bugün moralim çok kötü yeni fikir gelirse aklıma söylerim tabi benim fikir önermem değilde hıcalarımızın evet bu yöntem doğrudur demesi önemli benim önerdiğim şey saçma sapan olursa bir şeye yaramaz
aslında hiç bi yöntem saçma değildir de, bazıları daha yararlıdır sadece
çok saçma bişey isteseniz zaten yapmayız ama ne kadar sacma bişey önerebilrsnz ki =)
yazma konusunda da isterseniz bi resim eklerim ben, siz onu betimlersiniz. yeşil ağaclar var göl var gibi...
buda iyi fikir
yarın başlarız ozaman bu gecelik beni affedin
ben de öle ddm zaten gecenin bu saatinde olmaz ki... hem herkes burdayken olsa dha gzl olur :)
elimizde şeker var un var yağ var ama bu malzemeleri nasıl, ne miktar, hangi sıra ile birleştireceğimizi bilmiyoruz...ama bir şeyler yapacağımızı biliyoruz sonra elimizden geldiğince dilimiz döndüğünce bir şeyler yapmaya çalışıyoruz...ya bulamaç gibi bir şey çıkıyor ortaya ya da yenmeyecek, kafaya düşse yaracak kadar sert bir şey çıkıyor ortaya...
bizde zaten veli öğretmenden çok bilir, hasta doktordan daha uzmandır....
ben hala iddia ediyorum ki yöntem bu değildir ve şu iyi niyetle yapılan şeylerde bile bir çok yöntem hatası var...eleştiri değil amaç sadece yol göstermektir...
ben açık söyleyeyim dün gece çok heveslenmiştim...bir sürü plan yapmıştım kafamda, nasıl yapabilirim sanal nasıl bir yöntem uygularım vsvs diye ama görüyorum ki yine herkes öğretmenden daha çok biliyor....ben yine yol göstermeye çalışacağım...
dün Puncshe ile başlamıştık helvanın ununu kavurmaya devam etmek istiyorsa bu akşam şerbetini eklemeden rengini biraz daha koyulaştıralım...
daha çok tense den önce elimizdekini bir sağlamlaştıralım bakalım başka şeyler varmı bununla ilgili...ve ayrıca unutmamalı İngilizce tense leren ibaret değil biirrr sürü minik tefek ayrıntı var...
geleceğim bir kaç saat sonra
ben de bunu söylemeye çalışıyorum zaten :))) benim amacım eleştirmek değil dün de söyledim ama birileri birşeylerin yanlış gittiğini söylediğinde "acaba gerçekten öyle mi?" demek yerine tepkiler oluşuyor...
yanlış yolda olduguna dair eleştirenler olmus ama ben gramer e dair eklemeler yapmaya devam edeceğim..çok iyi bilmiyorum tamam ama belki bir faydam dokunur
tekrar meraba kızlar
ben de yazdım çok yardımsever ingilizce öğretmenleri var bence yardım isteseniz kırmazlar
ben de sizi uyarmak istedim ama nedense tepkiyle karsılastım
burda size bişeyler öğretmek için uğraşan bi arkadas var nickini bile bilmiyorum, gercekten çaba sarfediyo
ama inanılmaz hataları var, kendisi de söylüyo ben de cok iyi bilmiyorum diye elinden geleni yapmaya calışıyo
ben 12 yıl londrada yaşadım benim bile hala hatam olur tabiki ona bişey demiyorum
ben onu eleştirmiyorum ne güzel yardımcı olmaya calışıyo ama siz ondan öyle görünce öyle öğreniyosunuz ve hata yaptıgınızın farkında değilsiniz
mesela puncshe ''tamam sen de yardım et o zaman'' dedi
ama topiğin geri kalanı bunu kabul etmedikçe maalesef bizim yardım etmemizde zorlaşıyo
evet çok iyi bilmediğimi yazıyorum ki benden iyi bilenler gelip yazsınlar diye..sizin gelişinize mutluyum arkadaşlarımın adına.umarım katılımlarınız sürekli olur ve arkadaşlarım faydalanır..
ben seni eleştirmeye gelmedim canım rahat ol, bak hatta yazdımki elinden geldiğince yardım ediyo
ne güzel bi davranış, bildiklerini paylaşıyo, senin ne kadar alçak gönüllü oldugunu da gördüm biliyorum yanlız işte dediğim gbi method yanlışınıda gectim maalesef senin yanlış kurduğun her cümle öğrenmek isteyenlerin aklına öyle yerleşir ve değişmez sonra
ben elimden geldiğince burda olup yardım etmeye calışırım
i am waiting :44::44:
phragraph and answers ??
2. in
3. to (none)
4. in
5. to
6. none (in)
7. at
8. in (at)
9. none (to)
10.on (in)
11.at
12.none
13.??? (at)
14.in (none)
15.in
16.on (at)
17.on
I corrected your mistakes. Please search this subject, and try to do some more exercises.
[*]I live in Istanbul.
[*]They went home.
[*]Alex works in a factory.
[*]He went to his friend's house.
[*]She arrived in Manchester for the celebrations.
[*]I'm going to stay at home this weekend.
[*]Joanna works at the hospital.
[*]Why don't we go to the movies tonight?
[*]I'm going to see Alex in France this summer.
[*]I arrived at work early this morning.
[*]She came home early.
[*]We stayed at the Grand Hotel.
[*]They visited England last summer.
[*]He's going to live in German this summer.
[*]I'll be at school early tomorrow. [*]The cat is on the table.
hi everybody, may i join you ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?