infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

İnşallah
son bat 10mart canım

Tamam tatlım ekliyorum
canım bat 5 mart bat geçince tedaviye başlıycaz.. umarım gerek kalmaz ama sanmıyorum bu aydan da pek umutlu değilim...
İnşallah

İnşallah inşallah

Canlarim ben adet olmadim telden giryom alintilamak zor olyo bilgisayari acyom benimki benle ilgilen diyo ondan rahat rahat giremedim kk ya.ben ilacsiz adet olamiyom ondan adetim gelmesede gebelikten suphelenemiyorum.bi 2 hafta daha bekliycem ona gore doktora gidicem.

merhaba arkadaşlar
bende aranıza katıldım kabul olunursa...
ilk önce anlatayım ben 30 yaşımdayım eşim 31
2,5 yıldır evliyiz 16 ay boyunca denedik olmadı. hsg temzi çıktı spermiyogram sonucu çok iyi (maşaallah) LH FSH e2 Prolaktin sonuçlarım iyi
rahimde gebeliğe engel teşkil etmeyen ama büyük bir miyom vardı 6 ay önce açık ameliyat ile alındı bu sebeple geçen ay sonuna kadar korunduk
ameliyat sonrası adet düzensizliklerim oldu . geçen hafta doktora gittim serophene verdi adetin 3. gününden itibaren sabah 50 mg. akşam 50 mg. iki tane iç 19. gününden itibaren 6 gün sabah akşam tarlusal iç dedi kontrole gelme 4 ay boyunca bunu dene dedi. (bu arada doktorum prof. ve gerçekten başarılı bir dr)
mart adetimde başlayacağım inşaallah ilaca
ovu.testi aldık birde pre-seed jelim var bunlarla deneyeceğiz bakalım
çok uzun zaman çok yıpratıcı anlayan az anlamayan çok soru sormayan yok soran çok... çevremde kendi ailem hariç herkesin dilindeyim ama alıştım artık

slm kızlar

alternatif tıpla ilgileniyosunuz benden de bir bilgi.bizzat kendim denedim yaşadım.addet düzeensizliği için öncesinde hayt tohumu aslan pençesi cvan perçemi karışımı kullandım yaklaşık 3 ay kadar.sonrasında da ondan daha değerli bişe uyguluyorum.çekirdeksiz kuru mürdüm eriği.şimdi herşey yolunda çok şükür.bu kürlerden sonra aşılamam tuttu.

Nasıl kullandın canım bunu? Sende işe yaramış inşallah bizde de işe yarar

Eriği sordum aslında her ikisini bitanem

çayı bana kapalıçarşıda bir abi söyledi.hayıt çayı aslan pençesi ve civanperçeminden eşit miktarda alıyosun.onları öğütüyolar.bir tatlı kaşığı bu karışımı sıcak suyla demleyip sabah akşam aç karnına 3 ay kadar içtim.adettler düzeldi.aşılama yaptırıcağımız ayda eşime keeçiboynuzu kürü yaptık.hareketinde biraz azlık vardı.keçiiboynuzundan sonra onunda sayısı ve hareketi yükseldi.şimdi de ben çekirdeksiz kuru mürdüm eriğiyle devam ediyorum.sabah akşam aç karnına 5-6 tane eriği suda biraz bekletip yiyorum üsütünede ılık bir bardak su içiyorum hepsi bu kadar.34 yaşındayım ben ömrümde ılk defa bu kürden sonra 28 günde birr addet oldum.dilerim herkese de şifa olur.erik kürü daha etkiliymiş.onu da söyliyim.analamdığın bişe olursa sor lütfen.

Allah razı olsun canım senden. 3 ay demişsin de adet olunca da mı devam ediyosun bir de bu kuru erik nerde bulunabilir?

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende aranıza katıla bilir miyim sonuçta derdimiz aynı benim iki oğlum var üçüncü çocuğu istiyorum ama istiyorum demeyle olmuyo işte küçük çocuğum dokuz yaşında yani dokuz yıldır hiç korunmadım ilk çocuk tedaviyle oldu ikinci kendiliğinden oldu şimdi olmuyo geçen ay rahim filmi çektirdim tüpler açık çıktı pikoluyum ama zaten iki çocuktada vardı piko dr çocuk oluşumuna engel olmadığını söyledi rahim filmi çektirdiğim dr.la yeni tanıştım tüplerin açık adetinin üçüncü günü gel dedi doktorun ne yapacağını çok iyi biliyorum hormon tahlili isteyecek e benimde hormonlarım normal çünkü çok doktor değiştirdim hepside aynı yapıyor klomen yazıp gönderiyo artık bu dr. da klomen yazarsa ilacı almayacağımı çok kullandım faydasını görmediğimi söyleyeceğim artık başka tedavi uygular herhalde adet tarihim mart ın 1 i artık adet olmak istemiyorum bıktım her ay doktora gitmekten soğan suyu içtim civan perçemi kaynatıp suyunu içtim ısırgan kaynatıp içtim incir kaynattım suyunu içtim aktarcılardan macunlar aldım keçi boynuzunu kaynattım suyunu ben ve eşim içtik yok yok yok bebiş yok inatlaştı bizim le gelmemde gelmem diyo belki bir kızım olur diye sabırla bekliyorum hepininize acil şifalar versin allah gönlümüze göre kız isteyene kız erkek isteyene erkek en başta hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin amin

Son düzenleme:
Allah razı olsun canım senden. 3 ay demişsin de adet olunca da mı devam ediyosun bir de bu kuru erik nerde bulunabilir?

evet adet oluncada devam ettim ben.şuanda da yiyorum.ayrıca bağırsakları da on numara çalışıtıryo:)kuru mürdüm eriğini aktarda bulabilirsin.kilosu 15 tl falan canım.bana iyi geldi sonuçta bende bir tek kişinin bile fayda görmesine vesile olursam ne mutlu bana.

merhaba bende yeni yazdım bu topiğe.kimse niye geldin demez herhade:)hepimiz birbirimize destek olmak için burdayız.allah öncelikle sana evlatlarını bağışlasın.ne mutlu sana.onlara kavuşmuşsun.biraz bahsetmişsin ama adeetlerin düzenli mi onu anlayamadım cnm

Teşekkürler tatlım senin çocuğun var de mi canım?

yok canım ya düzenli adet görmüyorum tarlusal kullanıyorum onu da bırakacağım zararlı olduğunu duydum bugün salebin adet düzensizliğine iyi geldiğini duydum onu deneyeceğim hemen aktarcıda doğal salep alacağım daha etkili olur çünkü hazır saleplerde bol miktarda nişasta var katkıntılı bu ay da onu deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak

istersen yukarıda yazdığım mürdüm eriğini dene .bana çok faydası oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…