• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İngilizce kursu.

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.343
148
Bu sene üniversite sınavını kazandım yeniden. Çalışabilmek ve kendime zaman ayırmak için uzaktan eğitim istiyordum. Oldu.

Bu dönemde İngilizcemi çok iyi seviyeye getirmek istiyorum. Senelerce dersini gördüm ettim ama seviyem turistlere yol tarif edebilecek kadar. Filmleri falan alt yazı olmadan izleyemem yani. :1: Niyetim seneye de İngiltere'ye gitmek, bir kaç ay kalırsam iyi olur diye düşünüyorum.

Çevrenizde kurslara giden kimse oldu mu? Ya siz gittiniz mi?

İnternette öyle şeyler var ki, biri diyor çok memnunum diğeri diyor kurun açılmasını 3 ay bekledim. Benim öyle bekleme şansım yok, örneğin altı kursa bu altı kuru peşpeşe görmemin garanti olması lazım ki çok zaman kaybetmeyeyim. Peş peşe olmasa da arayı açmamam lazım çok. Öğrenmek istediğim başka diller de var ama önce İngilizcemi anadilim kadar ilerletmeliyim.

Bi' de yurt dışına gitme kısmı var tabi, o imkanın da olması benim açımdan artı olur. Olmasa da çok sorun değil, atlar yine giderim. :52:

Saat açısında da fikirlerinizi istiyorum. Şu an çalışmıyorum ama bir ay içinde okuyacağım bölümle alakalı bir işte çalışmaya başlarım. Kursa hafta içi akşamları mı gitsem mantıklı olur, haftasonu öğleden sonraları mı? Hafta içi yorgun olurum diye düşünüyorum, haftasonu olursa da tüm zamanımı yer bitirir diye düşünüyorum.

Çevrenizde ya da sizde ingilizce kurslarına gidenler hangi kursa gittiler? İstanbul Bakırköy civarı isim de verebilirseniz çok güzel olur benim için. :44:

Son düzenleme:
Bakırköy'de Dilko çok meşhurdur. Epey de pahalı olması lazım. Başka da bilgim yok. :31:
Ydsye hazırlanırken 1 yıl oraya gitmiştim ben.
Ama sınava hazırlamaları başka dil öğretmeleri başka. Oraya git bi bence. Fikir al.

merhaba arkadaşlar birçok ingilizce kursuyla görüştüm fiyat ve kalite araştırması yaptım size tavsiye edebileceğim kaliteli,ilgili aynı zamanda ekonomik kurslar OYDEM,ADDRESS,LONDRA DİL MERKEZİ.Bu arada bu araştırmamı yaparken bu konuyla ilgilenen arkadaşların yorumlarınıda es geçmedim forumlarda birçok yorum var ancak şu dikkatimden kaçmadı heryerde kopyalanmış yapıştırılmış kısacası kalıplaşmış bir şekilde Maksimum Akademinin reklam kokan samimiyetsiz yorumları dolu.Belliki çalışanları ve hocaları işlerini güçlerini bırakıp buraya kendilerini övmek için zaman ayırmışlar.Ders vericek öğrencileri yok sanıyorum ki burda bunlarla zaman harcıyorlar diyemeden edemiyor insan...

Merhaba, ben beşiktaşta bir kursa gidiyorum
haftanın 3 günü için anlaştım
1. kuru bitirdim.
Yabancı ve Türk hocalı ayrı ayrı dersler var
ortam öğretme teknikleri çok iyi bence
benim evimin uzaklığı ve çocuğuma vakit ayıramama sebebiyle dondurmak zorunda kaldım
istersen kalan 2 kurumu devredebilirim.
Ayrıca kurs work and travel imkanı sunuyor

Bakırköy'de Dilko çok meşhurdur. Epey de pahalı olması lazım. Başka da bilgim yok. :31:
Ydsye hazırlanırken 1 yıl oraya gitmiştim ben.
Ama sınava hazırlamaları başka dil öğretmeleri başka. Oraya git bi bence. Fikir al.

dilko kursları başarılıdır.gittiğim için bende öneriririm

ben just englishe gidiyorum oradan bir kur alıyorum su anda ekstra kpds kursuna da baslayacagım fakat just english de bir kur hakkım daha var toplam 160 ders saati içeriyor zamanım kalmadığından ve bu sene mezun olacagım için yetişmeyeceginden bırakmayı düşünüyorum ücretini ödeyecek birine hakkımı devredebilirim

Merhaba! Ben Kety.
6 yıldır profosyonel olarak başlangıç seviyesinden ileri ingilizceye birbirinden farklı eğitim gruplarında ders vermekteyim. Öğrencilerimin çoğunluğunu 6-18 yaş arası oluşturuyor. İsteğe bağlı olarak okula yardımcı, eksiklerin giderilmesine yönelik veya okul programının dışında bilgileri geliştirmeye yönelik dersler vermekteyim.
Bunun dışında öğrenciler ve üniversiteye hazırlananlar için yabancı dil sınavlarına hazırlık dersleri veriyorum. (TOEFL, IELTS vs..)
Ayrıca çalışanlara yonelik ileri ingilizce ve iş ingilizcesi ders tecrubem de bulunmaktadır. Bu kapsamda konuşma, resmi yazışma ve dilbilgisi ağırlıklı program uygulamaktayım.
kety-lord@yandex.ru

Merhaba arkadaşlar, amerikan kültür derneği dil okullarına üç kur kayıt olmuştum. İki kur gidebildim kalan kur hakkımı uygun fiyata devretmek istiyorum. Bakırköy, beylikdüzü ya da taksim şubelerinde eğitime devam hakkı veriliyor sadece. ilgilenen varsa mail adresimden bana ulaşabilir. d.khrmn@hotmail.com

Back