.

This is a great idea :) so lets talk girls :KK70:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

So you are one of those people who say "lets talk" and say nothing more.
Such a classic dilemma. :KK43:

Okay okay. I'll start a conversation then.

So. Why are you still up at this time of the day? Any trouble with sleeping?

Son düzenleme:
Cümle kurmak için adım adım gitmek lazım.. Benim bir zamanlar iyi kötü İngilizcem vardı ama yıllarca kullanmaya kullanmaya unuttum. O zmm herşeyi İngilizce anlatmaya çabalayalım varsın hatalı olsun.

Ok?

Definitely true. That's the best approach to start / improve a language.

X