- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.810
- 548
- 31
- Konu Sahibi kackaloribu
-
eşim çok sinirli bir insan bu tarz konualrda suçlayacak birini arar ve hep ben olurum o.neden kötü oldunuz anlamadım. sizinle ne ilgisi var eşiniz size buluyor? salgın varken nasıl önleyebilirsiniz ki bu durumu? salgini azaltabilmenin de 2 yolu var ya evde izole edeceksiniz cocugu ya da her sene grip asisini yaptiracaksiniz..bilinç kontrolünü de ateşi olan her hastaya öneririz zaten bunun icin endişelenecek bir şey yok. domuz gribi şu bu farketmiyor tüm gripler su an aynı. istisnalar hariç herkes 4 5 gun de atlatiyor. tekrar gecmis olsun endsilenmeyin
sizede büyük geçmiş olsun.. Allah korumuş yeni doğmuş bebekle çok kötü sonuçlar olurdu sanırım ama iyiki bişe olmamış.Gecen yil eşim 39 dereceateşle gitmişti dr a. Influenza a pozitifti. Ilaclarini duzenli aldi dinlendi bir haftada toparladi. Üstelik ben daha yeni dogum yapmıştım bebeğimiz 1 günlüktü hastaneden taburcu olmamıştık aym i hastanedeki bi dr a gözükmüştü iyi hissetmiyorum diye. Domuz gribi olduğunu bilmeden anne karnindan yeni çıkmış bebeğimizle burun buruna fotolar çekilmiştik. Ödüm patlamıştı o zmn ama cok sukur bsy olmamisti
ama okul kreş gibi toplu bir alana gönderdiğiniz ilk sene yine aynı şeyleri yaşayacaksınızeşim çok sinirli bir insan bu tarz konualrda suçlayacak birini arar ve hep ben olurum o.
izole edemiyorum okula da gidiyor bi sene erken göndermiştik devlet kreşine yarım gün gidiyordu. sanırım kaydını alıcaz çünkü okul açıldığından beri sürekli hasta..
teşekkür ederim yorumunuz için
Bu kadar üzme kendini benim kızım 6 aylıkken influenza a geçirdi özel bir ilacı var onu kullanın 1 haftada geçiyoreşim gitti gösterebilirim belki sonucu diye. doktor bakmış domuz giribi demiş teyit etmiş. tehlikeli olan sınıfta, ilaç veriyorum 24 saate toplayacak ama sürekli bilincini kontrol edin demiş. çok kötü oldum kızlar ya.
eşim zaten çocuğu sen hasta ediyosun diyor sürekli kavga ediyoruz bunu da bana bulacak sanki ben suçluyum gibi..
oğluma ayrı üzülüyorum şu an kendime ayrı.
6.hastalik atesten sonra dokuntu yapiyor yaklasik bir 5 gun suruyor dokuntulerin gitmesioğlunuz kaç yaşında acaba yeğenimede aynı seylee oluyordu ve doktor domuz giribi demisti bir profe goturduk 6. hastalık demişti farkli doktorami goturseniz acaba
Evet allah korudu resmen. Domuz gribi adını duyunca insan bir kotu oluyor ama artık cok yaygın. Normal bir grip gibi. Tabii daha ağır geçiyor ama geçiyor bir sekilde. Işinizi ferah tutun size de cok gecmis olsunsizede büyük geçmiş olsun.. Allah korumuş yeni doğmuş bebekle çok kötü sonuçlar olurdu sanırım ama iyiki bişe olmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?