bende senin resimleri verdigin formatta 2 cd takimi vardi bende 24 gunde 600 kelime ogrendim.Hicte unutmadim bazen tabi kelimelere dokmek zor olsada karsindakinin nedemek istedigini anlayabiliyorsun en azindan ..bunu ancak konusarak pratik hale getirebilirsin..ben suan 1000 cok cok fazla kelime biliyorum bilmedigim kelimeleri hemen not ediyorum..Sonucta her zaman farkli seyler ogrenebiliyor insan ben burada cok turk gordum cok ii derecede ing bilse bile yine ana dil olmadigi icin bi cok seye bakmak zorunda kaliyor...Ogrendigi gunluk hayattaki kaliplari cok rahat konusabiliyor..Zaten dinlediginde bakiyorsun ee ben bunlari zaten biliyorum diye niye dile dokemiyorum bi bakiyorsun copy pase yapmissin konusuyorsun..
benim filipinli bir arkadasim vardi benim o donemdeki bozuk ingilizcemi bile anlayip anlamadigimda hemen yardim ediyordu..
hafiza merkezi diye bir cd takimi satan bi yer var ing. kelime ben onlardan almistim..gremerde var ayrica icinde bi arastirin isterseniz...
benim filipinli bir arkadasim vardi benim o donemdeki bozuk ingilizcemi bile anlayip anlamadigimda hemen yardim ediyordu..
hafiza merkezi diye bir cd takimi satan bi yer var ing. kelime ben onlardan almistim..gremerde var ayrica icinde bi arastirin isterseniz...