How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebeliğe Hazırlık Infolic combi,incir kürü,corekotu bal tarçın ve fındık kabugu suyu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım benim dedigim toz şaşe zaten oyuzden dedim. hap vermiş Size demek ki
Ben toz olanından kullandım bende ise yaradı
İnşallah sizde de ise yarar en kisa zamanda kavuşursun evladına
Hayır şase değil o baska suda eritilenden bahsediyorsun o farkli bu tablet halinde içinde 20 adet var fiyatida 40 tl intden bak istersen senin dediğin ilaç toz halinde rengi pembe

Kızlar benim çatlamayan yumurtam varsa bu inofoliği kullanmaya basladıktan sonra catlamısmıdır sizce bunun catlamaya faydası var mı

Ya benim ovulasyon testimde dun ve önceki gün kirmizi cizgi vardi bgn yaptım cizgi silik hatta ince bir gölge simdi benm yumurta catladimi acaba catladiysa buyumudenmi catladiki

Yok canım değilim benim suan kistim var ve onu bitirmek icin doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay çok asiri lekelenmem oldu
Soğan suyu icsene cnm bnm arkadaşımıdada kist vardi smdi geçmiş cok rahat ağrısız adet olduğunu söylüyor hee bide aslanpencesi ve civanpercemide mükemmel bu konuda resmen iltihap akio içtikten 5 gun sonra

• Beğen
Reactions: Eva
Aynı sayılır. Kilodan mı olmuyo bilmem. Eşimde de göbek var bizim boy da kısa bide. Senin uzunmuş
Ya canim ben geçen sene hamile kaldim ozamanda ayni kilodaydim esimde gobuslu oda bnle ayni kiloda ama düştü sebebide yok. 10 ay oldu olmadi bence kilonun yumurtlamaya etkisi buyuk yumurtlama büyüyüp catlamiyor yada fazla buyumeden catliyor. O yüzden glifor ve infolic combi icmem lazimmis benm doktorum bunu soyledi. İnşallah bu ay olur ya. Ne kilolular kalio bnm arkadasim 140 kilo ve kizi oldu şimdi

Ya canim ben geçen sene hamile kaldim ozamanda ayni kilodaydim esimde gobuslu oda bnle ayni kiloda ama düştü sebebide yok. 10 ay oldu olmadi bence kilonun yumurtlamaya etkisi buyuk yumurtlama büyüyüp catlamiyor yada fazla buyumeden catliyor. O yüzden glifor ve infolic combi icmem lazimmis benm doktorum bunu soyledi. İnşallah bu ay olur ya. Ne kilolular kalio bnm arkadasim 140 kilo ve kizi oldu şimdi
Benim de iki kez düştü kese görünmeden düştü. Sen de kist varmı dedi doktor

Bnde kist yok yumurtaliklarimda hafif pko varmış. Zaten 5 yildir insulin direncim var. Biz bide sıkı calismiyorz sinir oluorm eşimin ya uykusu glio ya yorgun. Tam yumurtlamada biseyler oluo bi türlü kısmet olmuor

Ben soğan Kuru yaptım 15 gün bu ay ama sürekli lekelenmem var özellikle lavaboya gittiğimde.bu hafta gitcem doktora bakalım ne diyecek çok ağrım oldu bu ay.
Dediğin otlar nasıl yapılıyor canım doktora gittikten sonra yapmayı düşünüyorum.
Hepsi iltihap benim ki sanırım
Soğan suyu icsene cnm bnm arkadaşımıdada kist vardi smdi geçmiş cok rahat ağrısız adet olduğunu söylüyor hee bide aslanpencesi ve civanpercemide mükemmel bu konuda resmen iltihap akio içtikten 5 gun sonra

Ben soğan Kuru yaptım 15 gün bu ay ama sürekli lekelenmem var özellikle lavaboya gittiğimde.bu hafta gitcem doktora bakalım ne diyecek çok ağrım oldu bu ay.
Dediğin otlar nasıl yapılıyor canım doktora gittikten sonra yapmayı düşünüyorum.
Hepsi iltihap benim ki sanırım
Canim ikisinide icmen lazim adetin 2.gununden itibaren 20 gun birini sabah birini aksam cay gibi demleyip iciceksin ben yillar once icmistim cok aci bi tadi var ama inan değer ben bu ay hamile klmazsam bu otlara baslicm htta bi yazı okudum eger hu otlarin kiymetini bilselerdi hiçbir kadın evlatsiz kalmazdı diye

Back