İnşallah canım Allah kimseyi ne evladıyla ne de evlatsızlıkla sınamasın. Her ikisi de çok zor..
hoşbulduk canım, eşimin varikosel problemi vardı ameliyat oldu çok şükür düzeldi şimdi. benim adetlerim çok düzenliydi işte annemin vefatı, insanların düşüncesiz konuşmaları bizi çok yordu adetlerim 5 aydır sürekli gecikmeye başladı... biz de doktorumuza söyledik aşılamaya falan gerek yok dedi tabi adam bütün tahlilller rahim filmi falan iyi olunca yapmak istemedi... en sonunda ağladım doktora yap dedim biz çok yorulduk diye... o da iğneye başladı aşılmayı konuşuruz yine diye.. salı günü başladık iğnelere gelecek salı kontrol var bakalım... insanların bizimle konuşurken daha dikkatli davranması gerekirken laf sokuyorlar çok üzülüyorum ben... yazarken bile ağlıyorum çok doluyum ben... annem de yok konuşamıyorum kimseyle...
bu arada derdimi anlatmaktan yazmayı unutmuşum.. senin de tedavin hayırlı olsun inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize...
inşallah canımya pes etmek yokk .ne kadar içim yansada isyan etmiyorum vardır rabbimin bildiği
öyle elden gelen sabretmek ben şimdi 3.tüp bebeğe umudumu bağladım inşalllah bu son diyorum öyle teselli buluyorum
Amin inşallah hayırlısıyla hamile kalırızöyle canım evlat hasreti çok zor tarif edilemez Rabbim bizede nasip eder inşallah anne olmayı
kaçyıllık evlisin canım neden tutmadıöbürleri.eşindemi sorun
5 yıllık evlişyim sorun bende polikistik over var ya bilmiyorum herşey yolundaydı ama olmadı işteüç dört ay sonra 3.deneyeceğiz inşalllah bu sefer olur
Amin inşallah hayırlısıyla hamile kalırız
canım yaaa inşallah tutar.bizde 3 yılolacak isteyeli.bende aşılama düşünüyorum inşallah.ama onada yüzde 15 tutar diyolar.bende pko luyumm
valla canım aşılama ile olan var tabi ama benim fikrim direek tüp bebek yaptır aşılama oranı düşük iğneli olunca bide raporda yoksa nerdeyse aynı para hiç değilse tüp bebeğin şansı daha yüksek
bana keşke yıllar önce biri deseydi ben de boşuna aşılamalarla uğraşmazdım
Tüp bebeğin fiyatı nedir canım? Özelde mi yaptırıyosun? Bir de kilo problemin falan var mı?5 yıllık evlişyim sorun bende polikistik over var ya bilmiyorum herşey yolundaydı ama olmadı işteüç dört ay sonra 3.deneyeceğiz inşalllah bu sefer olur
canım ben bıtanesını ozelde yaptırdım devletten raporum vardı 2750 merkeze verdık + ilaclar ıkıncı denememı hacettepe hasTüp bebeğin fiyatı nedir canım? Özelde mi yaptırıyosun? Bir de kilo problemin falan var mı?
ne kadara yaptırıyosun canım tüp bebeği ve neler gerekli rapor falan istiyolarmı.
Embriyoları dondurdun mu canım? Bende yaptırmayı düşünüyorum da o yüzden soruyorum cevapların içinde teşekkür ederim tatlımcanım ben bıtanesını ozelde yaptırdım devletten raporum vardı 2750 merkeze verdık + ilaclar ıkıncı denememı hacettepe has
yaptrdım 1800 cıvarında hastaneye verdım + ılaclar hacettepe has memnunum tutmadı ama allah ızın verırse 3 ncuyu orada yaptırmayı duşunuyorum
Embriyoları dondurdun mu canım? Bende yaptırmayı düşünüyorum da o yüzden soruyorum cevapların içinde teşekkür ederim tatlım
Bende aslında bi aşılama ve bi tüp bebek yaptım her ikisi de tutmadı yaptıralı 2 yıl oluyor ve yine deniyecem inşallah pko var ve adetlerim çok düzensiz ne olaacak bilmiyorumsor canım aklına bütün takılanları ilk denemede 2 tane kaldı 2si transfer edildi 2. denemede 2 tane kaldı bir tane transfer edildi diğer yumurta cok güzel değil di bide 3. denememde 2 tane transfer olacak o yüzden dondurmadık
Bende aslında bi aşılama ve bi tüp bebek yaptım her ikisi de tutmadı yaptıralı 2 yıl oluyor ve yine deniyecem inşallah pko var ve adetlerim çok düzensiz ne olaacak bilmiyorum
ben hiç adet olmuyorum artık sadece ilaçla neden 2 yıl ara verdin canım bende 5 yıldır evliyim bana doktorlar tüp bebek deyince 1 sene beklledim umutla 2 tüp bebek yaptırdım olmadı aslında pko şans yüksek diyorlar am işteinşalllah olur canım Allah bizede nasip eder sen kaç yıllık evlisin
merhaba arkadaşlar bizde 18 aydır istiyoruz fakat olmuyor bebişimz daha önce 2 kez kimyasal gebelik yaşadım ..tedavi görmedim ama testlerm ve hsg temiz eşiminde sonucu ii ama yinede olmuyor bua y tedaviye beşlıycaz bakalım ne olucak ..umarım tez zmanda herkes bebeğine kavuşur...
3,5yıllık evliyim canım tüp bebek dönemi bizi aşırı derecede yıprattı canım o yüzden herşeyi oluruna bıraktık keşke bırakmayıp devam etseydim ama olmadı işte
raporun sartları var3 yıllık evlı olman lazım5 yıllık sıgorta ıstıyolar daha onceden 1 yada 2 kere asılama yaptırman gerekıyo raporsuz 4500 tl cıvarında ıstıyolar ozeller + ılaclar var tabı
ah canım benim aynı memleketli olduğumuz gibi kaderimizde aynı gibi benimde annem yok malesef bende annemi 5 sene oldu kaybedeli ben nişanlıydım daha kanserden dolayı vefat etti malesef aynen dediğin gibi canım damdan düşenin halinden damdan düşer anlarmış gülüm çok düşüncesizce olabiliyor insanlar anlamıyorlar ne yazıkki biraz önce haberlerde gördüm evlilik dışı hamile kalan bir kadın hastanennin tuvaletinde doğum yapmış ve bebeği boğmaya kalkmış inan içim parçalandı bizler bi evlat sahibi olabilmek için nelerle uğraşıyoruz çabalıyoruz kimide kendi eliyle bebeğini öldürmeye çalışıyor işte ne yapalım bizimde imtihanımız böyleymiş Rabbim hakkımızda hayırlısını versin sğol canım seninde tedavin hayırlı olsun inşallah hayırlı haberler verebiliriz birbirimize...
öyle elden gelen sabretmek ben şimdi 3.tüp bebeğe umudumu bağladım inşalllah bu son diyorum öyle teselli buluyorum
kaçyıllık evlisin canım neden tutmadıöbürleri.eşindemi sorun
Amin inşallah hayırlısıyla hamile kalırız
5 yıllık evlişyim sorun bende polikistik over var ya bilmiyorum herşey yolundaydı ama olmadı işteüç dört ay sonra 3.deneyeceğiz inşalllah bu sefer olur
canım yaaa inşallah tutar.bizde 3 yılolacak isteyeli.bende aşılama düşünüyorum inşallah.ama onada yüzde 15 tutar diyolar.bende pko luyumm
ne kadara yaptırıyosun canım tüp bebeği ve neler gerekli rapor falan istiyolarmı.