İngilizce öğreniyoruz (bizim kızların topiği)

aslında hiç bi yöntem saçma değildir de, bazıları daha yararlıdır sadece
çok saçma bişey isteseniz zaten yapmayız ama ne kadar sacma bişey önerebilrsnz ki =)
yazma konusunda da isterseniz bi resim eklerim ben, siz onu betimlersiniz. yeşil ağaclar var göl var gibi...

buda iyi fikir
yarın başlarız ozaman bu gecelik beni affedin

yapmaya çalıştıgım şey bumudur yani..böle mi nitelendiriyorsunuz?

yazdıgım budur;

yanlış yolda olduguna dair eleştirenler olmus ama ben gramer e dair eklemeler yapmaya devam edeceğim..çok iyi bilmiyorum tamam ama belki bir faydam dokunur

tepki falan oluşturmak değil amacım tartışma yaratmakta değil.ama nedense sürekli bana saldırıyorsun.ben uzun zamandır ingilizce dersi görmediğimi söyledim.süperim diye bir iddiam da yok.şimdiye kadar konuda paylaştıgım tanışma faslı,gün ay,zamirler ve 2 tane de zaman.oda punc temelim var dediği için direkt zamanlara geçtim.cümlede öğelerin dizilişini vermeden nasıl birşeyler oluşturulabilirki :44: buyur bir de senin yönteminle denesin arkadaşlar.sonuçta bu konu ingilizce öğrenmek isteyenlerin konusu belki sen daha faydalı olursun..

evet çok iyi bilmediğimi yazıyorum ki benden iyi bilenler gelip yazsınlar diye..sizin gelişinize mutluyum arkadaşlarımın adına.umarım katılımlarınız sürekli olur ve arkadaşlarım faydalanır..

GOOD MORNING GIRLS!
i talked with ALA and PUNCHSHE yesterday evening about new exercises
we decided to share a short paragraph per day with a few questions to improve your vocabulary and reading&understanding skills. good luck!

evet çok iyi bilmediğimi yazıyorum ki benden iyi bilenler gelip yazsınlar diye..sizin gelişinize mutluyum arkadaşlarımın adına.umarım katılımlarınız sürekli olur ve arkadaşlarım faydalanır..

ben seni eleştirmeye gelmedim canım rahat ol, bak hatta yazdımki elinden geldiğince yardım ediyo
ne güzel bi davranış, bildiklerini paylaşıyo, senin ne kadar alçak gönüllü oldugunu da gördüm biliyorum yanlız işte dediğim gbi method yanlışınıda gectim maalesef senin yanlış kurduğun her cümle öğrenmek isteyenlerin aklına öyle yerleşir ve değişmez sonra
ben elimden geldiğince burda olup yardım etmeye calışırım

benim kendi notlarım var onları yazacak vaktim olsa onlardan ekleme yaparım ama bende tahmin edeceğiniz üzere yazdıklarımı bir siteden alıntı yaptım demek ki sitede bir yanlışlık var..neyse fazla uzatmak istemiyorum.gerginlikte yaratmak istemiyorum.kk güzel paylaşımların dostlukların sitesi.gerçekten geldiğinize ve faydanız olacağı için mutluyum.

i am waiting :44::44:
phragraph and answers ??

yesterday, we talked about learning systeme
ALA said that me and ÇİGDEM would teach you, the others would help you
but there is still a problem about that
i would really be happy, if i helped you, but i'm sorry
i can't try to correct the mistakes which are made with awareness

1. [*]
    I live ............. Istanbul.

[*]
    They went [FONT=verdana, geneva, helvetica] ............​
    home.

[*]
    Alex works ......... a factory.

[*]
    He went ........his friend's house.

[*]
    She arrived ............ Manchester for the celebrations.

[*]
    I'm going to stay ......... home this weekend.

[*]
    Joanna works...........the hospital.

[*]
    Why don't we go .........the movies tonight?

[*]
    I'm going to see Alex ..........France this summer.

[*]
    I arrived ...........work early this morning.

[*]
    She came home Choose ... at early.

[*]
    We stayed Choose in at the Grand Hotel.

[*]
    They visited Choose to ... England last summer.

[*]
    He's going to live .......... German this summer.

[*]
    I'll be ............school early tomorrow.
    [*]
    The cat is ......... the table.

Dear Punche and my other friends,

Please fill in the above blanks with the prepositions "in/on/at/to or NONE".
    Waiting for your answers.
    May it be easy!

[/FONT]

Son düzenleme:

I corrected your mistakes. Please search this subject, and try to do some more exercises.

...................................................................................

Son düzenleme:
Hello, my english is bad. I don't use english and studied for a long time. I will begin course soon. I hope that this issue would be useful for me:79:

öğretmek isteeyn arkadaşlar nereye kayboldular çok merak ediyorum..
ha madem yapamayacaktınız neden bu iş öyle olmaz böyle olur nasihatlerini verdiniz ki..
herkese sen yanlış yapıyorsun demeyi biliyorsunuz ama iş başa düşünce yapmanız gerekeni bilmiyorsunuz..
e bravo diyelim ozaman ..
hanii gerçekten öğrenmek isteyen azimli bir insanı dahi bu işten soğutmayı başardınız ya tebrikler...
lütfen ricam sizden birşeyi yapamayacaksanız hiç el atmayın bırakın yapanlar eğrisiyle doğrusuyla yapsınlar..

karınca yangına su taşıyormuş söndürmek için
fil:senin taşıdığın suyla bu yangın sönmez ki benim su taşımam lazım bu iş benim işim demiş
karınca: en azından ben söndürmek için birşey yapıyorum belki söndüremem ama en azından çabaladım derim demiş..

açıkçası prensesperi nin Ala nın üzerine bukara gittiniz öyle olmaz böyle olmaz..
ama nerde icraat nasıl oluru ne zaman göstereceksiniz..
en son kim ilgilenmiş ALA siz ne yaptınız hiçbişey
kızgınım size çok fazla hemde
ama kızgınlığımın yanındaki kırgınlığım daha büyük... çünkü gerçekten istemiştim
kursa gidemiyorum ama en azından burdan siz kontrol edeceksiniz diye 2 kat daha fazla çalışacaktım
yanlışımı gösterecektiniz ama nerdesiniz... yoksunuz
döndüğünüzde benimde öğrenme isteğim olmayacak
hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…