- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.810
- 548
- 31
- Konu Sahibi kackaloribu
-
Cok gecmis olsunz hic paniklemeyin. Kendine ozel bi surubu var onu kullaniyor ve iyilesiyorsunuz. Bizimde basimizdan gecti bende cok tedirgin olmustum. En fazla birde serum verirler o kadar.Kızlar selam
oğlum 1 aydır hasta sürkli ateş karın ağrısı öksürük burun akıntısı. 4 5 kez doktora gittik hep temiz dediler. bugün de yine sabah babası götürdü ve İnfluenza A Pozitif yazıyor tahlil sonucunda. doktor öğleden sonra bakacakmış. domuz gribi yazıyor internette. basına gelen var mı çok paniğim su an. napıcamı bilmiyorum
normal bildiğiniz grip. paniklemeniz gereken bir durum yok. su an tam salgin donemi. baksak hepimizde pozitifi cikar o kadar yani. cocugunuz 2 yasin altinda degilse, zaturresi yoksa, ek bir hastaligi yoksa , evde bagisiklik yetmezligi olan birisi yoksa ates dusurucu disinda bir tedavi gerekmiyor. 4 5 gun direncli atesi olabilir
oğlunuz kaç yaşında acaba yeğenimede aynı seylee oluyordu ve doktor domuz giribi demisti bir profe goturduk 6. hastalık demişti farkli doktorami goturseniz acabaKızlar selam
oğlum 1 aydır hasta sürkli ateş karın ağrısı öksürük burun akıntısı. 4 5 kez doktora gittik hep temiz dediler. bugün de yine sabah babası götürdü ve İnfluenza A Pozitif yazıyor tahlil sonucunda. doktor öğleden sonra bakacakmış. domuz gribi yazıyor internette. basına gelen var mı çok paniğim su an. napıcamı bilmiyorum
neden kötü oldunuz anlamadım. sizinle ne ilgisi var eşiniz size buluyor? salgın varken nasıl önleyebilirsiniz ki bu durumu? salgini azaltabilmenin de 2 yolu var ya evde izole edeceksiniz cocugu ya da her sene grip asisini yaptiracaksiniz..bilinç kontrolünü de ateşi olan her hastaya öneririz zaten bunun icin endişelenecek bir şey yok. domuz gribi şu bu farketmiyor tüm gripler su an aynı. istisnalar hariç herkes 4 5 gun de atlatiyor. tekrar gecmis olsun endsilenmeyineşim gitti gösterebilirim belki sonucu diye. doktor bakmış domuz giribi demiş teyit etmiş. tehlikeli olan sınıfta, ilaç veriyorum 24 saate toplayacak ama sürekli bilincini kontrol edin demiş. çok kötü oldum kızlar ya.
eşim zaten çocuğu sen hasta ediyosun diyor sürekli kavga ediyoruz bunu da bana bulacak sanki ben suçluyum gibi..
oğluma ayrı üzülüyorum şu an kendime ayrı.
6. hastalık 4 kere geçirdik yanlış hatırlamıyorsam. bu değil döküntüsü yok ağız içi temiz bende ilk hastalık başladığında ondan süphelenmiştim aslında. oğlum 4bucuk yaşında. gemiş olsun sizedeoğlunuz kaç yaşında acaba yeğenimede aynı seylee oluyordu ve doktor domuz giribi demisti bir profe goturduk 6. hastalık demişti farkli doktorami goturseniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?