- 5 Temmuz 2013
- 2.045
- 156
Saol cnm allah razi olsun rabbim nasip etsin tez zamanda insallah hamile kalmayi
Amin cnm insallah.sen ovulasyon testi kullandin mi hic Önerdiğin marka var mi?
tatlım ben hic ovulasyon kullanmadım.
Bilenler yazabilirler miiiii ???
napayım canım hem işteyim hem sizinle konuşuyorum:))evet bende gitmek bilmeyen bir kist var canım.çikolata kisti maalesef.pko değilmişim ama endimetriozis dedi doktor.okadar cok doktora gittim ki:))hepside kisti gördü biri de demedi yok kist falan bitmiş:))inşalhh bir gün duyarım bu sözü.:)
cnm oyle dusunme bence bak ben her seye baktirdim rahim filmi cektirmedim sadece esime de bakildi ama bi sorun gorunmedigi halde kalamiyorum..Bi vakti var snrm onu bekliyor..
Slm kızlar birazdan çatlatma iğnemi vurulmaya gidiyorummm. Dün akşam doktordaydım. sağda 2 adet 18 mm solda 6 adet 15 mm var dedi. Dua edin ne olur bu ay olsunBu ay dilerim bir sürü hamilelik haberi alırız.
tamam tatlım,insallahh bizlerindee olurrrrr
Laboquick marka kullanmistim memnundum cnm..kizlar hangi ovulasyon testini oneriyorsunuz ona gote netten siparis vereyim cok marka var :-(
Amin cnm insallah.sen ovulasyon testi kullandin mi hic Önerdiğin marka var mi?
Insallah o gunlere kalmam ama psikoloji etkili evet biraz kaderciyim ne zaman nasip olursa olur..Benim arkadasimn ablasida senin gibiydi esinde ve kendisinde bir sorun cikmadi ama stres yapmaktan 2 yil cocugu olmadi ne zamanki tup bebege karar verdi yazin yaptirmak icin ozaman oldu. Cunku kizti tup bebek icin yazi bekleyecekti ve doktor %90 opir demisti o rahatlikla ayni ay hamile kaldi psikoloji cok onemli
Hakkinda hayirlisi cnm masallah epey yumurtan olmus sansin yuksek..Slm kızlar birazdan çatlatma iğnemi vurulmaya gidiyorummm. Dün akşam doktordaydım. sağda 2 adet 18 mm solda 6 adet 15 mm var dedi. Dua edin ne olur bu ay olsunBu ay dilerim bir sürü hamilelik haberi alırız.
Laboquick marka kullanmistim memnundum cnm..
Insallah o gunlere kalmam ama psikoloji etkili evet biraz kaderciyim ne zaman nasip olursa olur..
Hakkinda hayirlisi cnm masallah epey yumurtan olmus sansin yuksek..
amin cnm aminnnntez vakitte inş.Saol cnm allah razi olsun tarif icin rabbim sifa versin inşallah hepimize tmm cnm bakim bakalim ben ona insallah hamile kaliriz tez zamanda
Amin insallah hepimize nasip olur
Laboquick marka kullanmistim memnundum cnm..
Insallah o gunlere kalmam ama psikoloji etkili evet biraz kaderciyim ne zaman nasip olursa olur..
Hakkinda hayirlisi cnm masallah epey yumurtan olmus sansin yuksek..
inş. canım ya hemide ikiz gelsinnn tek seferde bitir işiSlm kızlar birazdan çatlatma iğnemi vurulmaya gidiyorummm. Dün akşam doktordaydım. sağda 2 adet 18 mm solda 6 adet 15 mm var dedi. Dua edin ne olur bu ay olsunBu ay dilerim bir sürü hamilelik haberi alırız.
saol cnm peki cizgimiydi senim test gulucukmuydu
hosgeldin canım hadi insallah iğne tedavisine gerek kalmaz gelir bebişin
inşallah canım ya sen yeni mi evlisinn
Evet canim yeniyim
tatlım ben hic ovulasyon kullanmadım.
Bilenler yazabilirler miiiii ???