infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

3,5yıllık evliyim canım tüp bebek dönemi bizi aşırı derecede yıprattı canım o yüzden herşeyi oluruna bıraktık keşke bırakmayıp devam etseydim ama olmadı işte

insan çok yıpranıyor haklısın benim 2.tüp bebek daha 10gün önce negatif olduğu ortaya cıktı günlerce ağladım evden çıkmadım hiç birşey beni tesellli etmedi ama çaresiz toparlandım burada arjlarla konuşup morel bulmaya çalışıyorum işte 3.olur inşallah maddi ve m-olarak tükendik çünkü

tatlım tedavin hayırlı olsun dilerim hamis olursun.
bat nedir cnm listeye ekleyeyim

iyi akşamlar kızlar şöyle anlatayım biz 2 yıldır çocuk için uğraşıyoruz sayısız dr a gittik eşimdede bendede hiç bir problem yok çok şükür ama bebeğimiz olmuyor klomenler çatlatma iğneleri çok kullandım.bir aile tanıdığımız geldi tüp bebekle anne olduğunu söyledi çok moral verdi bende geçtiğimiz yaz temmuz ayında aşılama yaptırmadan izmirde bir merkezde tüp bebek yaptırdık çok umutluydum ama tutunmadılar dr um tedaviye çok iyi yanıt verdin ama az yumurtan oldu demişti 9 tane yumurta topladılar 3 tane döllenmişti 1 tanesi 1. kaliteydi diğer ikisi 2. kaliteydi biz kesin gözle bakarken olmadı işte hayırlı böyleymiş...eşimin ve annemin ısrarıyla aydında bir doç.dr a gittim şubatın 11.de aşılama yaptırdım sadece göğüs uçlarımda hassaslık var dün az miktarda kahverengi akıntı geldi ama gerçekten umudum yok test günüm 25 şubat dualarınız eksik etmeyin arkadaşlar maddiyatı bıraktım manevi olarak çok yıprandım

canım yaaa inşallah tutar.bizde 3 yılolacak isteyeli.bende aşılama düşünüyorum inşallah.ama onada yüzde 15 tutar diyolar.bende pko luyumm

inşalllah canım güzel haberleri vereceğiz

Amin inşallah hayırlısıyla hamile kalırız

Ben de varim canim ekle benide istersen :'(

Beni de ekle canım

ben istiyorum tatlım

hoş geldiniz kızlar biraz işi vardı sonra ekler sizi inşalllah bu liste uğüurlu gelir bize

benim adetim söküldü maleseff.29 mart diğer adet tarihim

zehra; 29 mart yaptım tatlım bat ı

ebugra ;bat nedir cnm söle de listeye ekleyeyim hosgeldin

nargazeli ;bat nedir cnm söle de listeye ekleyeyim hosgeldin sende

Son düzenleme:

hosgeldin cnm aramızaa
asılamam benimde tutmadı
dilerim en kısa zamanda anne oluruz bizlerdee
insallah hamilesindirrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bat nedir listeye eklesem senidee

nursela ; bat nedir cnm ekleyeyim sizleri dee

Son düzenleme:

listeye eklenmek isteyenler bat ları yazsın lütfen

hosgeldin cnm aramızaa
asılamam benimde tutmadı
dilerim en kısa zamanda anne oluruz bizlerdee
insallah hamilesindirrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bat nedir listeye eklesem senidee

selam canım hoşbulduk inşallah hoşhaberlerimizle daha hoş olucaz bat tarihim 27 şubat ama aşılamadan dolayı erkende olabilir

tamam tatlım ekliyorum hemen aramıza hosgeldin sefa geldin,dilerim ugurlu gelir topigimizz

nursena listemizdesin artık cnm

Beni de ekleyin beni deeee :102:

Bat 19 mart.

Dört aydır tedavi görüyorum. Pcoluyum. Düzenli adet oluyorum ama yumurtalarım kendiliğinden büyümüyor. Klomen kullandım ilk aylarda. Günde 2 tane alıyordum ama büyümedi. Bende alternatif tıbba yöneldim. :103:
Üçüncü denememde sekiz saat aralıklarla 5 gün klomen aldım. Bunun yanında çörekotu bal tarçın kürü yaptım. Doktora gittim kontrole doktor bile inanamadı 5 folikül oluşmuş 1 i 19 diğerleri 20 mm dedi. ovitralle vuruldum ama çatlamadı 4,5 mm kistlerim oluştu iki günde. Doktor bile şaşırdı nasıl bukadar çabuk büyüdü diye

Bende anlattım çörekotu kürü uyguladığımı. İlaç bir yandan kür bir yandan hormonlarını aşırı tetiklemiştir dedi. Bu ay tekrar başladık 8 saat aralıklarla klomen aldım. Pazartesi kontrolüm var. Foliküller büyüdümü diye bakacak doktor. İnşallah büyümüştür. Sağlı sollu ağrılarım var. Hafif akıntım da başladı inşallah bu ay nasip olur...

Tamam tatlım ekliyorum listeye
Hosgeldiiiinnnnnn aramızaa

canım bat 5 mart bat geçince tedaviye başlıycaz.. umarım gerek kalmaz ama sanmıyorum bu aydan da pek umutlu değilim...

Son düzenleme:

Günaydınnnnnnnn Güzeller güzeli anne adayları ...

Canım o kürü bende uyguladım gecen ay aynen 5 yumurtam olmuştu ikisi 17 mm di bizim doktorda şok olmuştu benım yaş 30 ikinci klomen kullanışım ama 5 yumurtadan gebelik olmadı nasip değilmiş bu ayda kursuz klomen kullandım gunde iki tane ama ne yazıkki bitane yumurtam oldu bunada şükür gerci ... Canım o kürü burda defalarca yazdım bu ay kullanmadıma çok pişman oldum ama kızlar lütfen sizde deneyin ben corek otu bal arı sütü karışımı yapmıştım bu ay tarcında koycam içine .. Allah bize arılardaki şifayı Ku-an dada mujdeliyor herkes denesin ... Canım senın için bu ay hayırlısı olsun İnşallah yediğin içtigin sana fifa olsun bebegini öujdelerin dilerim .. Güzel haberlerini burdan okuruz İnşallah sağlıcakla kallllll ..
.

aaaaaaa ben yetişemiyorum kızlar size ne kadar kalabalık olmuşuz birbirimizi yanlız bırakmıyoruz ne kadar güzel İnşallahhhh her birimiz patır patır hamile kalırızda bi topiç daha acarız infetitiyi yenen kadınlar diyeeeeeeeeeee İnşallah Allah'ım İnşallahhhhhhhhh ...

Canım hoşgeldin sefalar getirdin İnşallah bu sefer tedavin güzel sonuclar verir kahve rengi akımtından umutlandım vallahiii bende 29 u bekliyorum klomen kullandım iğne oldum bu ikinci tarihler yakın bu beklemek benı öldürücek tabiki eminim senide Rabim bize sabırlar versin bu yolda .... Birde sakın olaki pek etme dun dinledim Allah kendisinden umudu kesen bu iş olmucak diyen kullanrını dua eden umut eden kullarından ayırırmış o yuzden hiç bir zaman umutsuzluğa kapılma sağlımız elverdikce denicez canım İnşallahda sonucunu alcaz .. Allah (c.c) çok merhametlidir bize ve bizim gibi bebek isteyen tum kadınlara acıyıp merhamet edeceği günü o bilir elhamdülillah ... Öpüyorum seni İnşallah bu ay muradına erersin canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…