girls, i am sorry but you are in the wrong way
you had better find a professional speaker or a teacher
i just took a glance at the messages, but there are lots of mistakes
i don't write to underestimate you, i just want to help you
i appreciate you because of your perseverance
kızlar üzgünüm ama yanlış yoldasınız, profesyonel birini bulsanız iyi olur çünkü mesajlara bir göz attım da gerçekten çok yanlış var, sizi küçümsemek için yazmıyorum, sadece yardım etmek istiyorum ve azminizden dolayı sizi takdir ediyorum
I totally agree...I guess this is not a proper way to learn English...In this way you can improve only your vocabulary...You can't, speak and understand English in this way...You can speak TÜRKİLİZCE...In my opinion instead of learning and translating the words, try to learn how to build a sentence...At first try to learn the structure of a sentence...And you shouldn't think as a Turkish...you should try to think "how can this sentence be expressed in English?"...However, I appreciate your ambition, too...if you find the right methods, you can reach your goal...
"tamamen katılıyorum...Bence bu İngilizce öğrenmek için doğru (uygun) bir yöntem değil...Bu şekilde sadece kelime bilginizi ilerletebilirsiniz...Bu yolla İngilizce konuşup anlayamazsınız...ancak TÜRKİLİZCE konuşabilirsiniz...Bence kelimeleri öğrenip Türkçeye çevirmek yerine nasıl cümle kurulur onu öğrenmeye çalışmalısınız...Öncelikle cümle yapısını öğrenin...Ve bir Türk gibi düşünmemelisiniz..."bu cümle İngilizce nasıl ifade edilir?" diye düşünmeye çalışmalısınız...Fakat çabanızı ben de takdir ediyorum...eğer doğru yöntemler bulursanız amacınıza ulaşırsınız...."
son olarak; vaktim oldukça seve seve yardımcı olmaya çalışacağım...en azından gördüğüm hataları söyleyebilirim ya da şöyle yaparız gelebildiğim günler başlıklar halinde bir şeyler vermeye çalışırım...bildiğimiz söyleyebildiğimiz yapıları kullanarak dedikodu yapmaya çalışırız bu da bizi yanlış öğrenmekten kurtarır...I think I can help you as I have been an Eglish teacher for 7 years...(sanırım size yardımcı olabilirim çünkü 7 yıldır bir ingilizce öğretmeniyim )
Son düzenleme: