Birde bunların terin üstüne ağır parfümleri, deodorantları sıkan versiyonları varBen onları saf ter hücresi olarak görüyorum. Eşime yürüyen ter hücresi geçti diyorum. Vampirler gibi işlerimi sabahtan halledip eve kapanıyorum zira çekilecek gibi değil.
Sıcaklığın 45 dereceleri geçtiği şu günlerde üstelik benim gibi uykudan su içinde kalkıyorsanız sabah akşam duş almanız şart oluyor, günde 2 kere duş almazsam rahatsız oluyorum.
Kendi ülkesinin iklimine göre değerlendiriyor, burada yaşasın ve haftada bir duş desin bakalım, kendi bile bu dediğine uyamaz, kimse çevreyi kirletmek istemez ama toplum içine çıkarkende insanların sağlığıyla oynamaya hakkımız yok, ter ve ağır kokular yüzünden burnumuzun direği de kırılmasın rica ediyorum.
Birde bunların terin üstüne ağır parfümleri, deodorantları sıkan versiyonları var
Duş yapmanın temizlemesi yanında birde rahatlatıcı bir yanı var, ben duş yapmazsam saçım başım yağlanırsa sinirli bir ruh haline bürünüyorum, alışkanlıktantır belki bilemiyorum.evet gerçekten sıcak geçiyo insanın vücuduna o suyun altına girmezse rahatlayamıyor da zaten.
Duştan çıkınca siz de ohhh be dünya varmış mı diyorsunuz yoksa benim gibiDuş yapmanın temizlemesi yanında birde rahatlatıcı bir yanı var, ben duş yapmazsam saçım başım yağlanırsa sinirli bir ruh haline bürünüyorum, alışkanlıktantır belki bilemiyorum.
Duş yapmanın temizlemesi yanında birde rahatlatıcı bir yanı var, ben duş yapmazsam saçım başım yağlanırsa sinirli bir ruh haline bürünüyorum, alışkanlıktantır belki bilemiyorum.
Duştan çıkınca siz de ohhh be dünya varmış mı diyorsunuz yoksa benim gibi
Suyu çok severim ama israfta etmem asla, zaten hergün düzenli duş alınca banyo yaparken saatler harcamanıza gerek kalmıyorbende aynı şekilde sevmiyorum pis dolaşmayı. huzursuz oluyorum. ama banyoda saatlerini geçirenleri 30-40 dk su akıtanları onaylamıyorum. israf etmeden her gün de duş alabilir insan.
Benim içim böyle rahat. Sağol.Temiz değil yoğun kimyasallarla geziyorsun. Geziyoruz. Şampuanları arıtmaya suyun yettiğini sanmıyorum.
Tamam su tasarrufu yapalım da, bir yandan da su kaynaklarını kurutmasak!
Yalnız şu şampuan meselesi beni düşündürüyor, şampuansız yapamam, sadece suyla o şaçlar kazık gibi ve yağlı yağlı olur, kokarda ayrıca ama belgesellerde falan görüyorum mesela Hintlileri, Ganj nehrinin pimpis suyunda yıkanıyorlar ama o saçlar sırım gibi, öyle gür.
Benim içime sinmez yine de şampuansız, sabunsuz temizlik.
ben şampuan, saç kremi ve duş jelsiz yaşayamam herhalde.. yani ıssız bir adaya düşsem sınırsız bu üçünü alırım yanımatemizlendiğimi hissetmem, uykularım kaçar, panik atak olurum
Hintlilerin ırktan kaynaklanıyor sanıyorum, yada ülkede ki köri kokusundan emin değilim
sağlık açısından doğru olabilir...
köylerde toprakta kir pas içinde büyüyen çocuklar daha sağlıklılar benim gözümde....özellikle yalın ayak gezen şopar diye tarif edilen kara kara çocuklar..sokaklarda ana babalarıyla kağıt karton toplayanlar da...onların hareketlerindeki esneklik çeviklik çoğumuzun çocuğunda yok.
hijyen açısından doğru bulmuyorum....kendine kirli koktun mu yıkanacaksın..yıkanmak temizlenmek insana kendini iyi hissettirir....yalnız şampuan vs mümkün olduğunca az olsun....lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?