istersen yukarıda yazdığım mürdüm eriğini dene .bana çok faydası oldu.
valla onuda denerim zaten önüme geleni yiyorum ayşe şunu yapmış bende yapiim Fatma bunu içmiş bende içiim bu gidişle sonumu merak ediyorum ne olacak şaşırdım kaldım yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istersen yukarıda yazdığım mürdüm eriğini dene .bana çok faydası oldu.
Üzüldüm şimdi demek vakti var daha canım
valla onuda denerim zaten önüme geleni yiyorum ayşe şunu yapmış bende yapiim Fatma bunu içmiş bende içiim bu gidişle sonumu merak ediyorum ne olacak şaşırdım kaldım yani
kızlar bu ay klomen kullanmıştım ve 8 yumoşum vardı sağlam bi tanesi sağlıklı değildi, şuborat 8 de gittin en son doktora bugün yarın çatlıcak demişti ve 9unda çatlasa dün yada bugün adet olmam gerekiyordu ve ben hala adet olmadım test yaptım kaç tane negatif, acaba kist olduda ondan mı gecikti, bi bilgisi olan var mı ?????
kızlar bu ay klomen kullanmıştım ve 8 yumoşum vardı sağlam bi tanesi sağlıklı değildi, şuborat 8 de gittin en son doktora bugün yarın çatlıcak demişti ve 9unda çatlasa dün yada bugün adet olmam gerekiyordu ve ben hala adet olmadım test yaptım kaç tane negatif, acaba kist olduda ondan mı gecikti, bi bilgisi olan var mı ?????
Allah razı olsun canım senden. 3 ay demişsin de adet olunca da mı devam ediyosun bir de bu kuru erik nerde bulunabilir?
cnmm tarcin corekotu bal karisiminida oneririm cok iyi hem hotmonlari dengeliyo hem de yumurtaliklarjn gelişimini sağlıyor
Adetliyken başlamak gerekiyor galiba de mi canım?cnmm tarcin corekotu bal karisiminida oneririm cok iyi hem hotmonlari dengeliyo hem de yumurtaliklarjn gelişimini sağlıyor
Merhaba kizlar size bisey sormak istiyorum..
Sali günü catlatma ignemi vuruldum hic agri falan yoktu dünle bugün sag kasigimda agri ve batma var igne etkisini yenimi gösteriyo acaba ..
Birde dr bana bi daha gel falan demedi catladigini nasil anlicam
insallah bırakırsın istedikten sonraa cnmm
haniffeeee tümm dualarınaa amiiinnn cnmmm
ah canım benim aynı memleketli olduğumuz gibi kaderimizde aynı gibi benimde annem yok malesef bende annemi 5 sene oldu kaybedeli ben nişanlıydım daha kanserden dolayı vefat etti malesef aynen dediğin gibi canım damdan düşenin halinden damdan düşer anlarmış gülüm çok düşüncesizce olabiliyor insanlar anlamıyorlar ne yazıkki biraz önce haberlerde gördüm evlilik dışı hamile kalan bir kadın hastanennin tuvaletinde doğum yapmış ve bebeği boğmaya kalkmış inan içim parçalandı bizler bi evlat sahibi olabilmek için nelerle uğraşıyoruz çabalıyoruz kimide kendi eliyle bebeğini öldürmeye çalışıyor işte ne yapalım bizimde imtihanımız böyleymiş Rabbim hakkımızda hayırlısını versin sğol canım seninde tedavin hayırlı olsun inşallah hayırlı haberler verebiliriz birbirimize...
Merhaba kizlar size bisey sormak istiyorum..
Sali günü catlatma ignemi vuruldum hic agri falan yoktu dünle bugün sag kasigimda agri ve batma var igne etkisini yenimi gösteriyo acaba ..
Birde dr bana bi daha gel falan demedi catladigini nasil anlicam
biz iğneden 36 saat sonra aşılama yaptırdık.demekki seninde 36 saat sonra i...ki denemen lazım canım.
36saat sonra asılama oldum bende tutmadıııı
kasığındaki ağrı ymurtanın çatladığını veya çatlamak üzere olduğunu gösterir.
Amiñnnnnnnnnnnn cnm bnm aminnnnnnnnnnn nn
Allah rahmet eylesin canım inşallah bebeklerimize iyi anneler olup kendi annelerimizi nurlandıracağız...
iyi akşamlar kızlar şöyle anlatayım biz 2 yıldır çocuk için uğraşıyoruz sayısız dr a gittik eşimdede bendede hiç bir problem yok çok şükür ama bebeğimiz olmuyor klomenler çatlatma iğneleri çok kullandım.bir aile tanıdığımız geldi tüp bebekle anne olduğunu söyledi çok moral verdi bende geçtiğimiz yaz temmuz ayında aşılama yaptırmadan izmirde bir merkezde tüp bebek yaptırdık çok umutluydum ama tutunmadılar dr um tedaviye çok iyi yanıt verdin ama az yumurtan oldu demişti 9 tane yumurta topladılar 3 tane döllenmişti 1 tanesi 1. kaliteydi diğer ikisi 2. kaliteydi biz kesin gözle bakarken olmadı işte hayırlı böyleymiş...eşimin ve annemin ısrarıyla aydında bir doç.dr a gittim şubatın 11.de aşılama yaptırdım sadece göğüs uçlarımda hassaslık var dün az miktarda kahverengi akıntı geldi ama gerçekten umudum yok test günüm 25 şubat dualarınız eksik etmeyin arkadaşlar maddiyatı bıraktım manevi olarak çok yıprandım
Adetliyken başlamak gerekiyor galiba de mi canım?
canım hoş geldin umudunu kaybetme sakın inşallah hayırlısıyla gelsin bebeğin... dualarımız seninle...[
dualarımız seninle tabiki
eger hormon degerlerimiz normalsede yiyebillr miyiz?:44: :44:
Evt benimde normal yumurtaliklarimi buyutmesi icin yiyorum