• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İngilizce öğreniyoruz (bizim kızların topiği)

tamam cümle kurmada sorun yok o zaman.o pdf leri bende istesem senden işteyken kitaptan çalışamıyorum bilgisayardan çalışırım...

msn den gönderirim sumak a gönderiyorum şimdi ama çok yavaş
rar yaptım öylede gitmiyor şimdi farkettim bildiğin daha kolay bir yol varsa tarif edersen gönderirim :))

dün cok gec geldık eve bugun de nasıl calısacagım bılmıyorum :59:

ama bakıcam bırazdan

dün cok gec geldık eve bugun de nasıl calısacagım bılmıyorum :59:

ama bakıcam bırazdan

üzülme canım çalışırsın bugün :(( daha yarına kadar zamanımız var
bende forumdaki çalışma sorularını baya bitirdim ama ne yalan söyleyim çok zorlandığım ve hiç yapamadığım sorular var :(( bugün onları bitirip kelime çalışacağım :((

sumaaaak hadi kak kak kak çabuuuk :) uyuşukluk tembellik yok pes etmek yok
daha çalışma programı yapcan kendine
bizim başkalarından neymiz eksik çalışınca herşey olacak böylece herkesi şok etcez :65: sırf bunu düşündükçe gaza geliyorum kaç zamandır kendime vermediğim değeri veriyorum bende başarılı olucam ve kimsenin ağzına konuşmak için laf vermiycem :51:

sadece kelımelerı bıtırdım dıyebılırım punchshe ,bı de esıme pasta yapayım dedım oyalandım durdum
aksama ınsallah bıtırıcem

ınsallah tabı

program hazırlayamadım dun esımın annesıne gıttık yemege cagırdılar osnrasında ogrumdem de 3. sınıfta kpss hakkında konustuk kıtap almıs fılan oyle matematıge calısıcam bende dedım
bende dedı bırlıkte calısalım dedı olur dedım ama calısamayız herhalde
bakalım

bızım onlardan neyımız eksık dımı ..

ben bıraz bakayım sonra kelımelere tekrar bakayım

sadece kelımelerı bıtırdım dıyebılırım punchshe ,bı de esıme pasta yapayım dedım oyalandım durdum
aksama ınsallah bıtırıcem

ınsallah tabı

program hazırlayamadım dun esımın annesıne gıttık yemege cagırdılar osnrasında ogrumdem de 3. sınıfta kpss hakkında konustuk kıtap almıs fılan oyle matematıge calısıcam bende dedım
bende dedı bırlıkte calısalım dedı olur dedım ama calısamayız herhalde
bakalım

bızım onlardan neyımız eksık dımı ..

ben bıraz bakayım sonra kelımelere tekrar bakayım

evet kesinlikle ya yapabilenlerden bizim neyimiz eksik
zamansa var zamanımız kaynaksa buluyoruz kaynağıda ee internet gibi birde zımbırtımız var neden yapamayalım..
herkes anasının karnından 2 dili bilerek doğmuyor ya helede türkiyede diğerleri öğrenebiliyorsa bende öğrenebilirim..
birlikte çalışamasanız bile en azından birbirinize takıldığınız yerleri sorabilirsiniz böylece sana motive edici bir unsur olur.. hani akıl akıldan üstündür muhabbeti birşeyi sen hiç anlamazsın ama başkası çok pratik bir yöntemini bilir ondan öğrenirsin sende..
:))
zaten çok zor birşey yok 25 kelime var onları sen kolayca yaparsın birde burdaki çalışma soruları var..
pastada yaparsın yaparsın yani nolcak ki :))
çalışma programınıda sevgililer gününden sonraya ertele ozaman :)) hepsi sıkıştırmasın seni bugünün keyfini çıkar

evet ,akıl akıldan üstün ..basarıcaz hep bırlıkte..

sen nasıl calısıyorsun ..

ben,bılgısayarda oldugu ıcın kelımelerı yazıyorum bakıyorum yazıyorum fılan düzen oturtmam lazım ..

evet ,akıl akıldan üstün ..basarıcaz hep bırlıkte..

sen nasıl calısıyorsun ..

ben,bılgısayarda oldugu ıcın kelımelerı yazıyorum bakıyorum yazıyorum fılan düzen oturtmam lazım ..

ben pc yi karşıma koydum pdf yide baya bi büyük yaptım büyyüttüm karşısına oturdum önce resme bakıyorum bi 10 saniye falan sonra hikayeyi okuyorum resimle ilişkilendiriyorum
sonrada kelimeyi bir dosya kağıdına not düşüyoum
eş anlamlısı zıt anlamlısı

bende oyle yapıyordum az kaldı bıtecek ama zorlandım ..

tam zıt anlamlısı es anlamlısı kavrayamamısım ,tekrar tekrar bakıcam bılmedıgım kelımeler var cumle ıcınde de ..

uzun zamandır ders calısmadıgımdan cabuk sıkıldım sadece 25 kelıme calıstım guzelce tekrar ettım

üstün körü zorlanmadıklarımı yaptım eksıklerım var ama yanlıslarımda vardır bakalım

esım gelecek sımdı yavastan hazırlanayım..:)

iyi akşamlar kızlar...
ben de sizinle pıratik yapmak eski bilgilerimi güncellemek istiyorum...
Punchshe bana da gönderdi pdf dosyalarını sağolsun...
bana da ödev verin ben de gaza geleyim sizinle...:26:

Merhaba kızlar, ben de elimden geldiğince yardımcı olmak isterim size. Hayatını ingilizceye adamış biri olarak yanınızdayım :)

iyi akşamlar kızlar...
ben de sizinle pıratik yapmak eski bilgilerimi güncellemek istiyorum...
Punchshe bana da gönderdi pdf dosyalarını sağolsun...
bana da ödev verin ben de gaza geleyim sizinle...:26:

ödev şu canım
pdf deki ilk 25 kelime çalışılacak
eş anlamlısı zıt anlamlısı hepsi dahil
yani aslında toplamda 75 kelime var
pdf nin çalışma formatıda şu
resme bakıyosun hikayeyi okuyosun daha kalıcı oluyor eğer senin başka bir yöntemin varsa onuda uygulayabilirsin ama bu yöntem baya iyi ben şimdiden 20 ye yakınını öğrendim bi kaç tane takıldığım var

birde ben konu olarak
passive voice a geldim hatta onuda bitirdim artık
önce tense çalıştım sonra modal şimdi passive..
bi kaç sayfa önde çalışma soruları var mutlupiniyorum ama 18ar hazırladı onlarda ödev tam syf yı bilmiyorum ama 19 20 lerde olması lazım :))

bu arada çalışma sorularınıda baya yaptım ama çok zorlandım bi kısmında yalan yok :37:
inci_tanesi iki günde bırakıp gitmiceksin değilmi eğer öyleyse yardımı kabul etmiycem çünkü sonrasında çok üzülüyorum ve azmimin böyle sebeplerle yokolmasını istemiyorum eğer istikrarlı bir şekilde yanımızda olabilecekse katıl
önce kendinde bunu sorgula sonrasında üzülmeyelim..
geçenlerde çok üzüldüm çünkü bu sebepten bunun dışında yardımlara açığım ben :))

ödev şu canım
pdf deki ilk 25 kelime çalışılacak
eş anlamlısı zıt anlamlısı hepsi dahil
yani aslında toplamda 75 kelime var
pdf nin çalışma formatıda şu
resme bakıyosun hikayeyi okuyosun daha kalıcı oluyor eğer senin başka bir yöntemin varsa onuda uygulayabilirsin ama bu yöntem baya iyi ben şimdiden 20 ye yakınını öğrendim bi kaç tane takıldığım var

birde ben konu olarak
passive voice a geldim hatta onuda bitirdim artık
önce tense çalıştım sonra modal şimdi passive..
bi kaç sayfa önde çalışma soruları var mutlupiniyorum ama 18ar hazırladı onlarda ödev tam syf yı bilmiyorum ama 19 20 lerde olması lazım :))

bu arada çalışma sorularınıda baya yaptım ama çok zorlandım bi kısmında yalan yok :37:
inci_tanesi iki günde bırakıp gitmiceksin değilmi eğer öyleyse yardımı kabul etmiycem çünkü sonrasında çok üzülüyorum ve azmimin böyle sebeplerle yokolmasını istemiyorum eğer istikrarlı bir şekilde yanımızda olabilecekse katıl
geçenlerde çok üzüldüm çünkü bu sebepten bunun dışında yardımlara açığım ben :))

ayyy ilk günden bu kadar ödec verilir mi...:30:
neyse çalışalım bakalım:1:..
sağol canım benim:16: ama ben sürekli giremiyorum malum iki tane bebeğim var...
fırsat buldukça katılırım aranıza..
kolay gelsin sana canım...:16:

Ben geldim :)Çalıştınızmı bakayım ödevlerinize passivelerin cevaplarına bakıcam birazdan akşama onlarıda eklerim cevaplarla.Kelimeler ne alemde ezberledinizmi?Punche passiveler zor geldi demişin o yüzden kelimeleri cümle içinde kullanmadan sorayım sana
Bu kelimelerin anlamları:
famine:
smooth:
revise:
decay:
vast:
relentless:
enchance:
demolition:
poverty:
irrelevant:

bunlarında zıt anlamları:
drought:
steadily:
explode:
unimaginative:
deceptive:
superficial:
misstatement:
wealthy:

overcome,vacant,enchance,captivate,irrelevant,vast,overcome,famine,
Ethiopia faces a ....... much more severe than that in the 1980s, its prime minister has warned.

The colors in the photo were a little dull, so Catherine added some color with crayons to ....... the picture.

I use bright colours to ........ immature people.

He is responsible for running a ...... organization.

Eventually she managed to ........... her shyness.

The seat was left ...... when the secretary resigned.

His comment is completely .......

Punchshe siteye geldiğim sürece tabiki yardımcı olurum. Çalıştığım için yoğun oluyorum ama kadınlar kulubüne her gün olmadı 2-3 günde bir, tabi bir aksilik olmadığı sürece uğruyorum. Siteye geldiğimde elbette yardımcı olurum, sorularınızı cevaplarım.

kelımelrı bılıyorum ama sabahtan berı bır suru seyle ugrastımm aksama mısafırım var yenı haber verdıler

sımdı evı temızleyıp pasta borek yapmam lazım

off :37:

Ben geldim :)Çalıştınızmı bakayım ödevlerinize passivelerin cevaplarına bakıcam birazdan akşama onlarıda eklerim cevaplarla.Kelimeler ne alemde ezberledinizmi?Punche passiveler zor geldi demişin o yüzden kelimeleri cümle içinde kullanmadan sorayım sana
Bu kelimelerin anlamları:
famine: kıtlık
smooth: pürüzsüz
revise:gözden geçirmek
decay: çürümek
vast:geniş
relentless:
enchance:
demolition: imha etmek
poverty: yoksulluk
irrelevant: uygunsuz

bunlarında zıt anlamları:
drought: deluge sağanak
steadily: bu ilk 25 te yoktu ön girişte vardı :1:
explode: patlatmak bunun zıt anlamlısı yoktu sanırım eş anlamlısı burst
unimaginative: imaginative hayal gücü gneiş
deceptive:
superficial: deepderin
misstatement: true doğru
wealthy: poor fakir

karşısını boş bıraktıklarım hafızamda kalmamış şimdi onlara bir daha çalışcam :56:

birde passivelerin cevaplarını birazdan gireceğim ama boşluk doldurmasında çok zorlandım 24 tane olan aslında çok kolay yapıyordum da do ve does olan cümleler vardı passive olunca do does ne olcak bilemedim kitaptada yoktu onla ilgili bir durum ya hepsini yanlış yaptım yada doğru :1:
en çok zorlandığım bu test gibi olan boşluklara gelecek olanlar off karar veremiyorum bir türlü :86:

karşısını boş bıraktıklarım hafızamda kalmamış şimdi onlara bir daha çalışcam :56:

birde passivelerin cevaplarını birazdan gireceğim ama boşluk doldurmasında çok zorlandım 24 tane olan aslında çok kolay yapıyordum da do ve does olan cümleler vardı passive olunca do does ne olcak bilemedim kitaptada yoktu onla ilgili bir durum ya hepsini yanlış yaptım yada doğru :1:
en çok zorlandığım bu test gibi olan boşluklara gelecek olanlar off karar veremiyorum bir türlü :86:

she cleans the home every day

the home is cleaned every day by her do does fiili is are olarak düşünülür örenektedki gibi yapılır çoğullardada are..

kızlar ben de size katılmak istiyorum , upperintermediate seviyesindeyim, kpdsden 68 aldım ama benim için gerekli olan puan 90..

punchase ; bana da pdfleri atabilirseniz ben de kelimelere çalışmak istiyorum sizinle, en büyük eksikliğim kelime benim de..

bir de kpdsde başarılı olmak için bazı taktikler varmış onunla ilgili bir kitap aldım zaman zaman kendim çalıştıkça sizlere de yazarım neler olduğunu olur mu ?

Back