infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

istersen yukarıda yazdığım mürdüm eriğini dene .bana çok faydası oldu.

valla onuda denerim zaten önüme geleni yiyorum ayşe şunu yapmış bende yapiim Fatma bunu içmiş bende içiim bu gidişle sonumu merak ediyorum ne olacak şaşırdım kaldım yani

valla onuda denerim zaten önüme geleni yiyorum ayşe şunu yapmış bende yapiim Fatma bunu içmiş bende içiim bu gidişle sonumu merak ediyorum ne olacak şaşırdım kaldım yani

eriğin hiçbir zararı yok dene bence sen:)birazda rahat ol.2 defaa olmuş üçüncünün olmaması için bir sebep yok allahın izniyle onu da kucağına alırsın üzülme

kızlar bu ay klomen kullanmıştım ve 8 yumoşum vardı sağlam bi tanesi sağlıklı değildi, şuborat 8 de gittin en son doktora bugün yarın çatlıcak demişti ve 9unda çatlasa dün yada bugün adet olmam gerekiyordu ve ben hala adet olmadım test yaptım kaç tane negatif, acaba kist olduda ondan mı gecikti, bi bilgisi olan var mı ?????

tatlım belirtin varmı hicc?erken olabilirrr

çok erken gebelik testte çıkmayabilir.biraz daha bekle bence.hadi hayırlısı cnm

Merhaba kizlar size bisey sormak istiyorum..
Sali günü catlatma ignemi vuruldum hic agri falan yoktu dünle bugün sag kasigimda agri ve batma var igne etkisini yenimi gösteriyo acaba ..
Birde dr bana bi daha gel falan demedi catladigini nasil anlicam

Son düzenleme:

biz iğneden 36 saat sonra aşılama yaptırdık.demekki seninde 36 saat sonra i...ki denemen lazım canım.

kasığındaki ağrı ymurtanın çatladığını veya çatlamak üzere olduğunu gösterir.

Son düzenleme:

Allah rahmet eylesin canım inşallah bebeklerimize iyi anneler olup kendi annelerimizi nurlandıracağız...

insallah hamilesindir canocanooo

Amiñnnnnnnnnnnn cnm bnm aminnnnnnnnnnn nn

Allah rahmet eylesin canım inşallah bebeklerimize iyi anneler olup kendi annelerimizi nurlandıracağız...

hanifeee amiiinnnnn, hatibi cnm sen nasılsınnnn

canım hoş geldin umudunu kaybetme sakın inşallah hayırlısıyla gelsin bebeğin... dualarımız seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…