Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben şimdi anladım özelde yaptırıyorsan tup bebek %25 se aşılama %15 tabiki dediğinde haklısın ama devlet hastanesinde olunca oda buyukbir şans teşkil ediyor ben o yuzden demiştim .. Ama dediğin gibi senin zaman kaybetmene gerek yok yaptırdıgın merkezi doktorları iyice arastırmışsındır eminimn .. Tekrar bir deneme yapıldımı yada yapılcakmı hayırlısıyla ya bu emriyo akibi yapan bi özel kuruluş var hatta haberlere cıktı 14 senedir bebegi olmayan ciftin iki gebeliği olmuş o emriyo takipli aşılama sonrası bi araştır balım madem imkanın var ... Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun sen ve eşine İnşallah...
anladım canımm hadi hayırlısı inşallah vardır bizede umut olsun biraz dahaa bende dün iğnelerimi yaptırmaya başladım cuma tekrar gidicem bakalım ne dicek benim yumoşlar ne durumda bi bakacak ayyy inşallah biizmde birgün olur yaa hayırlısıylaHaydi canım ugurlar olsun git al gel İnşallah kalbimizdeki sonucu alırsın da bu setres son bulur .... Senşimdi eczaneye nası gidiyosundur tahmın bile edemiyoruym ayhhhhhhhhhh kanım cekildi ya bunun heycanı bile bi başka beeee .... canımmmm tez gel merakdayız...
Cano kelebekhayat teredutde bi test yapmış tam bakmadan atmış cöpe şimdi bi silik cizgi vardı galiba diyor ama daha 5-6 gunu var bat a yine heycanlandık gerci bebegi göstermeyede bilir bu satteki idrar ama olsun belki bize böööööööööööö der bebişi yapsın bitane daha
Canım ben şimdi anladım özelde yaptırıyorsan tup bebek %25 se aşılama %15 tabiki dediğinde haklısın ama devlet hastanesinde olunca oda buyukbir şans teşkil ediyor ben o yuzden demiştim .. Ama dediğin gibi senin zaman kaybetmene gerek yok yaptırdıgın merkezi doktorları iyice arastırmışsındır eminimn .. Tekrar bir deneme yapıldımı yada yapılcakmı hayırlısıyla ya bu emriyo akibi yapan bi özel kuruluş var hatta haberlere cıktı 14 senedir bebegi olmayan ciftin iki gebeliği olmuş o emriyo takipli aşılama sonrası bi araştır balım madem imkanın var ... Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun sen ve eşine İnşallah...
ora nereki kız ? ben başkent hastanesinde yaptırdım ama değiştircem doktorumuda hastanemide
niye bu kadar durgunsunuz yaaa herkes acaba önce kim yazacak diye bekliyor gibii bari benn yazayıımm dedim hadi sizde yazın sıkıldım ben öylee bakmaktann yaaaa sohbet edek azıcıkk :26::26::26:
anladım canımm hadi hayırlısı inşallah vardır bizede umut olsun biraz dahaa bende dün iğnelerimi yaptırmaya başladım cuma tekrar gidicem bakalım ne dicek benim yumoşlar ne durumda bi bakacak ayyy inşallah biizmde birgün olur yaa hayırlısıyla
anladım canımm hadi hayırlısı inşallah vardır bizede umut olsun biraz dahaa bende dün iğnelerimi yaptırmaya başladım cuma tekrar gidicem bakalım ne dicek benim yumoşlar ne durumda bi bakacak ayyy inşallah biizmde birgün olur yaa hayırlısıyla
napim tatlım bende yaa öyle takılıyorum işte sana kolay gelsin yakın olsaydın bi koşu gelirdim yardıma sanatatlım misafirim gelcek mutfakta boğusyorum yoksa okuyorumm bi yandan,sen neler yapıosun anlat bakalım canommmmmm
napim tatlım bende yaa öyle takılıyorum işte sana kolay gelsin yakın olsaydın bi koşu gelirdim yardıma sana
inşallah tatlım ya canım hemen anlatayım 3 yıllık evliyim ilk 9 ay korunduk daha sonra çocuk istemeye karar verdik ama olmadı sadece iki defa normal yolla kimyasal gebelik geçirdim ondan sonrada hiç olmadı geçen sene doktora gitmeye karar verdik doktorum ozaman bana yumurtanda hafif bi tembellik var demişti bunun üzerine bana klomen verdi bir kutu kullandım sonrasında iyi dedi ama bir problem yok şu an yumurtan gayet iyi çalışıyor şimdi dedi daha sonra eşimin sperm değerleri düşük olunca ona yoğunlaşıldı eşimin değerleri 18 milyon doktor proxeed plus diye bir ilaç önerdi oda bir iki kutu aldık daha sonra maliyeti çok yüksek diye aşılamaya karar verdik işte şimdide iğneleri kullanmaya başladım bakalım hayırlısı şu incir kürlerinden yapsam kendime acaba bir zararı olurmu hani iğneleride kullanıyorum ya birbirlerinin etkiisni kesmezlermi ...Canım sen bana kendini anlatsan az klomen kullandınmı ... Sanırım yumurtalarda tembbelik var senın onları iyi bi calıştır bu ay corek otu bal arı sütüde takviye yap ben gecen ay yaptım 5 yumurtam oldu bu ay yapmıyım deneyim dedim 1 tane oldu çok pişman oldum ama hayırlısı ... Canım İnşallah Rabbim dualarımız boş cıkarmaz .. Yaşlısı pco lusun tek tüpü tıkalısı ters rahimlisi belirsiz kısırlık olanı hep tek tek hamile kalıyor burda çokkk okudum yeterki Allah (c.c)hu olcak desin gerisi hikaye hehehehehehe ... Bizimde bi umudumuz olduguna gore İnşallah olucak olucak Rabbimin izniyle biz isticez o acıyan merhamet edendir şüpesizki sonunda bize acır Rab'im..
Haydi canım ugurlar olsun git al gel İnşallah kalbimizdeki sonucu alırsın da bu setres son bulur .... Senşimdi eczaneye nası gidiyosundur tahmın bile edemiyoruym ayhhhhhhhhhh kanım cekildi ya bunun heycanı bile bi başka beeee .... canımmmm tez gel
Cano kelebekhayat teredutde bi test yapmış tam bakmadan atmış cöpe şimdi bi silik cizgi vardı galiba diyor ama daha 5-6 gunu var bat a yine heycanlandık gerci bebegi göstermeyede bilir bu satteki idrar ama olsun belki bize böööööööööööö der bebişi yapsın bitane daha
inşallah tatlım ya canım hemen anlatayım 3 yıllık evliyim ilk 9 ay korunduk daha sonra çocuk istemeye karar verdik ama olmadı sadece iki defa normal yolla kimyasal gebelik geçirdim ondan sonrada hiç olmadı geçen sene doktora gitmeye karar verdik doktorum ozaman bana yumurtanda hafif bi tembellik var demişti bunun üzerine bana klomen verdi bir kutu kullandım sonrasında iyi dedi ama bir problem yok şu an yumurtan gayet iyi çalışıyor şimdi dedi daha sonra eşimin sperm değerleri düşük olunca ona yoğunlaşıldı eşimin değerleri 18 milyon doktor proxeed plus diye bir ilaç önerdi oda bir iki kutu aldık daha sonra maliyeti çok yüksek diye aşılamaya karar verdik işte şimdide iğneleri kullanmaya başladım bakalım hayırlısı şu incir kürlerinden yapsam kendime acaba bir zararı olurmu hani iğneleride kullanıyorum ya birbirlerinin etkiisni kesmezlermi ...
Kizlar sonuç negatif malesef önümüzdeki maçlara devam heheh😊😊
Yok cnm sizden deil bende çok istiyordum test yapmak inş erken yaptım die cikmamistiii yinede o umut var içimde :)) bu arada dün bi arkadaşım fal baktı ne çok ne az bir zamanda hamile kalacaksın ve cok kıymetli gelecek demişti bende o düşünce ile yattım die rüyamda hamile olduğumu söylüyorlar di hayırlısı allahtan hepimiz için canlarimm😊😊😊Hoşgeldin canım hiçç üzülme senıde gaza getirdik bir hışımla gittin .. Ama bak hamile annemiz var şuan burda ne yazmış okudunmu benımkide cıkmamıştı teste demiş o yuzden hiçç üzüntü sıkıntıya kuruntuya yer verme sakın rahat adet tarihini bekle canım Allah büyük İnşallah yavrucuguna sağlıklı sıhatli kavusturur seni İnşallahhhhhhhhhhhhh
Canım yeni tedavin yeni umudun olsun hayırlısıyla İnşallah .. Anladıgım şuki senın yumurta spermle birleşi ama rahme yerleşmiyo iki sefer bu olmuş rahim duvarına flan baktırnmı hgs cektirdinmi balım cünki o tuüplerin yolları kapalıysada yumurta rahime düşemiyormuş ....Eşinin sperm olayı çok kolau bi tedavi hiç sorun etmeyin onu değil ilaç keci boynuzu suyu bile bi ay içirsen yuzde elli artıyor.. Canım dogal gıdalar takviyedir unutma hiç bir zararı olmaz heleki incirin ben yiyemiyorum onu pıtır pıtır ediyo dilimi o yuzden bal arı sutu corek otu yiyiyorum 2 tabı bu ay yemedim salak gibi o ayrı .. aşılamadanda çok umutluyum İnşallah herşey yolunda gider aşılaman güzel sonuc verirde kucagına bebegini alırsın canım İnşallah ...
insallah bebeklerimizde gelir harikanın ötesi fevkalade musmutluuuuuuu oluruzzzzzzz canımmmmmm
sen nerden katılıyorsun canım ? kür falan uyguluyor musun ?
inşallah canım Allah razı olsun senden güzel dileklerin için evet canım rahim filmi çektirdim sağ tüpüm için şüpheli dedi doktorum sol tüp açık bilmiyorum artık Rabbime sığındık onun hükümlerine karşı boynumuz kıldan ince elimizden duadan başka birşey gelmiyor tabi tedbirimizi almak dışında tedbirimizi alıp takdiri Yüce Rabbiime bırakıyoruzz herşeyin hayırlısı...
ben mersinden yazıyorum, öğretmenim... kür uygulamadım hiç adetlerim çok düzenliydi 5 ay önce annemi kaybettim, zaten bebek yüzünden sosyal baskı görüyorduk artık düzen falan kalmadı sürekli gecikiyor tabi umutlanıp umutlanıp tek çizgi görünce stres arttı iyice.... bakalım bu ay aşılama olursa inşallah hayırlısı Rabbim verirse biz de evlat sahibi oluruz... bu topiği çok sevdim ben:))
benim keske ikizimm olsa diyorum,bu kadar bekleyişten sonra 2 cocuk keser beni ancaa
böyle düşünen bir tek ben varım sanıyordum:)) ben de ikiz olsun diye geçiriyorum gönlümden, geçen zaman ancak telafi olur:)) sınıfımda 2 tane de ikiz var çok tatlılar bir görseniz, anneleri ile ayrı yaşıyorlar kız olan ikizler resmen onlar bana iyi geliyor ben onlara....
selam kızlar nasılsınız? ben de dualarla dolu bu güzel topiğe katılmak istedim, inşallah herkes için hayırlısı olur... 2 yıllık uğraştan sonra biz de bu ay aşılama için iğnelere başladık, bu gün 3. iğneyi yaptım inşallah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin....
hoşgeldin aramıza tatlım yakınmışız birbirirmize bende Adanadayım canım bende aşılama yptırıyorum dün ilk iğnemi yaptım bakalım hakkımızda hayırlısı sizde problem neydi canım :26:ben mersinden yazıyorum, öğretmenim... kür uygulamadım hiç adetlerim çok düzenliydi 5 ay önce annemi kaybettim, zaten bebek yüzünden sosyal baskı görüyorduk artık düzen falan kalmadı sürekli gecikiyor tabi umutlanıp umutlanıp tek çizgi görünce stres arttı iyice.... bakalım bu ay aşılama olursa inşallah hayırlısı Rabbim verirse biz de evlat sahibi oluruz... bu topiği çok sevdim ben:))