tamam cümle kurmada sorun yok o zaman.o pdf leri bende istesem senden işteyken kitaptan çalışamıyorum bilgisayardan çalışırım...
dün cok gec geldık eve bugun de nasıl calısacagım bılmıyorum
ama bakıcam bırazdan
sadece kelımelerı bıtırdım dıyebılırım punchshe ,bı de esıme pasta yapayım dedım oyalandım durdum
aksama ınsallah bıtırıcem
ınsallah tabı
program hazırlayamadım dun esımın annesıne gıttık yemege cagırdılar osnrasında ogrumdem de 3. sınıfta kpss hakkında konustuk kıtap almıs fılan oyle matematıge calısıcam bende dedım
bende dedı bırlıkte calısalım dedı olur dedım ama calısamayız herhalde
bakalım
bızım onlardan neyımız eksık dımı ..
ben bıraz bakayım sonra kelımelere tekrar bakayım
evet ,akıl akıldan üstün ..basarıcaz hep bırlıkte..
sen nasıl calısıyorsun ..
ben,bılgısayarda oldugu ıcın kelımelerı yazıyorum bakıyorum yazıyorum fılan düzen oturtmam lazım ..
iyi akşamlar kızlar...
ben de sizinle pıratik yapmak eski bilgilerimi güncellemek istiyorum...
Punchshe bana da gönderdi pdf dosyalarını sağolsun...
bana da ödev verin ben de gaza geleyim sizinle...:26:
ödev şu canım
pdf deki ilk 25 kelime çalışılacak
eş anlamlısı zıt anlamlısı hepsi dahil
yani aslında toplamda 75 kelime var
pdf nin çalışma formatıda şu
resme bakıyosun hikayeyi okuyosun daha kalıcı oluyor eğer senin başka bir yöntemin varsa onuda uygulayabilirsin ama bu yöntem baya iyi ben şimdiden 20 ye yakınını öğrendim bi kaç tane takıldığım var
birde ben konu olarak
passive voice a geldim hatta onuda bitirdim artık
önce tense çalıştım sonra modal şimdi passive..
bi kaç sayfa önde çalışma soruları var mutlupiniyorum ama 18ar hazırladı onlarda ödev tam syf yı bilmiyorum ama 19 20 lerde olması lazım :))
bu arada çalışma sorularınıda baya yaptım ama çok zorlandım bi kısmında yalan yok
inci_tanesi iki günde bırakıp gitmiceksin değilmi eğer öyleyse yardımı kabul etmiycem çünkü sonrasında çok üzülüyorum ve azmimin böyle sebeplerle yokolmasını istemiyorum eğer istikrarlı bir şekilde yanımızda olabilecekse katıl
önce kendinde bunu sorgula sonrasında üzülmeyelim..
geçenlerde çok üzüldüm çünkü bu sebepten bunun dışında yardımlara açığım ben :))
inci_tanesi iki günde bırakıp gitmiceksin değilmi eğer öyleyse yardımı kabul etmiycem çünkü sonrasında çok üzülüyorum ve azmimin böyle sebeplerle yokolmasını istemiyorum eğer istikrarlı bir şekilde yanımızda olabilecekse katıl
önce kendinde bunu sorgula sonrasında üzülmeyelim..
geçenlerde çok üzüldüm çünkü bu sebepten bunun dışında yardımlara açığım ben :))
Ben geldim :)Çalıştınızmı bakayım ödevlerinize passivelerin cevaplarına bakıcam birazdan akşama onlarıda eklerim cevaplarla.Kelimeler ne alemde ezberledinizmi?Punche passiveler zor geldi demişin o yüzden kelimeleri cümle içinde kullanmadan sorayım sana
Bu kelimelerin anlamları:
famine: kıtlık
smooth: pürüzsüz
revise:gözden geçirmek
decay: çürümek
vast:geniş
relentless:
enchance:
demolition: imha etmek
poverty: yoksulluk
irrelevant: uygunsuz
bunlarında zıt anlamları:
drought: deluge sağanak
steadily: bu ilk 25 te yoktu ön girişte vardı
explode: patlatmak bunun zıt anlamlısı yoktu sanırım eş anlamlısı burst
unimaginative: imaginative hayal gücü gneiş
deceptive:
superficial: deepderin
misstatement: true doğru
wealthy: poor fakir
karşısını boş bıraktıklarım hafızamda kalmamış şimdi onlara bir daha çalışcam
birde passivelerin cevaplarını birazdan gireceğim ama boşluk doldurmasında çok zorlandım 24 tane olan aslında çok kolay yapıyordum da do ve does olan cümleler vardı passive olunca do does ne olcak bilemedim kitaptada yoktu onla ilgili bir durum ya hepsini yanlış yaptım yada doğru
en çok zorlandığım bu test gibi olan boşluklara gelecek olanlar off karar veremiyorum bir türlü :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?