Bu sene üniversite sınavını kazandım yeniden. Çalışabilmek ve kendime zaman ayırmak için uzaktan eğitim istiyordum. Oldu.
Bu dönemde İngilizcemi çok iyi seviyeye getirmek istiyorum. Senelerce dersini gördüm ettim ama seviyem turistlere yol tarif edebilecek kadar. Filmleri falan alt yazı olmadan izleyemem yani.
Niyetim seneye de İngiltere'ye gitmek, bir kaç ay kalırsam iyi olur diye düşünüyorum.
Çevrenizde kurslara giden kimse oldu mu? Ya siz gittiniz mi?
İnternette öyle şeyler var ki, biri diyor çok memnunum diğeri diyor kurun açılmasını 3 ay bekledim. Benim öyle bekleme şansım yok, örneğin altı kursa bu altı kuru peşpeşe görmemin garanti olması lazım ki çok zaman kaybetmeyeyim. Peş peşe olmasa da arayı açmamam lazım çok. Öğrenmek istediğim başka diller de var ama önce İngilizcemi anadilim kadar ilerletmeliyim.
Bi' de yurt dışına gitme kısmı var tabi, o imkanın da olması benim açımdan artı olur. Olmasa da çok sorun değil, atlar yine giderim.
Saat açısında da fikirlerinizi istiyorum. Şu an çalışmıyorum ama bir ay içinde okuyacağım bölümle alakalı bir işte çalışmaya başlarım. Kursa hafta içi akşamları mı gitsem mantıklı olur, haftasonu öğleden sonraları mı? Hafta içi yorgun olurum diye düşünüyorum, haftasonu olursa da tüm zamanımı yer bitirir diye düşünüyorum.
Çevrenizde ya da sizde ingilizce kurslarına gidenler hangi kursa gittiler? İstanbul Bakırköy civarı isim de verebilirseniz çok güzel olur benim için. :44: