İngilizce öğreniyoruz (bizim kızların topiği)

bende senin resimleri verdigin formatta 2 cd takimi vardi bende 24 gunde 600 kelime ogrendim.Hicte unutmadim bazen tabi kelimelere dokmek zor olsada karsindakinin nedemek istedigini anlayabiliyorsun en azindan ..bunu ancak konusarak pratik hale getirebilirsin..ben suan 1000 cok cok fazla kelime biliyorum bilmedigim kelimeleri hemen not ediyorum..Sonucta her zaman farkli seyler ogrenebiliyor insan ben burada cok turk gordum cok ii derecede ing bilse bile yine ana dil olmadigi icin bi cok seye bakmak zorunda kaliyor...Ogrendigi gunluk hayattaki kaliplari cok rahat konusabiliyor..Zaten dinlediginde bakiyorsun ee ben bunlari zaten biliyorum diye niye dile dokemiyorum bi bakiyorsun copy pase yapmissin konusuyorsun..

benim filipinli bir arkadasim vardi benim o donemdeki bozuk ingilizcemi bile anlayip anlamadigimda hemen yardim ediyordu..

hafiza merkezi diye bir cd takimi satan bi yer var ing. kelime ben onlardan almistim..gremerde var ayrica icinde bi arastirin isterseniz...

bunu yapan çok farklı yayınevleri var sanırım bizde mega hafızadan öğrenmiştik lisede.bende kitabı var zaten benim gramer yada pratikle ilgili bir sorun yok kpds den istediğim sonucu aldım turizmde çalışıyorum yeterince pratik yapıyorum sadece konu sahibi arkadaşa yardımcı olabilmek adına koydum isterse o söylediğin kitaba bakabilir tabi tşk yardım için.Ayrıca ilk yazdığına katılıyorum.İnsan gerçekten konuşmaya mecbur bırakılmalı bencede aynı durum benimde başıma geldi...

öncelikkle çok teşekkür ederiim :)))
sana iyi bir haberim var bu kelimelerin bende pdf fomatı var seni hergün resim yükleme zahmetinden kurtarıcam :)))
ama sınav yapmazsanız çalışmayacağımı bildiğimden sınav şart..
ben her gün 20 kelime öğreniyim :) sizde beni kesin sınav edin
kopyacı biri değilim çünkü bunu kendim için yaptığımı biliyorum.. :))
öğretmenlerim sizi çok seviyorum
dunedain sorun şu ki basit ingilizceyi basit boyutta kullanabiliyorum ha çok iyi konuşamam ama bana konuşma lazım değil..
bana kompleks ingilizceyi tanıyacak kadar bilgi lazım
sınavda 60 alıyım tamamdır :)
KPDS çalışıyorum
temelim biraz olduğundan çok zorlanmadan herhangi bir konunun türkçe anlatımından çalışıyorum
birde farkettim ki kelime ezberlerken alıyorum bir kelimeyi 20 defa türkçe ingilizce yazıyorum ve içimden sürekli tekrar ediyorum ozamanda unutmuyorum..

şimdi durumumuz şu bu hikayeli resimli şeyler bende var yüklemenize gerek kalmaz ama yaptığın içindeee çok teşekkür ederim ellerine sağlık..
bana ilk 20 yarına öğrenilcek deyin çalışırım
ama ne olur beni bırakmayın

would konu tekrarı (öğrenmişmiyim bakalım) hiçbiyerden bakmadan aklımdan yazacağım
1.. Subject + would+ Verb
2. Would yardımcı fiildir
3. woulddan sonra to kullanılmaz

wouldun kullanıldığı yerler
1. sipariş verirken yada alırken
would you like coffee
2. kibar ricalarda
would you open the window please??
3. hayal kurarken
if i were you, i would buy a red car
4. yüksek olasılıklar
:) buna cümle kuramam ama türkçe söyleyim
eğer biri bana silah doğrultursa korkarım (yüksek muhtemel budurki korkarım)
5. geçmişte gelecekle ilgili bişey yapmışken
i thought weather would be cold so i wore my coat
bunun haricide cümlelerden yakalaarım :)

zaten 2 si if type :) ifleri çalışırken tekrar ederim
hocalarım nasıl çalışmışmıyım eksiğim var mı

ben haziran ayına kadar bırakmam diye tahmin ediyorum banada iyi oluyor burası.Elimden geldiğince yardımcı olurum sana.senin elinde kitap var sanırım gramer olark kitabtan takip edelim istersen benim aklıma böle konu gelmiyor çünkü sen sormadan bende sumakta yardımcı oluruz.Bir yandan da kelimeleri öğrenirsin test yaparım seni böle ilerleriz kitabım aynımı anlamak açısından pdf formatında ki ilk 5 kelimeyi yazarmısın sadece sıralamasına bakmak istiyorum

Alfa yayınları şinasi bademcioğlu
1-famine = kıtlık
2-drought= kuraklık
3-explode=patlamak
4-poverty=yoksulluk
5-misstatement=yanlış

bunlar ilk beş kelime
bendeki kpds kitabı irem yayınclık
2008 2010 çıkmış sorular ve çözümleride var ilk kısmıda konu anlatımlı ordan çalışıyorum
konu sırası;
1- tense
2- modal
3-passive voice&causative
4-gerunds & infinitives
5- adjectives & adverbs
6- adjectival clauses
7-noun clauses
8-auxiliaries
9-if & wish clauses
10-conjuctions & adverbial clauses
11- inversions
12-determiners

GÜZEL KİTAPLAR AYNI TESTLERİ VAR MI SENDE SORULARI FİLAN.kONULARI SENİN VERDİĞİN SIRAYA GÖRE GİDERİZ İSTERSEN...

GÜZEL KİTAPLAR AYNI TESTLERİ VAR MI SENDE SORULARI FİLAN.kONULARI SENİN VERDİĞİN SIRAYA GÖRE GİDERİZ İSTERSEN...

sözcük kitabının testlerim?
kpds te test yok direk çıkmış sorular var
ve konu anlatımı var
birde test çözüm teknikleri var pratik kpds için ama o konular bitince kullanılcak bişey

raymond murphy nin 3. kitabı var çalışma kitabı olarakta :))

sözlüğünde
başlangıç için denemesi var
25 kelimede bir test var

kitabın testleri var her 25 soruda bir olmak üzere...birde sendeki pdf iki kitapmı tek kitabımı acaba...

iki tane pdf var sanırım iki kitabıda var :))
çünkü 2. kitaptaki kelimeler iyice zorlaşmış kelimeler
kitabında her 25 soruda bir testi var =))

sen ilk 25 e çalış bakalım belki bir sınav bekliyodur seni yarın.eş anlamlı ve sıt anlamlısına da çalış ok?

sumakk :) pdfleri sanada gönderebilirim böylece hepimiz aynı şeyi takip etmiş oluruz ne dersin :))
senide çok seviyorum seninde emeğini nasıl öderim bilmiyorum inanın çok duygusallaştım şuanda..
yakınlarım bile benim için hiçbirşey yapmazken siz beni hiç tanımadan yardımınızı eksik etmiyorsunuz
allah hepinizin bu yardımlarının karşılığını hayatınızda size versin çok dua edeceğim sizin için

benim en son böyle hırslandığımda 3 ayda össde 40 puan fırlamıştı netlerim ozaman öss yi kazanmıştım içimde aynı hırsı hişssediyorum

ohhh ne güzel tamam bende çalışıcam bugün kelimelere.Ne demek güzelim taş atıp kolumuzmu yoruluyor altı üstü bildiklerimizi sana becerebildiğimizce aktarıyoruz.Ayrıca bizde faydalanıyoruz seninde bize faydan var yani bunuda göz ardı etme bizde sana teşekkür ederiz...

:)) tamam ben hemen bugün kelimelere çalışırım
ben konu olarakta passive voice lara kadar geldim

:)) tamam ben hemen bugün kelimelere çalışırım
ben konu olarakta passive voice lara kadar geldim

tamam passive voicelarada çalış o zaman :) yarın akşam sumak anlatır sabahta ben kendimce anlatırım soruları sorarım yaparsın sen...benim çıkma vaktim geldi yine ... grş yarın...öpüldün çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…