- 17 Temmuz 2011
- 17.857
- 3.525
Kolay gelsin Aslı'cım
Ben yapıcı değil yiyiciyim, teşekkür ederim, canım çekti, yarını sabırsızlıkla bekliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin Aslı'cım
Afiyet olsun canımBen yapıcı değil yiyiciyim, teşekkür ederim, canım çekti, yarını sabırsızlıkla bekliyorum.
Slm nevreste hanim asureyi yaptim herkes cok begendi ben Kendim asure sevmedigim halde cok begenerek yedim cok tsk ederim size Bunden sonra her sene yapacagim8-10 kase çıkar canım
Yapmanıza ve beğenmenize çok sevindim Ellerinize sağlık Allah kabul etsinSlm nevreste hanim asureyi yaptim herkes cok begendi ben Kendim asure sevmedigim halde cok begenerek yedim cok tsk ederim size Bunden sonra her sene yapacagim
amin ins herkrsinkini Kabul etsin. Birde okadar heycanlandimki yapmak icin bugunu ipler cektimYapmanıza ve beğenmenize çok sevindim Ellerinize sağlık Allah kabul etsin
En çokta her sene yapacak olmanıza sevindim
Sizin adınıza çok sevindim.. İnanın herşey böyle,mutlaka denemek gerekiyorA
amin ins herkrsinkini Kabul etsin. Birde okadar heycanlandimki yapmak icin bugunu ipler cektim
Baktım CimcimeNevreste bak bir guzum
Baktım Cimcime
Evet bu yeterli olurEki Görüntüle 1666958
Kahve fincanm bu . Nohut fasulye ve üzümü suda bekletyriz demi bor gece baska var mi ?
Yok o çabuk açılıyor hem özleşmesi için direk koymak daha iyiBuğdayı bekletmioruz demi ?
Yok o çabuk açılıyor hem özleşmesi için direk koymak daha iyi
Ellerine sağlık canımAllah kabul etsin
Ellerine sağlık canımAllah kabul etsin
Nevreste m ben de bu olcuyle yaparsam ne kadar cikar kilo lu gram li tarifleri anlamiyorum ben13 yıldır yapıyorum canım
Genelde bu ölçüyle yaparım tabi bu azaltılmış ölçüBen 1 su bardağı nohut,1 su bardağı fasulye ,5 su bardağı buğday ile yapıyorum
25-30 kase garanti canımNevreste m ben de bu olcuyle yaparsam ne kadar cikar kilo lu gram li tarifleri anlamiyorum ben
Oley atarim insallah resmini de25-30 kase garanti canım