Hayır şase değil o baska suda eritilenden bahsediyorsun o farkli bu tablet halinde içinde 20 adet var fiyatida 40 tl intden bak istersen senin dediğin ilaç toz halinde rengi pembe
Aminn canim inşallahEvet canım benim dedigim toz şaşe zaten oyuzden dedim. hap vermiş Size demek ki
Ben toz olanından kullandım bende ise yaradı
İnşallah sizde de ise yarar en kisa zamanda kavuşursun evladına
Kullanmalisin bence özellikle bir sıkıntı gorunmeyenlerde daha cabuk etki gösteriyorBende bı sıkıntı yokmuş ama adetim duzensiz
Madammor Canim sen hamilemisinAminn canim inşallah
Çatlamış canimYa benim ovulasyon testimde dun ve önceki gün kirmizi cizgi vardi bgn yaptım cizgi silik hatta ince bir gölge simdi benm yumurta catladimi acaba catladiysa buyumudenmi catladiki
Madammor Canim sen hamilemisin
Kaç kilosun canım :_( bende kilo varBende gliforla desteklemeyi düşünüyorum ahh bu kilom yüzünden kalamiyorum heralde hamile belki biraz olsun zayiflatir bu ilaçlar
Boyum 1.70 kilom 95 cnmKaç kilosun canım :_( bende kilo var
Soğan suyu icsene cnm bnm arkadaşımıdada kist vardi smdi geçmiş cok rahat ağrısız adet olduğunu söylüyor hee bide aslanpencesi ve civanpercemide mükemmel bu konuda resmen iltihap akio içtikten 5 gun sonraYok canım değilim benim suan kistim var ve onu bitirmek icin doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay çok asiri lekelenmem oldu
Aynı sayılır. Kilodan mı olmuyo bilmem. Eşimde de göbek var bizim boy da kısa bide. Senin uzunmuşBoyum 1.70 kilom 95 cnm
Ya canim ben geçen sene hamile kaldim ozamanda ayni kilodaydim esimde gobuslu oda bnle ayni kiloda ama düştü sebebide yok. 10 ay oldu olmadi bence kilonun yumurtlamaya etkisi buyuk yumurtlama büyüyüp catlamiyor yada fazla buyumeden catliyor. O yüzden glifor ve infolic combi icmem lazimmis benm doktorum bunu soyledi. İnşallah bu ay olur ya. Ne kilolular kalio bnm arkadasim 140 kilo ve kizi oldu şimdiAynı sayılır. Kilodan mı olmuyo bilmem. Eşimde de göbek var bizim boy da kısa bide. Senin uzunmuş
Benim de iki kez düştü kese görünmeden düştü. Sen de kist varmı dedi doktorYa canim ben geçen sene hamile kaldim ozamanda ayni kilodaydim esimde gobuslu oda bnle ayni kiloda ama düştü sebebide yok. 10 ay oldu olmadi bence kilonun yumurtlamaya etkisi buyuk yumurtlama büyüyüp catlamiyor yada fazla buyumeden catliyor. O yüzden glifor ve infolic combi icmem lazimmis benm doktorum bunu soyledi. İnşallah bu ay olur ya. Ne kilolular kalio bnm arkadasim 140 kilo ve kizi oldu şimdi
Kaç yillik evlisin cnmBenim de iki kez düştü kese görünmeden düştü. Sen de kist varmı dedi doktor
2yılKaç yillik evlisin cnm
Bendeee
Soğan suyu icsene cnm bnm arkadaşımıdada kist vardi smdi geçmiş cok rahat ağrısız adet olduğunu söylüyor hee bide aslanpencesi ve civanpercemide mükemmel bu konuda resmen iltihap akio içtikten 5 gun sonra
Canim ikisinide icmen lazim adetin 2.gununden itibaren 20 gun birini sabah birini aksam cay gibi demleyip iciceksin ben yillar once icmistim cok aci bi tadi var ama inan değer ben bu ay hamile klmazsam bu otlara baslicm htta bi yazı okudum eger hu otlarin kiymetini bilselerdi hiçbir kadın evlatsiz kalmazdı diyeBen soğan Kuru yaptım 15 gün bu ay ama sürekli lekelenmem var özellikle lavaboya gittiğimde.bu hafta gitcem doktora bakalım ne diyecek çok ağrım oldu bu ay.
Dediğin otlar nasıl yapılıyor canım doktora gittikten sonra yapmayı düşünüyorum.
Hepsi iltihap benim ki sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?