İnfluenza A Pozitif

kackaloribu

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
6.965
30.810
548
31
Kızlar selam

oğlum 1 aydır hasta sürkli ateş karın ağrısı öksürük burun akıntısı. 4 5 kez doktora gittik hep temiz dediler. bugün de yine sabah babası götürdü ve İnfluenza A Pozitif yazıyor tahlil sonucunda. doktor öğleden sonra bakacakmış. domuz gribi yazıyor internette. basına gelen var mı çok paniğim su an. napıcamı bilmiyorum

influenzayı oğlum 2 sene 2 kere geçirdi farklı tiplerinden. fakat bu kadar uzun sürmemişti. hatta hasta olsa bile koşturduğu için ilkinde ciddiye almamıştık ateşi 3. gün de devam ettiğinde doktora götürdüğümüzde tahlilde influenza olduğu çıkmıştı fakat doktor kuluçka süresinin ilk 3 gününde ilaç içmesi gerektiğini onu da geçtiğimiz için ilaca gerek olmadığını söylemişti. hakkaten de 5. gün geçti.
yani 1 ay dediğin mevzunun daha ciddi olduğunu düşünüyorum.

Cok gecmis olsunz hic paniklemeyin. Kendine ozel bi surubu var onu kullaniyor ve iyilesiyorsunuz. Bizimde basimizdan gecti bende cok tedirgin olmustum. En fazla birde serum verirler o kadar.

salgın var bu ara. bizim patron da domuz gribiydi. ben de bi grip geçirdim ama domuz mu nedir bilmiyorum. panik yapmayın.

kızlar yorumlarınız içime biraz su serpti ama çok korkuyorum yinede.. ateşi 1 ayda hep yoktu ilk 1 ay kadar önceydi 39 ları gördük tahliller temiz çıktı sonra bikaç gün geçti yenişden çıktı yine temiz çıktı derken süreçte hep böyle ilerledi. öksürük burun aktınsı karın ağrısı ara ara oldu ama sabah ateşi 40.8 de artık iişin ciddiyetine doktorlar inandı sanırım ekstra tahliller yapınca sonuç çıktı .

normal bildiğiniz grip. paniklemeniz gereken bir durum yok. su an tam salgin donemi. baksak hepimizde pozitifi cikar o kadar yani. cocugunuz 2 yasin altinda degilse, ek bir hastaligi yoksa ates dusurucu disinda bir tedavi gerekmiyor. 4 5 gun direncli atesi olabilir

Bu ara salgın var herhalde. Benim kızımda 4-5 gün ateşli kaldı. Dirençli bir ateş, halsizlik, iştahsızlık yaşadık ama 2 gündür iyi. Tanıdığım bütün çocuklar hasta. Bizde kan baktırsaydık çıkardı herhalde :/ Endişelenmeyin, doktorunuzu dinleyin, en iyisini o bilir.

eşim gitti gösterebilirim belki sonucu diye. doktor bakmış domuz giribi demiş teyit etmiş. tehlikeli olan sınıfta, ilaç veriyorum 24 saate toplayacak ama sürekli bilincini kontrol edin demiş. çok kötü oldum kızlar ya.
eşim zaten çocuğu sen hasta ediyosun diyor sürekli kavga ediyoruz bunu da bana bulacak sanki ben suçluyum gibi..

oğluma ayrı üzülüyorum şu an kendime ayrı.

geçmiş olsun ama paniklemeye gerek yok.herkes geçiriyor salgın var.kendi ilacını verdiklerinde çabuk geçiyor.sizin teşhis biraz uzun sürmüş o sıkıntı olmuştur.ama tedavisi kolay.

oğlunuz kaç yaşında acaba yeğenimede aynı seylee oluyordu ve doktor domuz giribi demisti bir profe goturduk 6. hastalık demişti farkli doktorami goturseniz acaba

neden kötü oldunuz anlamadım. sizinle ne ilgisi var eşiniz size buluyor? salgın varken nasıl önleyebilirsiniz ki bu durumu? salgini azaltabilmenin de 2 yolu var ya evde izole edeceksiniz cocugu ya da her sene grip asisini yaptiracaksiniz..bilinç kontrolünü de ateşi olan her hastaya öneririz zaten bunun icin endişelenecek bir şey yok. domuz gribi şu bu farketmiyor tüm gripler su an aynı. istisnalar hariç herkes 4 5 gun de atlatiyor. tekrar gecmis olsun endsilenmeyin

oğlunuz kaç yaşında acaba yeğenimede aynı seylee oluyordu ve doktor domuz giribi demisti bir profe goturduk 6. hastalık demişti farkli doktorami goturseniz acaba
6. hastalık 4 kere geçirdik yanlış hatırlamıyorsam. bu değil döküntüsü yok ağız içi temiz bende ilk hastalık başladığında ondan süphelenmiştim aslında. oğlum 4bucuk yaşında. gemiş olsun sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…