- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
- 748
would konu tekrarı (öğrenmişmiyim bakalım) hiçbiyerden bakmadan aklımdan yazacağım
1.. Subject + would+ Verb
2. Would yardımcı fiildir
3. woulddan sonra to kullanılmaz
wouldun kullanıldığı yerler
1. sipariş verirken yada alırken
would you like coffee
2. kibar ricalarda
would you open the window please??
3. hayal kurarken
if i were you, i would buy a red car
4. yüksek olasılıklar
:) buna cümle kuramam ama türkçe söyleyim
eğer biri bana silah doğrultursa korkarım (yüksek muhtemel budurki korkarım)
5. geçmişte gelecekle ilgili bişey yapmışken
i thought weather would be cold so i wore my coat
bunun haricide cümlelerden yakalaarım :)
zaten 2 si if type :) ifleri çalışırken tekrar ederim
hocalarım nasıl çalışmışmıyım eksiğim var mı
aferın kız :81:
sumakk :) pdfleri sanada gönderebilirim böylece hepimiz aynı şeyi takip etmiş oluruz ne dersin :))
senide çok seviyorum seninde emeğini nasıl öderim bilmiyorum inanın çok duygusallaştım şuanda..
yakınlarım bile benim için hiçbirşey yapmazken siz beni hiç tanımadan yardımınızı eksik etmiyorsunuz
allah hepinizin bu yardımlarının karşılığını hayatınızda size versin çok dua edeceğim sizin için
benim en son böyle hırslandığımda 3 ayda össde 40 puan fırlamıştı netlerim ozaman öss yi kazanmıştım içimde aynı hırsı hişssediyorum
bende pdfler yok valla gonderırsen cok ıyı olur cnım esıt gıderız aynı seyı takıp ederız..
canım benım ne olacak kı ,ınsallah hedefıne ulasırsın ,günün bırınde aklına gelırız belkı ' bı sumak vardı bı mutlupınar vardı sımdı nerelerdedırler ben buralara, bırazcıkta olsa onların sayesınde geldım 'dersın :)
sendekı gıbı bır azım ve hırs ısıtoyrum ben ama yok yok yok :96:
:)) tamam ben hemen bugün kelimelere çalışırım
ben konu olarakta passive voice lara kadar geldim
tamam passive voicelarada çalış o zaman :) yarın akşam sumak anlatır sabahta ben kendimce anlatırım soruları sorarım yaparsın sen...benim çıkma vaktim geldi yine ... grş yarın...öpüldün çokkk
passive voicelerı mı anlatıyım yarın sabah ,sabahtan saat 4'e kadar buyuk ıhtimalle evdeyım .
bol bol clasıırz.