Welcome Punche!!!!
Are there any news about you?
Please try to tell your day in simple ways.
bir gelişme yok
herşey iyice kötüye gidiyor
sanki bunca derdimiz yokmuş gibi birde annesi maydonoz oluyor bugün annesi ve eşim büyük bir tartışma yaptılar falan öyle ya bugün tamda passive çaışcaktım ama kafa kalmadı bütün günüm ağlamaktan gözlerim şişti
i am craying and i am very unhapy(
tekrar meraba kızlar
ben de yazdım çok yardımsever ingilizce öğretmenleri var bence yardım isteseniz kırmazlar
ben de sizi uyarmak istedim ama nedense tepkiyle karsılastım
burda size bişeyler öğretmek için uğraşan bi arkadas var nickini bile bilmiyorum, gercekten çaba sarfediyo
ama inanılmaz hataları var, kendisi de söylüyo ben de cok iyi bilmiyorum diye elinden geleni yapmaya calışıyo
ben 12 yıl londrada yaşadım benim bile hala hatam olur tabiki ona bişey demiyorum
ben onu eleştirmiyorum ne güzel yardımcı olmaya calışıyo ama siz ondan öyle görünce öyle öğreniyosunuz ve hata yaptıgınızın farkında değilsiniz
mesela puncshe ''tamam sen de yardım et o zaman'' dedi
ama topiğin geri kalanı bunu kabul etmedikçe maalesef bizim yardım etmemizde zorlaşıyo
i didn't eat meal
and i am sick (reflü)
i am feeling bad because no hope left
absolutelly
we will divorce
öncelikle hoşgeldiniz.
bilmek ayrı bir şey öğretebilmek bambaşka.
konuşmak ayrı bir şey yazabilmek bambaşka.
bu sepepten çiğdem öğretmenimize de aynı şeyi önerdim.
sizler bize yol gösterirsiniz, biz de sizin verdiğiniz ödevleri arkadaşlarımızın yapmasına yardımcı oluruz
nasıl olur ???
olabilir, ama gramere bu kadar yüklenmek yanlış bence. isterseniz gramere çiğdem öğretmenle devam edin tabi onun olmadıgı zamanlarda ben de yardım ederim. ben kısa paragraflar yazıym basit seviyeden başlayıp, onunla ilgili sorular yazıym bide, sorular cevaplansın. nasıl fikir? cünkü türkçede de çok kitap okuyanlar çok daha fazla kelime kullanmaz mı her zaman? hepimiz biliriz o kelimeleri ama okuyanlar dilde aktif olarak daha kolay kullanır, bu yüzden okuma becerinizi yükseltmenizden yanayım
my heart is broken
i will never forgive him
l love my friends
because you - support - me
olabilir, ama gramere bu kadar yüklenmek yanlış bence. isterseniz gramere çiğdem öğretmenle devam edin tabi onun olmadıgı zamanlarda ben de yardım ederim. ben kısa paragraflar yazıym basit seviyeden başlayıp, onunla ilgili sorular yazıym bide, sorular cevaplansın. nasıl fikir? cünkü türkçede de çok kitap okuyanlar çok daha fazla kelime kullanmaz mı her zaman? hepimiz biliriz o kelimeleri ama okuyanlar dilde aktif olarak daha kolay kullanır, bu yüzden okuma becerinizi yükseltmenizden yanayım
ok.
ben en baştan beri tüm yazdığım cümlelerde anlamları da yazmaya çalıştım ki aslında buna biraz karşıyım. sözlük kullanma laışkanlıı da kazanılmalı değil mi :)
I want to sleep early tonight cause of my bad headache.
Punche, my best wishes are with you.
Good night to you all.
süper fikir cemre
açıkçası ben bunu isteycektim sizden ama yuzum olmadı okadar ugrasmanızı ıstemeye
eğer böyle birşeye zaman ayırırsanız çok sevinrim
çunku gittiğim kursta bir paragraftan sınav olmuştum reading kısmıydı sanırım gerçekten faydası olur tek başıma okuyunca sadece okuyup geçiyorum eğer böyle olursa hem okurum hemde soru cevaparım hemde hata varsa eğer gözden geçer böylece hatalarımıda düzeltmiş olurum
I want to sleep early tonight cause of my bad headache.
Punche, my best wishes are with you.
Good night to you all.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?