- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
No poo biliyorum, çoook zaman önce araştırmıştım. Benimki alışkanlık, takıklık. Ama temiz gezdiğimden eminim :)ama sizin durumunuz tam temizlik gibi değil bence.
bir kadın da vardıi şampuanı bırakmıştı o haberi hatırlıyor musunuz, sadece su ile yıkanıyordu, haftada bir de doğal yöntemlerle saçını temizliyordu, ve kesinlikle fotolardan da belli idi, saçı daha sağlıklıydı.
hatta bir çok ünlü de saçını şampuanla yıkamama kararı aldı yabancı basında yazana göre.
"no-poo" akımı olarak geçiyor sanırımi istersen bir bak.
bana çok doğru gelmedi senin bu kadar kimyasal kullanman.
No poo biliyorum, çoook zaman önce araştırmıştım. Benimki alışkanlık, takıklık. Ama temiz gezdiğimden eminim :)
Ama şimdi duş almak daha kolay.Eskilerden şofben,doğalgaz kullanımı yokmuş.Yıkanmak isteyen ya tüpte ısıtarak,ya sobada ısıtarak yıkanırmışFazla duş zaten zararlı hem eski zamanlarda bayağı eski zamanlarda bir pazar günü duş alınırdı :) şimdi devir değişti tabi daha kolay pisleniyoruz
Eskiden sobanın yanında duş almak ayrı güzeldi :=)) tv karşısında heheheAma şimdi duş almak daha kolay.Eskilerden şofben,doğalgaz kullanımı yokmuş.Yıkanmak isteyen ya tüpte ısıtarak,ya sobada ısıtarak yıkanırmış,şimdi uğraşacak bir durum yok, musluğu açmak yeterli şimdi.
Yapan için güzel de ,bir de yaptırana sor sen onuEskiden sobanın yanında duş almak ayrı güzeldi :=)) tv karşısında hehehe
Ay kıyamam ya şükür devir değişmişYapan için güzel de ,bir de yaptırana sor sen onuOğlum bebekken ben de odada yaptırıyordum,suyu taşı,dökmemeye dikkat et,halıyı geriye katla ,leğendeki suyu boşalt ,ayyyy yazarken bile yoruldum
Bizim millet zaten haftada bir yıkanmıyor mu ? Eğer her gün duş alıyorlarsa bu kadar kötü kokan ne ?
Dun bir avm de isim vardi.. yemin ederim bazi insanlarin yanindan gecerken bayilacaktim.. haftada bir falan da degil belli ki dogduklarinda ebe yikamis olduklerinde imam yikayacak.. tiksiniyorum artik yazlardan bu ne yahu.. kadini ayri erkegi ayri kokuyor..
Ben onları saf ter hücresi olarak görüyorum. Eşime yürüyen ter hücresi geçti diyorum. Vampirler gibi işlerimi sabahtan halledip eve kapanıyorum zira çekilecek gibi değil.
Sakin ol sep ayda bir yapanlar için söylemişler sen üstüne alınma devam etHaftada bir neee? Ben son 10 gündür günde 7-8 kere suya giriyorum resmen. Sabah beşte uyanıp duşa girip geri yatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?