Hadi insallah canim.. Ben de deneyeyim bu ayKızlar bu ay sıkı bir çalışma içindeyim. Artık ne yapcagimi şaşırdım doktor infolic combi verdi bgn başladım. Bir yandan da bu kurleri yapiyorum eskiden kadinlar fındığın kabuğunu atmayip kaynayıp iciyormus 15 gün boyunca sabah aksam ve hamile kaliyorlamis. Geçen bir komsum söyledi gelini o ay hamile kalmis 3 yıldır denemediği kalmamış ayrıca esinede icirmis içine 3 adet keciboynuzu koyup. Bayada faydali intden arastirdim bakalım sonuç ne olcak
Canim hayirlisi olsun herseyin inofolic baya ise yariyo cok faydasini goren var hatta yeni hamisimiz var ilk ayda hamile kaldi zeycan nikli arkadas pco topiklerinde gorebilirsin arkadasi.InsaAllah hayirli haberlerin olur ...Kızlar bu ay sıkı bir çalışma içindeyim. Artık ne yapcagimi şaşırdım doktor infolic combi verdi bgn başladım. Bir yandan da bu kurleri yapiyorum eskiden kadinlar fındığın kabuğunu atmayip kaynayıp iciyormus 15 gün boyunca sabah aksam ve hamile kaliyorlamis. Geçen bir komsum söyledi gelini o ay hamile kalmis 3 yıldır denemediği kalmamış ayrıca esinede icirmis içine 3 adet keciboynuzu koyup. Bayada faydali intden arastirdim bakalım sonuç ne olcak
Canim hayirlisi olsun herseyin inofolic baya ise yariyo cok faydasini goren var hatta yeni hamisimiz var ilk ayda hamile kaldi zeycan nikli arkadas pco topiklerinde gorebilirsin arkadasi.InsaAllah hayirli haberlerin olur ...
Kızlar bu ay sıkı bir çalışma içindeyim. Artık ne yapcagimi şaşırdım doktor infolic combi verdi bgn başladım. Bir yandan da bu kurleri yapiyorum eskiden kadinlar fındığın kabuğunu atmayip kaynayıp iciyormus 15 gün boyunca sabah aksam ve hamile kaliyorlamis. Geçen bir komsum söyledi gelini o ay hamile kalmis 3 yıldır denemediği kalmamış ayrıca esinede icirmis içine 3 adet keciboynuzu koyup. Bayada faydali intden arastirdim bakalım sonuç ne olcak
Onu hic bilmiyorum cnm pko hastalarına insülin direnci olanlara kaliteli yumurtlama olması icin veriyor doktor içinde folik asit de var bana hamile kalmani kolaylaştıracak dedi günde bir adet içiyorumInofolic combi ne canim.. Klomenle kullanilir mi birlikte
Canim benim doktorum hic bahsetmedi boyle bir seyden. Benimde adetlerim duzenli ama tuylenme vs var kist yok hafif pko yani. Su an 4.kutu klomene basliycamAynen canim bakalim bende basladim pko belirtileri var bende ama adetim düzenli hafif pko dedi doktor kiloluyum birazda. Bende dunden beri araştırıyorum ilacı demekki baya faydali❤
Anladim canim.benimde iki ay daha olmazsa ilacsiz dinlenme vericekms.bakalil sorayim bu ilaci da ne diyecekCanim mutlaka sor ben kiloluyum zayıflamayada yardimci olur dio bir düşük yasadim 3 ay dinlenme verdi sonra bu ilaca basla dedi. Bendede tuylenme var. Ilaci yazdirmadan aliyorsun zaten fiyatı 38 tl içinde 20 adet var
Sende kilo varmi canimAnladim canim.benimde iki ay daha olmazsa ilacsiz dinlenme vericekms.bakalil sorayim bu ilaci da ne diyecek
Yok kilo canim.. Iste bir bucuk yil oldu. Takip vs derken 7 aydr felan doktora gidip geliyorum. 4,kutu klomene basliycam bugun.gecen ay da hsg cekildim.. Ne varsa yapiyoruz bakalm hayirlisi :)Sende kilo varmi canim
Yok kilo canim.. Iste bir bucuk yil oldu. Takip vs derken 7 aydr felan doktora gidip geliyorum. 4,kutu klomene basliycam bugun.gecen ay da hsg cekildim.. Ne varsa yapiyoruz bakalm hayirlisi :)
O ilaci neden verdiki canim. Baktim astim icinmisBenm esim dr a gitti degerrler normal dedi ama destek vitamin olarak ventefor combi verdi icindeki vitaminlar baya guclu 2 ay kullan dedi bu ay iciyor bakalim faydasi olacak mi? Fayda gorursek(insallahh) yazarim buraya
Pardon canm yanlis yazdim ben kendim saglikciyim o kadar cok kullaniyoruz ki bu venteforlari faln direk aklim ona gitti ilacin adi COMBI FERTIL vitaminler var sperm hareketliligini arttiriyormusO ilaci neden verdiki canim. Baktim astim icinmis
:)) canim valla ne duysam arastirir dener poziyona geldim de.bakiyorum dyorum alla alla ne ilaci bu :)Pardon canm yanlis yazdim ben kendim saglikciyim o kadar cok kullaniyoruz ki bu venteforlari faln direk aklim ona gitti ilacin adi COMBI FERTIL vitaminler var sperm hareketliligini arttiriyormus
Aynen ben de o durumdayim ilacin fiyati biraz yuksek ama insallah etkili olur 185 tl fiyati 1 kutu 1 ay gidiyor gunde 3 kez kullanacak:)) canim valla ne duysam arastirir dener poziyona geldim de.bakiyorum dyorum alla alla ne ilaci bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?