aydasu ben cevaplarını aldım hemen kontrol ediyorum sen mesajını editlermisin değilse kopya olma ihtimali olur
yaaa ben kaçırdım ne güzel kopya çekecektim ben yaa
hııh bende oturur kendim yaparım
aydasu katkın için teşekkürler canımgayet güzel olmus bol bol örnek
Kopya yassak taam mı
Otur kendin yap paşa paşaörtmenime sölerim yoksa
Bence sohbeti ingilizce yapalım,,yani tüm konuşmaları,,,tek tek kelime ile kısa sürede sıkılırız,,,My name is Ela,,,I am a music teacher,,I am from Turkey in Antalya city,,,goodbye,,,
elimizde şeker var un var yağ var ama bu malzemeleri nasıl, ne miktar, hangi sıra ile birleştireceğimizi bilmiyoruz...ama bir şeyler yapacağımızı biliyoruz sonra elimizden geldiğince dilimiz döndüğünce bir şeyler yapmaya çalışıyoruz...ya bulamaç gibi bir şey çıkıyor ortaya ya da yenmeyecek, kafaya düşse yaracak kadar sert bir şey çıkıyor ortaya...
bizde zaten veli öğretmenden çok bilir, hasta doktordan daha uzmandır....
ben hala iddia ediyorum ki yöntem bu değildir ve şu iyi niyetle yapılan şeylerde bile bir çok yöntem hatası var...eleştiri değil amaç sadece yol göstermektir...
ben açık söyleyeyim dün gece çok heveslenmiştim...bir sürü plan yapmıştım kafamda, nasıl yapabilirim sanal nasıl bir yöntem uygularım vsvs diye ama görüyorum ki yine herkes öğretmenden daha çok biliyor....ben yine yol göstermeye çalışacağım...
dün Puncshe ile başlamıştık helvanın ununu kavurmaya devam etmek istiyorsa bu akşam şerbetini eklemeden rengini biraz daha koyulaştıralım...
daha çok tense den önce elimizdekini bir sağlamlaştıralım bakalım başka şeyler varmı bununla ilgili...ve ayrıca unutmamalı İngilizce tense leren ibaret değil biirrr sürü minik tefek ayrıntı var...
geleceğim bir kaç saat sonra
elimizde şeker var un var yağ var ama bu malzemeleri nasıl, ne miktar, hangi sıra ile birleştireceğimizi bilmiyoruz...ama bir şeyler yapacağımızı biliyoruz sonra elimizden geldiğince dilimiz döndüğünce bir şeyler yapmaya çalışıyoruz...ya bulamaç gibi bir şey çıkıyor ortaya ya da yenmeyecek, kafaya düşse yaracak kadar sert bir şey çıkıyor ortaya...
bizde zaten veli öğretmenden çok bilir, hasta doktordan daha uzmandır....
ben hala iddia ediyorum ki yöntem bu değildir ve şu iyi niyetle yapılan şeylerde bile bir çok yöntem hatası var...eleştiri değil amaç sadece yol göstermektir...
ben açık söyleyeyim dün gece çok heveslenmiştim...bir sürü plan yapmıştım kafamda, nasıl yapabilirim sanal nasıl bir yöntem uygularım vsvs diye ama görüyorum ki yine herkes öğretmenden daha çok biliyor....ben yine yol göstermeye çalışacağım...
dün Puncshe ile başlamıştık helvanın ununu kavurmaya devam etmek istiyorsa bu akşam şerbetini eklemeden rengini biraz daha koyulaştıralım...
daha çok tense den önce elimizdekini bir sağlamlaştıralım bakalım başka şeyler varmı bununla ilgili...ve ayrıca unutmamalı İngilizce tense leren ibaret değil biirrr sürü minik tefek ayrıntı var...
geleceğim bir kaç saat sonra
çiğdem örtmenim
Subject + Verb +Object kuralını anladım birsürü örnekte yazmıştım dün gece
yardımınızın devam etmesini istiyorum ben şahsen adıma,
çünkü herzaman profösyönel yardımın beni hatalardan krutaracağını düşünüyorum
bunun yanı sıra diğer arkadaşlarımın yağtığı yardımlarıda göz ardı edemem gün içinde boşluk doldurma çalışması falan yaptık...
ben bilen arkadaşlardan yardım istediğim için onlarda benden yardımlarını esirgemediler canım arkidaşlarım benim
belki sizin kadar profosyonel ders anlatamazlar ama gün içinde boş durmaktansa verimli birşeyler yapmamıza yardımcı oluyorlar
e birde siz varsınız örtmenimsiz bize iişin tarifini verin biz çırpıp karıştırıp ekmek yapalım
(benim daha önceden ingilizce kurs temelim var ama işte tekrar etmediğim ve zamanında önemsemediğim için unutuluyor)
inanın hepinizin verdiği bilgileri bir şekilde yiyip yutmaya çalışıyorum
şuanda içinde bulunduğum psikolojik durumu bilseniz benim tek mutlu olma kaynağımın şuanda bunu öğrenmeye çalışmak olduğunu bilirdiniz)
i am bored ( evdeki özel durumlar)
peki en azından şöyle bir şey yapılamazmı hocam?
siz günün konusunu verseniz.
mesela bugün şu konu öğrenilecek ve örneklerle pekiştirilecek gibi.
konuyu anlatsanız.
anlatıma biz karışmasak.
gün içinde bol bol örneklerle konuyu pekiştirsek nasıl olur*
yani siz bize rehberlik etseniz biz de sizi takip etsek???
ben de bunu söylemeye çalışıyorum zaten :))) benim amacım eleştirmek değil dün de söyledim ama birileri birşeylerin yanlış gittiğini söylediğinde "acaba gerçekten öyle mi?" demek yerine tepkiler oluşuyor...
şimdi kelime kısmını gün içinde çok güzel halledebilirsiniz sonra öğrendiğiniz yapıları kullanarak ingilizce dedikodu yapabilirsiniz....ama size tavsiyem Türkçe düşünüp cümleleri çevirmek yerine öğrendiğim şeyleri nasıl kullanabilirim diye düşünün...kelimeler ekleyin bol bol...TV izleyin, şarkı dinleyin. işin büyük kısmı sizde zaten...ben yol gösteririm hata gördüğümde doğru öğrenmeniz için düzeltirim ve şunu açık bir şekilde söyleyeyim kk da en çok ilgimi çeken konulardan bir tanesi oldu...sadece İngilizce öğretmeni olduğum için değil...
bir de bu akşam ben izinliyim bugün 2. kez yenge oldum bir oğluşumuz oldu...akşama kadar ayaktaydım ve ilk kez bir doğum mucizesinin her anına şahit oldum... hala şaşkın ve yorgunum o yüzden siz şimdi kaldığınız yerden devam edin...see you soooooon...görüşmek üzere
ben de bunu söylemeye çalışıyorum zaten :))) benim amacım eleştirmek değil dün de söyledim ama birileri birşeylerin yanlış gittiğini söylediğinde "acaba gerçekten öyle mi?" demek yerine tepkiler oluşuyor...
şimdi kelime kısmını gün içinde çok güzel halledebilirsiniz sonra öğrendiğiniz yapıları kullanarak ingilizce dedikodu yapabilirsiniz....ama size tavsiyem Türkçe düşünüp cümleleri çevirmek yerine öğrendiğim şeyleri nasıl kullanabilirim diye düşünün...kelimeler ekleyin bol bol...TV izleyin, şarkı dinleyin. işin büyük kısmı sizde zaten...ben yol gösteririm hata gördüğümde doğru öğrenmeniz için düzeltirim ve şunu açık bir şekilde söyleyeyim kk da en çok ilgimi çeken konulardan bir tanesi oldu...sadece İngilizce öğretmeni olduğum için değil...
bir de bu akşam ben izinliyim bugün 2. kez yenge oldum bir oğluşumuz oldu...akşama kadar ayaktaydım ve ilk kez bir doğum mucizesinin her anına şahit oldum... hala şaşkın ve yorgunum o yüzden siz şimdi kaldığınız yerden devam edin...see you soooooon...görüşmek üzere
See you soon.
Have a good night and sleep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?