ingiliz karbonatı

bu msji okuyup ta benim gibi uygulamaya başlayan buraya msj atmayı,bizimle paylaşmayı unutmasin ;-)

bende dönem dönem karbonatlı su içmeye başladım ama sıkılıp bıraktım tadını sevmiyorum.
yarın yine başlıyorum inş.
ve karbonatlı suyu gün içinde özellikle kışın bol içmenin yolu benim için şu şekilde.
Sabah bir bardak suya 1 tatlı kaşığı kadar karbonat ekleyıp ıcıyorum .(burnumu tıkayıp) daha sonra gun içi 3 lt karbonatlı su ıcmem daha kolay oluyor. ve sabah ıcılen bol karbonatlı su ilk bi iki gun bagırsakları fazla calıstırıyor temızlıyor. sonrakı gunler duzene sokuyor buda cok olumlu guzel bır etkı daha ne olsun=)

Ben 1 hafta önce aldm ama başlamak bugüne kısmet oldu :) hedefim 12 kilo vermek bende sizinleyim.

devam etmeyi düşünüyor musunuz?
suan kullaniyoruz zaten canım bi ara ben.başladım bir gün sürdü surmedi bugün yine başladım ins. bu günden sonra devamlı icicem
aslında bilimsel olarak mantıklı sırf üşengeçlikten yapamadım bir türlü

devam etmeyi düşünüyor musunuz?

aslında bilimsel olarak mantıklı sırf üşengeçlikten yapamadım bir türlü
usengeclik hepimizin sorunu ama bagzi şeyler için fedakarliklar yapmamız gerekiyo başta usengecligi aşmak

mrb canım ben son iki haftadır kullanıyorum ve süper metebolizmayı hızlandırıyor ve sıkılaştırdı beni

mrb canım ben son iki haftadır kullanıyorum ve süper metebolizmayı hızlandırıyor ve sıkılaştırdı beni
benimde su içme alışkanlığım olsa bende fayda gorecegimden eminim ya kızlar ben bi ara 63 kiloydum spor fln yapmadim karbonatli su ictim suan 61.5 kiloyum ama öyle fazla da su icmedim yani hatta dün hiç su icmedim ilk defa bugün 5 bardak.su ictim .s

Tansiyonla ilgili sıkıntınız yoksa kullanın derim. Aksi takdirde tansiyonu oynatıyormuş.Fırlatıyor.

Tansiyonla ilgili sıkıntınız yoksa kullanın derim. Aksi takdirde tansiyonu oynatıyormuş.Fırlatıyor.
oylemiymis.. suanlik bir sıkıntı yok bence o.karbonat fazlalığından olabilir çünkü yorumları okudugumda bagzilari tadının çok kötü olduğunu icemediklerini yazmışlardı ama ben hiç farklı tat almıyorum bile

ben 20 gündür yapıyorum bu uygulamayı 57 kiloydum bu kısa sürede 60 kilo oldum...zayıflayayım derken kilomu aldım ne?...ama çok su içiyorum gün içinde 4 litreden aşağı değil..su içmeyi çok seviyorum belki karbonatın verdiği susamayla içiyorum..su mu acaba bu kilo ve ayrıca tuvaletten çıkmıyorum ..

ama su kilo aldırmaz ki :)

ama su kilo aldırmaz ki :)

Evet kilo aldırmaz fakat karbonatla birlikte vucutta su toplamış olabilir. Ödem oluşmuştur. Kilo degildir belki o...nasıl mayalı yiyecekler yedigimizde şişiyoruz aynen o etkiyi yapmıştır.

Evet kilo aldırmaz fakat karbonatla birlikte vucutta su toplamış olabilir. Ödem oluşmuştur. Kilo degildir belki o...nasıl mayalı yiyecekler yedigimizde şişiyoruz aynen o etkiyi yapmıştır.
karbonatli su içerken aynı zamanda diyet ve spor yapiyomusun

demek ki işe yarıyo ama gün içinde biraz daha fazlalaştır karbonatlı su içmeyi mvem

bencede ödem...ben 1 ay önce 56 kiloydum..1 ay karbonatlı su ile aşırı su içmeye başladım günde litre litre bu kış günü üstelik..yaz olsa çok terlediğim için su kaybediyordum...bugün farkettim bacaklarım şiş..ama 56 kilo iken giydiğim kıyafetler aynen oluyor görünüştede de fark yok...ama tartıda bu gün 61 olmuşum..dün 60 dım..ben bırakayım bu karbonat işini..yeter 1 ay zaten..peki bu ödemler gidermi zamanla?

benim 2 ,günümm zayıflayan varmı kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…