Haftada 1 gün yapmak için evde iş yapmamak,spor yapmamak,terlememek,bir de anladınız siz onuyapmamak gerekiyor.Su tasarrufu daha önemli .Veya leğende yıkanın ,suyu israf olmasın,wc yıkarsınız.Ben çamaşır makinasının durulama suyuyla balkon wc yıkadığım oluyor.
Bunu söyleyenler ağustos ayında metrobüse binsinler bir, sonra tekrar röportaj yapsınlar.
Kokuyor insanlık.
Insan içine çıkmadan önce ne kadar bekleyecekse beklesin ama öyle uzun süre duş almayip milletin burnunun direğini kırmaya da gerek yok :))yok yok spor yaptığı zaman bile duş almadığını söylemişti, terli beklemek vücuduna iyi geliyormuymuş neymiş.
Insan içine çıkmadan önce ne kadar bekleyecekse beklesin ama öyle uzun süre duş almayip milletin burnunun direğini kırmaya da gerek yok :))
Gerçekten faydali mi acaba çok ilginçmiş
Sabun kullansak saç,çamaşır yıkamaya(Yerse,ben kullanmıyorum şahsen ama annem öyle yapardı.Hatta bulaşığa kadar her işi sabunlaydı.Bir saçı vardı aklınız şaşar.Başına sığmazdı)
Elimden geldiğince sık banyo yaparım, yazları günde bikaç defayı bulur. Her girdiğimde de 2-3kez saçımı şampuanlarım. Duş jeli, saç kremi olmazsa olmazım. Pislik mi olalım yani? Temiz olmak insanın psikolojisine de iyi gelir. Öyle ki, ben suyun sadece somut kirleri aldığına, bedeni temizlediğine değil, ruhu da temizlediğine inanırım. Su...
Hele ki deniz zamanı... Günde 5kez bile yıkanırım. Tuzlu kalamam 5dk bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?