- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
canım saat çok geç olmuş ben izin istesem...uyumazsam kötü olacak...yarın erken kalkabilirsem bakarım tekrar kaçta bitirmen gerekiyor??
bu arada kendin yapmak istersen zarganı kullan sözlük olarak...
canım çok teşekkür ederim saat 2 ye kadar bitirmem gerekiyor
bebiş geldiğinden beri erken uyanıyorum sabah burda olursan yine bakarım...
Bir paragraf da ben çevirebilirim , buradan ulaştırırsanız. Özel mesaj hakkım yok henüz.
Türkçeden İngilizceye pek güzel çeviremiyorum , ama yardımcı olabileceksem deneyebilirim.
In part III , the way that the users will use the website ; the way that the administrators will use the administrative panel and will be able to achieve to enter and change data are cited.
In part IV , the conclusions that are reached at the end of the project are denoted , evaluated and existing proposals are introduced.
Hatalarım olmuştur , affedin lütfen.
Siz iyi geceler , iyi şanslar ve iyi çalışmalar diliyorum. Ben yarın sabah da uğrarım siteye.
kusura bakma ama bu saate kadar aklın nerdeydi. şimdi sana kim niye yardım etsin ki? biraz sorumlu davranırsan bu kadar zorlanmazdın
canım yeni bakabiliyorum ama 3. paragraf biraz zorlayacak gibi oldukça karışık
çok başarılı bir yorum tamda ödev yetiştirmeye çalışan kişiye söylenecek harika bir yorum hayran kaldım valla:))))
mutlumu ediyor bu durum sizleri anlayamadım gitti ya hataysa hata benim hatam ben sadece yardım istedim dileyen yardım eder dileyen ilgilenmez neden bu tarz yorumlarda bulunup karşıdaki insanın canını sıkmak için elinizden geleni yapıyorsunuz anlayamıyorum cevap vermek istemezdim ama tutamadım kendimi yine
canım yeni bakabiliyorum ama 3. paragraf biraz zorlayacak gibi oldukça karışık
ben sana kızan kişiyle dalga geçmek için yazmıştım yani hiç böyle söylenir mi anlamında ama yanlış anlaşıldı özür dilerim sinirlendirmek istemezdim
bu parçanın türkçesi de çok kötü çeviri galiba toparlayamıyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?