How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebeliğe Hazırlık Infolic combi,incir kürü,corekotu bal tarçın ve fındık kabugu suyu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu aydan sonra başlıcm bende canım
Hayırlısı Allahtan tan elimizden dua dan başka birşey de gelmiyor aslinda
Birbirimine dUA edelim canım ❤
Canim ikisinide icmen lazim adetin 2.gununden itibaren 20 gun birini sabah birini aksam cay gibi demleyip iciceksin ben yillar once icmistim cok aci bi tadi var ama inan değer ben bu ay hamile klmazsam bu otlara baslicm htta bi yazı okudum eger hu otlarin kiymetini bilselerdi hiçbir kadın evlatsiz kalmazdı diye

Canim ikisinide icmen lazim adetin 2.gununden itibaren 20 gun birini sabah birini aksam cay gibi demleyip iciceksin ben yillar once icmistim cok aci bi tadi var ama inan değer ben bu ay hamile klmazsam bu otlara baslicm htta bi yazı okudum eger hu otlarin kiymetini bilselerdi hiçbir kadın evlatsiz kalmazdı diye
Otlar ne otu. Çoban çantası ile aslan pençesi mi canım

Bu aydan sonra başlıcm bende canım
Hayırlısı Allahtan tan elimizden dua dan başka birşey de gelmiyor aslinda
Birbirimine dUA edelim canım ❤
Aynen canim ben hep ediyorum Allahim hepimizin yüzünü güldürsun kucagimiz bos kalmasin inşallah rabbim hayirlisini versin hakkımızda :dua:

• Beğen
Reactions: Eva
Bayanlar çörek otu bal tarçın karışımı yapan varsa nasıl yapıldığını söyleyebilir mi

Bayanlar çörek otu bal tarçın karışımı yapan varsa nasıl yapıldığını söyleyebilir mi
Adetin 2.gunu baslancak hepsinden 1 tatli kaşığı konulcak bir kaba macun yapilcak canim her sabah ac karnina yencek 12 gun boyunca. Corekotunun fazlasi zarar olduğu için ben sadece sabahlari ac karnina yedim

Adetin 2.gunu baslancak hepsinden 1 tatli kaşığı konulcak bir kaba macun yapilcak canim her sabah ac karnina yencek 12 gun boyunca. Corekotunun fazlasi zarar olduğu için ben sadece sabahlari ac karnina yedim
Sağolun hazırladım sabah uğraştım buna benzer bir karışım...
Karışım yapmaktan korkardım ama Canıma tak edio bazen
20 gün die duydum ama sence kaç gün yemek gerek ? Yani sen kaş gün yedin?
Adetimin üçüncü günü bişey olmaz başladım bakalım

Sağolun hazırladım sabah uğraştım buna benzer bir karışım...
Karışım yapmaktan korkardım ama Canıma tak edio bazen
20 gün die duydum ama sence kaç gün yemek gerek ? Yani sen kaş gün yedin?
Adetimin üçüncü günü bişey olmaz başladım bakalım
Canım bnde 2.gunu baslayip toplam 12 gun yedim bazi yerlerde sabah aksam yazıyor ama fazlasi zarar.. O yuzden sadece sabah aç karnina yedim bakalim. Bence hamilelik yuzde 35 saglik vs ise yüzde 65 Allahtan diye düşünüyorum. Allahim hepimizin gönlüne göre versin:dua:

Canım bnde 2.gunu baslayip toplam 12 gun yedim bazi yerlerde sabah aksam yazıyor ama fazlasi zarar.. O yuzden sadece sabah aç karnina yedim bakalim. Bence hamilelik yuzde 35 saglik vs ise yüzde 65 Allahtan diye düşünüyorum. Allahim hepimizin gönlüne göre versin:dua:
Evet ben de 20 gün yiyim bari kafayı yemeden onu yiyiim :)
Sağlıklı beslenmeye bugün başladım
Beslenme topiği arıyorum Hergün faydalı şeyler yicem

Evet yarın alıyım marketten
Kendime başka bi karışım yapıp içtim.
Blender la
Süt muz ekşi elma tarçın bal:oha:
Bende havuç suyu duymuştum cok faydaliymis hem bize hem eslerimize. Keçiboynuzu kaynatip iciriyorum esime suan hicbisey ypmiorum bat 2 şubat calismalara devam:21:

Ben de bu ay inofolic combi aldım. Zaten folic kullanıyoruz, bir de bunu deneyelim. Bir de bal, tarçın, çörekotu kürü de başladım. İnşallah :anneadayı: kalırız. :KK200:

Kızlar bende de yumurta büyüme ve çatlama sorunu var klomene rağmen bu ay büyümedi. Biraz ara verip kendimle kalayım diyorum yoruldum çünkü artık.. Adetin kaçıncı günü kullanılıyor inofolic combi birde onu denemek istiyorum ne zaman başlamayalıyım içmeye? 20 tane varmış içinde

Back