• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Infolic combi,incir kürü,corekotu bal tarçın ve fındık kabugu suyu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnifolik kombi yumurtalari güçlendirir
Vitamin aslında bu yuzden devlet karsilamiyor. Bende pko yok ama kullandim.
kullanimi rahat doktorum bana yazmıştı sabah 2 aksam 2 iciyordum 3. Ayda hamile kaldım sürekli içmediğim halde
Yanında soğan Kuru de yapmıştım ama düşükle sonuçlandı tabi bunun inifolik le bir ilgisi yok
Inofolic combi ne canim.. Klomenle kullanilir mi birlikte

kullanimi rahat doktorum bana yazmıştı sabah 2 aksam 2 iciyordum 3. Ayda hamile kaldım sürekli içmediğim halde
Yanında soğan Kuru de yapmıştım ama düşükle sonuçlandı tabi bunun inifolik le bir ilgisi yok
Inofolic combi ne canim.. Klomenle kullanilir mi birlikte

Kızlar bende infolic combi mi yoksa şase mi karar veremedim doktor kontörlü olmadan kullanacm

Kızlar bende infolic combi mi yoksa şase mi karar veremedim doktor kontörlü olmadan kullanacm
Canim ben şaseyi kullandim bende pek ise yaramadi yanlis almisim doktorum israrla infolic combi alcaksin dedi bu arada incir kurude yapiyorum ovulasyon da kirmizi çizgiyi yakaladım bugün ve çok sasirdim çünkü bugün 12.gunumdu normalde gec yumurtlayan biriyim demekki ise yariyor

Bende günde 1 adet yutuyorum acaba 2 yemi cikarsam ustunde öyle yazıyor die çünkü doktor sadece ismini yazip bana verdi eczacı 1 adet günde ac veya tok iceceksin dedi

• Beğen
Reactions: Eva
İnofoluk kombi şaşe zaten pembe paketli
Doktoruna danismanda fayda var
Çünkü hastalığa göre veriyor bazıları için yetersiz olabilir
Duruma göre kaç paket kullanacağını söylüyor günde

Bende günde 1 adet yutuyorum acaba 2 yemi cikarsam ustunde öyle yazıyor die çünkü doktor sadece ismini yazip bana verdi eczacı 1 adet günde ac veya tok iceceksin dedi
Doktorun söylemesi gerekirdi aslında
Kendi kullanımında günde bir paket yaziyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Bana sabah iki aksam iki demişti
Bir paket bana bir hafta yetiyordu anca

Hayır şase değil o baska suda eritilenden bahsediyorsun o farkli bu tablet halinde içinde 20 adet var fiyatida 40 tl intden bak istersen senin dediğin ilaç toz halinde rengi pembe

Bende bı sıkıntı yokmuş ama adetim duzensiz

• Beğen
Reactions: Eva
Canim ben şaseyi kullandim bende pek ise yaramadi yanlis almisim doktorum israrla infolic combi alcaksin dedi bu arada incir kurude yapiyorum ovulasyon da kirmizi çizgiyi yakaladım bugün ve çok sasirdim çünkü bugün 12.gunumdu normalde gec yumurtlayan biriyim demekki ise yariyor
Takip yapmicam bu ay

Bende basladım bir paket bştecek iki tane kaldı bitmesine ben yumurtlamdan sonra içmeye basladım belki etki etmeebilir ama hamile kalırsam da bundan

H
Doktor mu verdi canım
ayır ben burdaki forumlrdan gördüm cok kullanana var bende zararı yok diye kullanayım dedim inşallah faydası olmustur en azından hamile kalamadam bile hormonlarımı düşürsün lh fsh biraz yüksek benim

İnşal

lah benim daha bir kutu bitiyor bu ay olmazsa doktor klomen baslayacak bende ona gerek kalmasın diye basladım
Bende gliforla desteklemeyi düşünüyorum ahh bu kilom yüzünden kalamiyorum heralde hamile belki biraz olsun zayiflatir bu ilaçlar

Glifor şeker ilacı canım seker hastalıgı var mı sende
Hayır canim insülin direnci var bende pko ve insülin direnci kardeş gibi bisey. Adetlerim cok düzenli sivilcem yok tuylenme ve kilo artışı var sürekli doktor bna gliforu en az 3 yil iciceksin demişti oda hamile kalmayi kolaylastiriyor ama bnm gibi hastalar için

H

ayır ben burdaki forumlrdan gördüm cok kullanana var bende zararı yok diye kullanayım dedim inşallah faydası olmustur en azından hamile kalamadam bile hormonlarımı düşürsün lh fsh biraz yüksek benim
Bende doktor a danışmadan kullanacam da canım o yüzden sordum

Bende doktor a danışmadan kullanacam da canım o yüzden sordum
Bunu kullanabilirsin bende doktora danısmadan kullanıyorum bi zararı yok faydası var mı onu bekleyip göreceğim genlede ilk ayda hamile kalmıs insanlar

Back