• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnfluenza A Pozitif

neden kötü oldunuz anlamadım. sizinle ne ilgisi var eşiniz size buluyor? salgın varken nasıl önleyebilirsiniz ki bu durumu? salgini azaltabilmenin de 2 yolu var ya evde izole edeceksiniz cocugu ya da her sene grip asisini yaptiracaksiniz..bilinç kontrolünü de ateşi olan her hastaya öneririz zaten bunun icin endişelenecek bir şey yok. domuz gribi şu bu farketmiyor tüm gripler su an aynı. istisnalar hariç herkes 4 5 gun de atlatiyor. tekrar gecmis olsun endsilenmeyin😊
eşim çok sinirli bir insan bu tarz konualrda suçlayacak birini arar ve hep ben olurum o.
izole edemiyorum okula da gidiyor bi sene erken göndermiştik devlet kreşine yarım gün gidiyordu. sanırım kaydını alıcaz çünkü okul açıldığından beri sürekli hasta..

teşekkür ederim yorumunuz için

Gecen yil eşim 39 dereceateşle gitmişti dr a. Influenza a pozitifti. Ilaclarini duzenli aldi dinlendi bir haftada toparladi. Üstelik ben daha yeni dogum yapmıştım bebeğimiz 1 günlüktü hastaneden taburcu olmamıştık aym i hastanedeki bi dr a gözükmüştü iyi hissetmiyorum diye. Domuz gribi olduğunu bilmeden anne karnindan yeni çıkmış bebeğimizle burun buruna fotolar çekilmiştik. Ödüm patlamıştı o zmn ama cok sukur bsy olmamisti

Gecen yil eşim 39 dereceateşle gitmişti dr a. Influenza a pozitifti. Ilaclarini duzenli aldi dinlendi bir haftada toparladi. Üstelik ben daha yeni dogum yapmıştım bebeğimiz 1 günlüktü hastaneden taburcu olmamıştık aym i hastanedeki bi dr a gözükmüştü iyi hissetmiyorum diye. Domuz gribi olduğunu bilmeden anne karnindan yeni çıkmış bebeğimizle burun buruna fotolar çekilmiştik. Ödüm patlamıştı o zmn ama cok sukur bsy olmamisti
sizede büyük geçmiş olsun.. Allah korumuş yeni doğmuş bebekle çok kötü sonuçlar olurdu sanırım ama iyiki bişe olmamış.

eşim çok sinirli bir insan bu tarz konualrda suçlayacak birini arar ve hep ben olurum o.
izole edemiyorum okula da gidiyor bi sene erken göndermiştik devlet kreşine yarım gün gidiyordu. sanırım kaydını alıcaz çünkü okul açıldığından beri sürekli hasta..

teşekkür ederim yorumunuz için
ama okul kreş gibi toplu bir alana gönderdiğiniz ilk sene yine aynı şeyleri yaşayacaksınız :( bağışıklık sistemi böyle gelişiyor.. izole etmeyin zaten çocuğu, onu yapmak çok zor diye belirtmek için yazdım. geçmiş olsun tekrardan

Geçen sene oğlum oldu, onun antibiyotiği var sadece o geçiriyor.ilac alinca etkisini hemen gösteriyor . Ama cok eklem agrisi yapıyormus influenaza oğlum bacaklarim ağrıyor demişti, gözleri sulanıyor. Gecmis olsun endişe etmeyin

İnfluenza virüsü zaten kıtalar arası yayılabiliyor suçlu neden siz olasınız ki?
Ve sadece A tipine etkili ilaçlar falan var iyileşir yani güzel düşünün de...

size de bulaşamaz mı acaba kendinizi de koruma altına almanız gerekmıyor mu doktor bir şey demedi mi?

Şu anda griplerin yüzde 50 si domuz gribiymis ztn o yüzden paniklemeyin çok büyük bi salgin var. Tedavisi de var. İyileşir bı an önce yavrucak

eşim gitti gösterebilirim belki sonucu diye. doktor bakmış domuz giribi demiş teyit etmiş. tehlikeli olan sınıfta, ilaç veriyorum 24 saate toplayacak ama sürekli bilincini kontrol edin demiş. çok kötü oldum kızlar ya.
eşim zaten çocuğu sen hasta ediyosun diyor sürekli kavga ediyoruz bunu da bana bulacak sanki ben suçluyum gibi..

oğluma ayrı üzülüyorum şu an kendime ayrı.
Bu kadar üzme kendini benim kızım 6 aylıkken influenza a geçirdi özel bir ilacı var onu kullanın 1 haftada geçiyor

Benim de anaokuluna giden çocuğum ve sınıf arkadaşlarının çoğu hasta.Grip dedi doktor ama bizimki de domuz gribidir diye tahmin ediyorum.5 gündür çocuğum pert oldu.Size de çok geçmiş olsun.

oğlunuz kaç yaşında acaba yeğenimede aynı seylee oluyordu ve doktor domuz giribi demisti bir profe goturduk 6. hastalık demişti farkli doktorami goturseniz acaba
6.hastalik atesten sonra dokuntu yapiyor yaklasik bir 5 gun suruyor dokuntulerin gitmesi

son 10 yildir basit soguk alginliklari disinda butun enfeksiyon gripleri influenza zaten cunku mikrop bir kere bedene girince yeni bir mikropla tanisana kadar vucut ayni türde tepki verirmiş ilk seneler hemen hemen herkes atlatti bu gribi simdi biri bi grip olsa ayni mikrobu saciyor demisti gecen sene kizimin dr u simdi hic degilse ilaci varmis ben ilk ciktiginda yakalandim karantinaya falan aliyolardi ozaman insanlari

sizede büyük geçmiş olsun.. Allah korumuş yeni doğmuş bebekle çok kötü sonuçlar olurdu sanırım ama iyiki bişe olmamış.
Evet allah korudu resmen. Domuz gribi adını duyunca insan bir kotu oluyor ama artık cok yaygın. Normal bir grip gibi. Tabii daha ağır geçiyor ama geçiyor bir sekilde. Işinizi ferah tutun size de cok gecmis olsun

günaydın herkese. bana da bulaşmış. oğlum zaten hasta .. eklem ağrısı çok fena yapıoyor ben yatamadım ağrıdan oğlum nasıl üstesinden geliyor diye düşünüyorum sürekli.
sanırım babannesine de bulaşmış o da hasta oldu dün aynı şikayetler var ondada.

Back